Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj se odehravá okolo krystalu, který zde na planetě i spolu s lodí a nějakým mimozemštanem přistál. Krystal našel ve svých archelogických vykopávkach přítel soukromého detektiva (Andy Lau). Kontaktuje ho, protože po něm jde ruská KGB v čele s R. Nortonem. A do toho se vmíchá interpol s C. Rothrock. KGB má zájem o krystal pro jeho mocnou sílu a interpol jde po R. Nortonovi. (ČSFD)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Cynthia Rothrock i Richard Norton si vysoce cení bojové choreografie, kterou pro celý film vytvořil Andy Lau. Svůj závěrečný souboj v jeskyni oba považují za jeden z nejlepších, jaké kdy společně natočili. Norton zde měl za úkol bojovat různými styly včetně kung-fu, což pro něj bylo zcela nové. Zároveň byl konsternován ze stylu kudlanky, který měla Cynthia v jejich vzájemném boji ve scénáři rovněž poprvé. Na její úder palcem do spánku tehdy prý reagoval slovy: „Is that supposed to be deadly or something?“ („To má být jako že smrtící?“) (Tai_K_B)
  • Po anabázi s poraněným a sešívaným čelem si Richard Norton prosadil, že mu štáb proplatí celou dobu, po kterou se následně mělo natáčet v Řecku. Norton tam tedy točil pouze jediný den a po zbytek doby si užíval placenou dovolenou (jezdil po plážích na skútru, dopřával si vína), čímž velmi vytáčel Cynthii Rothrock, která po celou dobu do úmoru natáčela. (Tai_K_B)
  • Cynthia Rothrock při natáčení souboje v bytě omylem rozsekla Nortonovi čínskou šavlí čelo nad levým okem. Norton skončil v nemocnici s osmi stehy a zůstala mu trvalá jizva. Hned po sešití byl odvezen zpět do studia, kde pokračoval v natáčení. Na přání štábu neměl ránu umrtvenou, protože po anestetiku by mu oko znovu nateklo, což bylo nežádoucí. (Tai_K_B)
  • Natáčení probíhalo kromě Hong Kongu i v Řecku. (Epistemolog)
  • Richard Norton měl nosit jen jediný oblek v průběhu celého natáčení. Svůj propocený oblek byl nucen po natáčecím dnu sušit na topení. (Epistemolog)
  • Cynthia Rothrock při bojové scéně s oštěpem bodla omylem svého soupeře do rozkroku, ten však údajně nebyl zraněn. (Epistemolog)

Reklama

Reklama