Reklama

Reklama

Tygří spáry

  • Česko Tygří drápy (více)

Obsahy(1)

Policistka Linda Mastersonová (Rothrock) je už unavená z obchůzek po městě coby volavka. Šanci jí dá vedoucí komisař, když jí svěří aktuální případ tzv. „obchodníka se smrtí“. Vraha, který se zaměřuje na mistry a trenéry bojových umění a jedinou stopou, kterou zanechává, jsou specifické škrábance na jejich tělech. Jako pomocník je k Lindě přidělen dočasně suspendovaný Tarek Richards (Merhi), který je v oboru bojových umění specialistou. Stopy vedou do čínské čtvrti mezi vyznavače tzv. tygřího stylu. (J.Connor)

(více)

Recenze (45)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, samozřejmě i já jsem jako středoškolák ujížděl na této "VHS-karate kultovce"!!! Ten film sem viděl několikrát a do dnes jsem na něj v dobrém vzpomínal. Bolo zde měl větší prostor, souboje, Cynthia s počínající "martial arts hvězdou" Jalalem Perhim ... BOŽE!!! Jak se svět a lidé v některých ohledech mění!!! Schválně se na ten film podívejte dnes!!! To je nekoukatelná, nudná, trapná a ubohá sračka!! V podstatě je to kriminálka, takže se furt jenom kecají blbiny, "vyšetřuje", nacházejí mrtvoly, kecají blbiny ... Občas příjde čas na nějaký ten souboj, ale je jich opravdu málo. Bolo se ukáže ve své parádě až na konci, ale stejně to za nic nestojí. Film jako takový selhává maximálně, nevím o nikom, koho by tohle nustálé kecání a popojíždění autem mohlo hodinu bavit. Souboje jsou špatně natočené, hnusně sestříhané, nepřehledné a trapné, tečka. Fakt jsem málem dal odpad a hledal jediné pozitivum, alespoň maličké, abych tak neučinil a pak jedno našel!! Bolo kope a to fakt hodně často a vysoko. Vzhledem k tomu, že ve skutečnosti to žádný mistr bojových sportů není, ty kopačky od něj v tomto filmu jsou fakt v pohodě a bez střihu. Plus jeho postava a svalstvo ok, ale stejně měl nejlepší fyzičku v (rovněž příšerném filmu Krutý boj(1989) ). Opravdu MEGA-ULTRA-Béčko první velikosti, mučení diváka ... A přitom jsem ten film tolik zbožňoval ... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Půlku filmu se nic neděje a pak když se začne dít, říkám si, že lépe mi bylo, když se nic nedělo. Totálně nevyužitý kamenný labyrint (proč neměl alespoň nějaké nástrahy a léčky), laciné souboje a energickými výboji šlehající děda. Otevírání brány a prostorové přenesení mělo alespoň trochu mystična v sobě, ale třeba vyřízení hlavního záporáka bylo fakt necool. Hvězdička za naoko znuděného Yeunga. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Doposiaľ som videl z tejto série iba snímok "Tigrie pazúry 3" z roku 2000. Pozrel som si ho preto, že som ho objavil v kinematografii mojej obľúbenej akčnej herečky Cynthii Rothrock. No bol som oklamaný, sklamaný a vlastne aj nasratý, pretože Cynthia sa v tomto snímku objavila len na začiatku, na pár minút. To čo nasledovalo ďalej bola jedna veľká filmárska katastrofa, scenáristická impotencia a fight choreografická bezradnosť. Teraz som mal možnosť zhliadnuť prvý, pôvodný snímok "Tigrie pazúry" (Tiger Claws), ktorý bol vyprodukovaný v roku 1992. Na tom som si už zgustol omnoho viac, a viacej som si užil aj karate tigrice Rothrockovej. Stvárnila postavu policajtky Lindy Mastersonovej, ktorá sa so svojim partnerom Terekom Richardsom, vydala po stope vraha majstrov bojových umení, ktorý vyznáva tigrí štýl boja. *** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No po pravde prumernej film kterej hlavne opet funguje jako nostalgie je to takova detektivka avsak obohacena o skvele bojove umeni tria Merhi Rothrock a Yeung jejich souboje se nikdy neokoukaji jinak jako kriminalka o patrani po vrahovi by to uslo pokud ovsem pred filmem uvidite trailer budete hned vedet ze Yeung je ten vrah takze zadne velke prekvapeni se nekona i tak se to da ale bez problemu zkouknout celkove uchazejici zalezitost ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Bolo Yeung byl vždycky cool. :) Stačí mu pár grimas, pár gest a několik málo slov, ale přesto tím stále baví. Baví, jestliže jste vyrostli na snímcích typu Krvavý sport, Dvojitý zásah, apod. Bojové scény se mi líbily, zejména souboj Bola s jeho mistrem. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Já to neviděl jako malej,ale co by dospělej člověk a líbí se mi to na plný počet hvězdiček. Já o tomhle jako většina komentářů hovořit nebudu jako i nudné a trapné sračce nýbrž jako o bomba filmu. A Lateef se zřejmě spletl,komentář by spíše měl patřit dvojce,kde je labyrynt,turnaj a otevíraní brány přenášející do jiných dymenzích. Jedná se o B zábavu a já jí taky tak beru. Film mě absolutně bavil po celou dobu a souboj Bolo vs Rothrock stejně tak i Bolo vs. Merhi je super a opět s dobrou hudbou od Variouse,který dělal hudbou většině Merhiových filmů,že by se nějak znali? Skvělý film,který mě jako všechyn film s Rothrock nikdy neokouká. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

je to sice dobrych dvanast rokov co som si tuto "pecku" uzival na kazete, no neda mi klesnut na nizsie hodnotenie, aj ked je mozne, ze by sa dnes jednalo o vysmech.. v tom case som vyslovene slapal na krvavom sporte, na bolovych pohyblivych cickach a v tomto pripade na tych tygrich pazuroch.. boli casy, vsakze. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Cynthiu Rothrock nemusím, ale k tomuto ma viažu krásne spomienky. Drsný americký film v každom slova zmysle s hongkongským prístupom k bitkám. Jednducho spomienky na časy, kedy bolo meno Bolo Yeung pojmom... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Oldschool, kung-fu rychlokvažka. Příběh naprosto primitivní, bojové scény byli dobré a bylo jich víc než dost, nejvíc se mi na filmu stejně líbila záporná role - Bolo Yeung a to jsem se bál, že celý film se bude řehnit v brýlích a čmárat po zdech (naštestí jsem se mýlil) proč se mi líbil nejvic Bolo? Dobře bojoval, opět ty jeho děsivé oči a určitě předvedl víc než dva hlavní hrdinové sehranější mín jak Dempsey a McPeacová. Hudba byla dobrá a v celkově vzato, když to tak všechno sečtu a odečtu je to čistý průměr. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi smutny pripad filmu, ktory bol pre mna za mojich detskych cias ultimativna pecka, ktoru som si pustal dookola a dnes tento skvost osciluje medzi nudnou zlataninou a trapnym shitom. Namet sice nie je uplne márny, ale prevedenie je neskutocne nudne. O hereckych vykonoch je zbytocne cokolvek napisat. Takze stoja za nieco aspon bitky? Je ich tu malo a az na ako tak slusnu bitku medzi Bolom a Cynthiou su fakt dost o nicom. Zamrzi najmä slabi finalny suboj medzi Bolom a Merhim. Vlastne okrem tychto dvoch bitiek sa tam prakticky len keca. Tie parsekundove potycky, ktore im predchadzaju sa ani bitkami nazvat nedaju. Co je dost ubohy vysledok pre MA film. Jak som toto mohol volakedy milovat? Fakt nechapem. Po zlej skusenosti s dalsou klasikou mojho detstva TC2000 som mal pocuvnut môj siesty zmysel a nemal som riskovat to, ze si pokazim pekne spomienky na moju detsku klasiku. Jak tak vidim podla okolitych komentarov. Nie som jediný. 3/10. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Rothrock asi nejvíce sexy bojovnice, ale na Van Dammovky to nemá. Je to mnohem směšnější, dětinské a levnější. Ale pořád srdcová záležitost Bolo a ty souboje se neokoukají. Čekal jsem to horší......4/10 ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní Martial Art film, který se řadí mezi ty detektivní, kdy jdou policisté umějící bojové umění proti padouchovi který umí bojové umění. Film pro mě patří ke klasice tohoto žánru. Dnešnímu divákovi film asi moc neřekne, ale ve své době to byla paráda. Já osobně mám tyto filmy rád a dávám mu 90% :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Je to sice strasna blbost a ma to to priserne dementny scenar, ale Rothrock mala v roku 1992 este stale cosi do seba. Znesitelny priemer : 55 % ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Oprášit trocha vzpomínek a probrat slečnu nostalgii občas stojí za to a je pravdou, že na mě to po těch letech znovusetkání s Tygrem a jeho spáry zafungovalo parádně! Totálně béčkovej klaďák Merhi byl sympaťák a je jen škoda, že nenatočil ještě víc těhle laciností se zárukou zábavy. Naopak totálně béčkovej záporák Bolo Yeung se věrným fandům martial arts bijáků zapsal do paměti hned několikrát báječně a to hlavně díky velkým rolím do záporu proti populárnímu Van Dammovi! 65% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to nostalgia, keď na to myslím, keď som bol dieťa, tak som bol z toho ohurený. Dnes je to celé blbé, dej je divný a o ničom. 2/10 ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Tak je to o čosi záživnejšie ako Orlie pazúry, v príbehu o niečo ide, ale chýbajú herecké magnety. Maličký a copatý Libanončan Merhi má slabú charizmu a ani to jeho kung-fu na obrazovke extra nezaujme. Iritujúca bloncka Rothrocká odpudzuje asi ako v každom filme. A tak za zmienku stojí jedine Bolo Jeung. Nedostáva síce veľa priestoru, skôr až v závere, ale aspoň sa v jeho podaní je na čo pozerať. Akurát, že keď nie je na obraze ide mu ten 'taigr' excelentne, keď sa dostane na obraz, vymýšľa a necháva si poľahky nakopať. Zabrať mu dáva aj babenka, ktorú by za bežných podmienok mal jedným flákom roztrhnúť na dve polky. Tie spomínané podmienky sa však akosi vytrácajú. ()

Reklama

Reklama