Reklama

Reklama

Neporazitelná Kristy

  • Hongkong Cui hua kuang mo (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jedinou věcí, kterou Kristi Jones ovládá dokonale je bojové umění, nejčastěji demonstrované přímo na ulici. Stará se o sestru Karen, které chce zajistit lepší život prostřednictvím studia medicíny. Dříve nežli se tato ambice stihne naplnit, je Karen brutálně zavražděna. Kristi rozzuřena a současně rozlítostněna, identifikuje na jejím krku stopu tygřího spáru. Na vlstní pěst začne hledat neznámého zabijáka. I tvrdý policista Nic DiMarco pátrá po masovém vrahovi, kterého počet obětí roste každým dnem. Po několika prudkých střetech se Kristi a Nick rozhodnou spojit vlastní síly... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

choze 

všechny recenze uživatele

Brutálnímu, oidipovským komplexem stiženému bijci, který bojuje v arénách smrti, uteče manželka, jeho chytne rapl a začne zabíjet všechny jí trochu podobné ženy. Které shodou okolností mají všechny za partnery kung fu mistry, takže každé takové vraždě předchází souboj. Nevím, co mě na tomhle pozdním dílku Godfrey Ho (ukrytého pod pseudonymem Godfrey Hall) bere víc, jestli jeho úchvatná logika nebo extrémně legrační herecké výkony, zejména představitelů policajta a hlavního záporáka. Na každý pád se tu nachází jedno z řady filmových znásilnění, které mě v pubertě zásadně poznamenaly. Od bitek jsem víc ani nečekal, počet vydloubnutých očí je víc než uspokojivý a tu a tam padne i pěkná hláška. Kolem a kolem, velmi zábavná sračka. ()

Pedestrian odpad!

všechny recenze uživatele

Když akceptujete fakt, že prakticky každý (od psycholožky po náhodnou kolemjdoucí) účinkující ve filmu ovládá kung-fu, brutální slizoun přezdívaný Rejnok vydloubává lidem oči z důlků, všichni herci nechutně přehrávají a Cynthia Rothrock není dvakrát sympatická, budete se bavit. Kdyby se celý film odehrával v duchu zde upomínaných závěrečných tří minut, bavil bych se pravděpodobně také. Jenže ten film je 85 minut jenom špatný a zábavný je až ve své poslední pětiminutovce. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu! Cynthia Rothrocková sa definitívne prekopala do môjho rebríčku najobľúbenejších herečiek. V poslednej dobe som si zvykol spestriť svoju pravidelnú konzumáciu filmov nejakým tým starým titulom, v ktorom stvárnila hlavnú úlohu táto neohrozená, neporaziteľná karate tigrica. Mám slabosť pre tie jej béčkové, lacné, akčné video filmy. Dnes som vytiahol zo svojho video archívu snímok "Neporaziteľná Kristy" (Cui hua kuang mo). Bol natočený v roku 1993 v exotickej hongkongskej produkcii. Režíroval ho Godfrey Ho. Cynthia Rothrock v ňom stvárnila mladú sympatickú ženu Kristy Jonesovú, ktorá sa zaprisahá pomstiť smrť svojej sestry Karen, ktorá bola chladnokrvne zavraždená. Kristy dokonale ovláda bojové umenie a je plná hnevu. Brutálny, psychicky narušený vrah jej sestry je cieľ, ktorý si nenechá uniknúť. Cynthia Rothrocková znova raz rozpúta nekompromisné revenge peklo. *** ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Film videný v dávnych dobách na fungujúcej TVT v postkomunistickom bytíku mojích starých rodičov na TESLE, ovplývajúcej farebným rozhraním 16 farieb. Fantastický zážitok pre malého chlapca. Brutálny a zlý záporák(kde ho vzali?:D), masakre a samozrejme, akcia v tej najnemožnejšej forme. Ale po čase skvelá nostalgická zábava. Jednoducho nemôžem dať odpad. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ultrazábavný béčko, který si fakt na nic nehraje. je úplně blbý s blbým dějem, blbýma hercema, blbým režisérem...jediný o co tady jde jsou bitky. To měl režisér jako jediný na paměti, na vymýšlení příběhu už jaksi neměl čas. Tři hvězdy dávám za docela zábavný hlášky a jednu naprosto šílenou ŠÍLENOU rvačku na konci. Ta je k posrání.. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama