Reklama

Reklama

Zákon: porušen

VOD (1)

Obsahy(1)

Legenda Cynthia Rothrock se vrací! Tajná agentka Julie Cosgrove ztratí svého snoubence ve vražedné vojenské misi. Opustí práci pro americkou vládu a přísahá, že už se nevrátí. Na prahu svého nového života se však pouští do nejnebezpečnější akce, jakou kdy zažila. V jednom malém městě se spřátelí se skupinou místních lidí, kteří se náhodou dostali do područí floridského gangu. Když je jeden z jejích známých zavražděn, Juliin neomylný instinkt a prvotřídní trénink se dostanou ke slovu. Nyní hledá svobodu a spravedlnost pro svého přítele. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slusna beckova kopana Rothrockova v solidni forme jak pise kolega LION-MR.T choreografie souboju je povedena pribeh jasnej nenarocnej a srozumitelnej sice to ma hodne televizni look ale pro fanousky podobnych karate akcnaku si myslim ze je to naprosto dostacujici zalezitost mam jenom jednu vytku a tou je absolutni nevyuziti Jeffa Wincotta coz je trestuhodne aby se tu masakrator z jeho potencialem jenom tak produciroval a nic nepredvedl jinak dobrej bojovej film kterej urcite jeste nekdy zkouknu draci lady porad ve fazone ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Před kamerou se sešla dobrá osvědčená dvojka Cynthia Rothrock a Jeff Wincott ale tentokrát stojící proti sobě. Jeff je nervák a Cynthii dobrá pomocnice k pomstě. James dělal chorerografii a dobrou. Celý film jak to u takový filmů bývá má dorbou akci a solidní kopy,kterým kraluje právě Cynthia. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Drsný akčniak jak z produkcie Lifetime (čo je ešte o level nižšie ako Hallmark, viem o čom hovorím, mám tieto ženské hovadiny napozerané). Dej by ešte nebol úplná katastrofa. po spackanej akcii chce mať super duper agentka Cynthia Rothrocková pokoj a začne nový život na malomeste. Ale zapletie sa tam do machinácii šéfa gangu v podaní Jeffa Wincotta a jedna bitka za druhou môže začať. Lenže je to skôr jedna katastrofa za druhou. Kolega pod vplyvom síce tvrdí, že choreografia je podarená. No to by tam nejaká musela byť. Pár sekundové základné údery a kopy, ktoré ale aj tak kameraman nevie poriadne predať a vyzerá to bezkontaktne a pomaly. Prekvapivo sa nedočkáme žiadneho súboja s Wincottom, ktorého odbachne ako prašivého psa nejaký truľo. Namiesto toho tu máme vo finále bitku medzi Cynthiou a Jamesom Lewom. Tá jediná má nejakú choreografiu a dočkáme sa tam aj pár akrobatických kúskov jak od Jamesa tak aj od kaskadéra, ktorý dubluje Cynthiu. Ale akonáhle má dôjsť ku kontaktu, tak je to zase katastrofa. Kameraman s rejžom sú fakt amatéri. Napriek celkovej mizérii ma najviac srali červené vlasy, ktoré tu má Cynthia. Prečo? Prečo? Sakra prečo? Vyzerá hnusne. Ja chcem späť blond. Takže aj v tomto ohľade to je sklamanie a tú jednu hviezdičku ani neviem za čo dávam. Asi holt nechcem byť na Cynthiu totálne zlý. 1/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Keďže mám Cynthiu rád, tak tu nebudem hodnotiť dej ani herecké výkony, aj keď by sa patrilo, aby boli aspoň o kúsok lepšie oproti xxx produkcii, čo sa veľmi nepodarilo. Od takéhoto filmu ale čakáte len akciu a nejakú tú bojovú choreografiu. Asi som si už príliš zvykol na ázijskú produkciu, popri ktorej je tých pár kopancov v tomto filme iba tak na smiech. Dokonca ani Cynthia už nie je to, čo bývala, obratnosť je zdá sa preč, miesto legín rifle a k tomu dosť blbý účes. Niekedy sa na ňu aspoň dobre pozeralo, teraz už ani to. Len z nostalgie to nehodím rovno do odpadu, kam to reálne patrí, pretože sa tu nenájde ani 5 sekúnd, ktoré by za niečo stáli. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ve svých 44 letech se vrátila akční legenda v   ženském podání Cynthia Rothrock a názorně   ukázala, že v žádném případě ještě   nepatří do starého železa. Snímek je celkově   spíše dramatem s občasnými akčními prvky,   ale jejího očekávaného excelentního souboje s   padouchem se její fanoušci přeci jen dočkají.   Ne, Jeff Wincott, který se tu objevuje ve   vedlejší záporné roli, to opravdu není.   Docela škoda. Příběh obsahuje přemíru   citových scén, což značně brzdí tempo a   přivádí děj k omšelé nudnosti. Napětí v   závěrečné půl hodince to však zcela   vynahradí což trochu vylepší reputaci. Snímek   tedy jako očekávaný ryze akční film zklame,   ale v tomto ražení také není špatný. Cynthia   tu má tak daleko větší hereckou příležitost   a vypořádala se s tím stejně tak obratně,   jako s akčními scénami. Její návrat tedy   dopadl vcelku dobře. ()

Reklama

Reklama