Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh učitelky a poldy, bojujících svými metodami proti překupníkům drog. Středoškolská učitelka Kris (Cynthia Rothrock), vyznavačka asijských bojových umění, se ze všech sil snaží chránit své žáky před nástrahami pouličních gangů a lákadly v podobě drog. Na jedné z přehlídek bojových umění se Kris seznámí s Prestonem (Richard Norton), australským policistou, kterému byl zadán zvláštní úkol v Los Angeles. Na noční obchůzce narazí Preston na překupníky drog, dohadující se s gangem. Nikdo z přítomných netuší, že zpovzdálí je na videokameru natáčí jeden z Krisiných studentů ... (HBO Europe)

(více)

Recenze (16)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

bych fakt nechtěl být manželem Cynthie, to bych byl asi hodně pokopanej. Nedej bože kdybych nesouhlasil:)). By si hodili k sobě s Chuckem Norrisem, tihle dva by se vydželi kopat zřejmě roky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, dovolte mi představit J.C.Van Damma napěchovaného od blonďatých vlasů až po lodičky estrogenem! Přivítejte prosím hvězdu časopisu Bravo z 90.let, Cynthii Rozkrok..! Jsem si vědom, že existuje úzká skupina osob, kterým se tohle může líbit, ale pokud u mě nastane nějaké příště, tak už jenom s černým páskem karate přes oči. Víte o tom, že Xena a právě Cynthia jsou jediné dvě ženy na světě, které Chuck Norris nejdříve zabije a až potom osouloží? U ostatních žen to funguje naopak, neboť se podvolí ryšavému Rangerovi dobrovolně a až po styku umírají na celkové vyčerpání organismu. Rothrock, Nerothrock, co Chuck chce, to si vezme.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak dávno, čo sa americká drsňáčka Cynthia Rothrocková konečne prekopala do mojej desiatky najobľúbenejších herečiek. V poslednej dobe som si totiž zvykol spestriť svoju pravidelnú konzumáciu filmov nejakým tým starým titulom, v ktorom stvárnila hlavnú úlohu táto neohrozená, neporaziteľná karate tigrica. Mám proste slabosť pre tie jej nízkorozpočtové, lacné, akčné snímky. Teraz som znova zalovil vo svojom súkromnom video archíve a vytiahol z neho snímok "Hnev a česť" (Rage and Honor). V roku 1992 ho natočil režisér Terence H. Winkless. Cynthia Rothrocková sa v ňom objavila so svojim zohratým hereckým partnerom Richardom Nortonom. Predviedli klasickú béčkovú akčnú jazdu, ktorá frčala na VHS v deväťdesiatych rokoch minulého storočia. Dostal som presne to, čo som očakával. Takže som spokojný. ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jedno z těch typických céček svý doby kde stupidní děj slouží jenom jako záminka k bitkám, ale hrozně to zestárlo a na to jaký jsou tam jména bych čekal víc soubojů a lepší choreografii. Mám pro tyhle filmy slabost, ale tohle nebylo nic extra už v době svého vzniku.35% ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dát k sobě asi herecky nejlépe pasoucí hereckou dvojku Rothrock a Norton byl ten nejlepší nápad pro tenhle film. Oba dobře hrají,celý film je dobře sestaven a neztrácí dech ani uprostředka a to je dobře. Pro mě to patří k těm opravdu dost skvělým akčním filmům z 90.let. Galerie byla nahozena mnou. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Herecký výkon Cynthie Rothrock tu je škoda rozoberať, dokázala úžasne kopať, ale o hraní nemôže byť reč. A to bola v 90s moja najobľúbenejšia herečka. Tie kopy sú tu fakt to jediné, čo za niečo stojí, zvyšok je katastrofa. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

"Hněv a čest" je solidní dávkou akčního nářezu v hlavní roli s Rothrock a Nortonem, proti překupníkům drog a zkorumpovaným poldům. 80% ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

pät hviezdiciek iba preto, ze som to ako 13 rocny chlapec mal na ORIGINAL VHS, (jedna original asi z piatich) a z hrdostou som tento vymakany film poziciaval spoluziakom. a sam som ho videl nespočetne krat... r.norton v tom case ako statham dnes... nenormalne som to žral... ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Rothrock ve svém spíše na karate méně úspěšnému filmu ale jinak docela dobrý průměr béčkových filmů! 45% ()

Reklama

Reklama