Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chongovi (Bolo Yeung) pomôžu utiec z vyšetrovcej väzby "gorily", ktoré poslal Chongov spolužiak. Toho učil rovnaký majster, ako Chonga, a teraz chce za pomoci Chonga otvoriť portál majtrov a vsúpiť doňho. Predtým sa však musí konať turnament, aby sa vyselektovali najlepší bojovníci. Tu už v roli spravodlivosti nastupujú opäť Linda M. (S. Rothrock) a Tarek R. (Merhi). Boj sa može začať. (brutale)

(více)

Recenze (18)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

O něco málo lepší než první díl. Jiná příběhová linie, která ovšem navazuje a propracovanější souboje, jsou znát a jsou velkým plusem oproti předchozímu dílu. 45% ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Přáběh se ubírá jiným směrem a to filmu sedí a nezkouší nás zaujmout něčím jiným. Bolo dostal v base rozum,ale jeho bohatý bratr ne a turnuj ke konci je na takové filmy filmy dobrý a mihne se tam i pár zajimavejch zápasníků. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No jako opět žádná sláva, ten turnaj ke konci to vše zachránil jinak bych napařil jen dvě hvězdy. Jednu za Bola, který mě baví další za pár přestřelek na začátku a nakonci ty fighty taky nebyli špatný a to je asi tak vše. Příběh nezaživný, pár scén naprosto nesmyslných no prostě průměr s odřenýma ušima. Libila se mi scéna jak Bolo udělal těm policajtum zmrzlý hranolky s hořčicí. A taky mě dostavá jak vždycky když už je po všem tak v pozadí jsou slyšet houkačky to ti policajti nemužou přijets dřív? ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam sto chuti tomu dat horsie hodnotenie ako prvemu dielu, lebo ma vzdycky sralo, ze z cool zaporaka Bola urobili zrazu takeho nemohuceho kladneho hrdinu. Takisto fantasy dejova omacka ma nikdy vobec nebavila. Ale nemozem to urobit, lebo film obsahuje slusne bitky, ktore su dokonca lepsie ako v prvom diely. A je ich aj podstatne viac. Jednoznacne u mna vedie suboj Cynthia vs. Paul Rapovski. To je hen ten manik s prstenmi, co si to tak cool rozdal s Jetom vo filme Contract Killer. Keby sa film volal: Infantilna fantasy arenovka v ktorej sa behom prvej hodiny nic nedeje a potom sa to tam mydli ostosest, tak by som mozno uvazoval aj o druhej hviezdicke, ale kedze to ma nadväzovať na prvy diel, ktory som volakedy zboznoval, tak jedna hviezdicka bude tak akurat. Predsa len ta prva hodina je fak nuda k posrani. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Druhé tygří spáry (nechápu proč to je u nás jako třetí díl) jsou přímým pokračováním prvního filmu. V tomto filmu je navíc krom střílení i turnaj bojovníků různých stylů, ale i mystická část která je v závěrečné části filmu. Celkově se mi dvojka líbí o něco víc než jednička. Tento asi film neohromí dnešní generaci diváků, ale pro pamětníky VHS a Intersoniku je to asi klasika žánru. Za mě 90 % :) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála pokračování na které se dá koukat po všech směrech! Bolo Yeung je v roli záporáka nezapomenutelný! 60% ()

majo25 

všechny recenze uživatele

O level slabšie ako jednotka. Nielen zápletka, ale hlavne samotné súboje. Jediné, čo stojí za pozretie, je Bolo Jeung, aj keď na druhej strane, jeho súbojov je pomenej. Arénový turnaj zasa rýchlo odznie, čo je škoda a v niektorých pasážach aj nechcene pobaví (hmla v kobkách je - div sa svete - priepasť). Dvojica hl. hrdinov ešte menej zaujímavejšia ako v prvom dieli. Fantasy záver to ešte o čosi viac degraduje. Veľmi slabé 2 hviezdy. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Tohle už bylo fest slabé. Tarek bez copánku a Linda s dlouhými vlasy. Chápu, že člověk za pár let změní imič, ale u těchto VHS hrdinů to celkem vadilo. Teď mi je to samozřejmě jedno :-) Evan Laurie coby Viktor se už představil v Double Impact a Martial Law 2, kde kopal hlava nehlava. Je to typický představitel záporáka 90 let na videu. Trošku mně ale mrzelo, že když tady Chong poprvé spatřil Tareka po tom všem co mu udělal. Tak s klidem prohodil hlášku - je to mistr tygřího drápu. Žádné negativní emoce, že by ho hned seřezal...Úplně v klidu :-) Chong byl v tomto pokračování ÚPLNĚ jako vyměněný. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepochopitelný distribuční tah Intersonicu, který udělal z druhého dílu série ´Tiger Claws´ až ten třetí a jako druhý uvedl snímek ´TC 2000´ nemající po dějové stránce s tímto zcela nic společného. Použiji tedy pro pořádek originální název, aby v tom nebyl bordel. ´Tiger Claws II.´ začíná tam, kde předchozí skončil. Snímek lze rozdělit na dvě poloviny. První je další vývoj událostí a druhá je zápas v ringu. Příběh a děj se tedy očekávaně veze ve své jednoduchosti, avšak o nějakou dramatičnost místy přeci jen snaha je. Po herecké stránce ale není o co stát. Fanoušci bojových umění si užijí hlavně v té druhé půlce snímku, i když co se týče choreografie, moc velkou práci si tu s tím nějak nedali. Cynthia Rothrock se tu prezentuje ve svém plném bojovém rozpoložení, tedy tak, jak jí ze své doby moc dobře známe. Bolo Yeung je trochu zklamáním, ale role je hold role. Nostalgický akční videofilm zaměřující se hlavně na bojová umění už dnes sice vypadá velmi zastarale a amatérsky, ale ve své době měl sílu a dokázal oslovit nemálo diváků. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Druhé tygří spáry jsou překvapivě celkem v pohodě. Jen Bolo tu má úplně jiný charakter a na konci dojde k plné změně žánru a posledních pár minut je fantasy. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel tohle se moc nepovedlo. Kdyby tam nebyl ten turnaj, je to jasná hvězda. Ale co si budeme, že by bylo předvedeno nějaké velké umění v turnaji se říct nedá, ale lepší než drátem do oka. Jinak se film snažil o atmošku z minulého dílu a vůbec se mu to nedařilo. Jediná vtipná scéna byla s hranolkama a hořčicí. Škoda, první díl mám fakt rád. ()

Dinsberg 

všechny recenze uživatele

Bolo Yeung by dle mého názoru dokázal utáhnout i seriózní drama. Není jen majitelem největších asijských svalů, ale i zajímavé mimiky, která by mu mohla dovolit i serioznější filmovou práci než se nechat skopat od hlavního klaďase. ()

Reklama

Reklama