Reklama

Reklama

Neporazitelná Kristy

  • Hongkong Cui hua kuang mo (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jedinou věcí, kterou Kristi Jones ovládá dokonale je bojové umění, nejčastěji demonstrované přímo na ulici. Stará se o sestru Karen, které chce zajistit lepší život prostřednictvím studia medicíny. Dříve nežli se tato ambice stihne naplnit, je Karen brutálně zavražděna. Kristi rozzuřena a současně rozlítostněna, identifikuje na jejím krku stopu tygřího spáru. Na vlstní pěst začne hledat neznámého zabijáka. I tvrdý policista Nic DiMarco pátrá po masovém vrahovi, kterého počet obětí roste každým dnem. Po několika prudkých střetech se Kristi a Nick rozhodnou spojit vlastní síly... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

choze 

všechny recenze uživatele

Brutálnímu, oidipovským komplexem stiženému bijci, který bojuje v arénách smrti, uteče manželka, jeho chytne rapl a začne zabíjet všechny jí trochu podobné ženy. Které shodou okolností mají všechny za partnery kung fu mistry, takže každé takové vraždě předchází souboj. Nevím, co mě na tomhle pozdním dílku Godfrey Ho (ukrytého pod pseudonymem Godfrey Hall) bere víc, jestli jeho úchvatná logika nebo extrémně legrační herecké výkony, zejména představitelů policajta a hlavního záporáka. Na každý pád se tu nachází jedno z řady filmových znásilnění, které mě v pubertě zásadně poznamenaly. Od bitek jsem víc ani nečekal, počet vydloubnutých očí je víc než uspokojivý a tu a tam padne i pěkná hláška. Kolem a kolem, velmi zábavná sračka. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ultrazábavný béčko, který si fakt na nic nehraje. je úplně blbý s blbým dějem, blbýma hercema, blbým režisérem...jediný o co tady jde jsou bitky. To měl režisér jako jediný na paměti, na vymýšlení příběhu už jaksi neměl čas. Tři hvězdy dávám za docela zábavný hlášky a jednu naprosto šílenou ŠÍLENOU rvačku na konci. Ta je k posrání.. ()

Reklama

kurcatovium odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně slátaný příběh, tragicky vykreslené charaktery a oškliví herci, kteří ani neumí hrát. Co je ale horší, všechny akční scény působí naprosto debilně, což je u kung fu béčka docela průšvih. Člověka pak už nepřekvapí ani kung fu ovládající psycholožka nebo student medicíny. Co víc k filmu dodat? "Máte právo mlčet, tak držte hubu!" ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Kristy (chcene) dopláca na absurdnú účelovosť. Koho to "poteší", sú akurát tak karatisti či nadšení bojovníci. Klasická nezábava, plná zhôd, náhod, až sa zastavuje rozum. Odhliadnuc od logiky, že :D či žena či chlap sa vedia pobiť a vytvárať nové štýly tanečných-akrobatických kreácií vypichujúc si pritom oči z hlavy, nedokážete počas tejto maškarády zaspať. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bezvadný. Tak zrzavá holka v kytkovaných šatech je v nebezpečí." Všechny Anny jsou zkrátka v nebezpečí, protože Rejnok vyrazil na lov jejich očí. Já se tedy musím přiznat, že slaměný vdovec Rejnok mě docela bavil svým vykrývání úderů čelem, znuděným zmasakrováním mistra světa v karate i "přátelským" pohledem. Ovšem tím to končilo, protože Kristi mě zaujala jenom roznožkou, Nick zase "náhodným" projížděním kolem bitek a o studujícím gangu se mi snad ani nechce psát. Tohle je prostě céčko mezi béčky a jeho hodnota je pro mě spíše nostalgická. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama