Reklama

Reklama

Shi jie ye feng kuang

  • Tchaj-wan 師姐也瘋狂 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Carrie a Ng vyšetřují vraždu cizince. K odhalení gangsterské skupiny je třeba najít tajný mikrofon. (Hans.)

Recenze (3)

DJ Lonely odpad!

všechny recenze uživatele

Akční komedie bez humoru a s dost topornou akční choreografií. Celkově je to nuda, fórky trapný a scénář aby pohledal. Tohle asi pochopí jen číňan. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Hrá tu Cynthia Khan, ale netešte sa na ďalší akčný flák typu Red Force. Toto je šialená komédia s totálne trápnym detinským humorom. Dejovo mi to pripadalo jak zlepenec viacerých filmov s tým, že raz za čas sa tam objavila Cynthia a v bleskovej bitke niekoho zmlátila. Ale ani bitky za nič nestoja. Rýchle chvaty sem údery tam, aby to mali asi čo najskôr z krku. No a finále s pomaľovanými záporákmi v ktorom všetci skáču, lepšie povedané lietajú jak stíhačky je už totálne WTF. Jak niečo z Power Rangers. Tento film rozhodne nebrať. Ani stále krásna Cynthia moje hodnotenie nezdvihne. 0/10. ()

salfa72 

všechny recenze uživatele

Asi každý podle názvu očekává akční GWG film typu Red Force, Ultra Force atp., bohužel tento film je jakási parodie na akční filmy, což by až zase tolik nevadilo, jen ty fórky by nemusely být tak neskutečně trapné, až je to občas i zábavné (scéna v kuchyni hned na začátku, scéna, kdy tlusťoch jde zkontrolovat, kde je Lulu tak dlouho a téměř všechny scény s tím malým zvrhlíkem). Souboje mohli svěřit někomu daleko zkušenějšímu, ale patrně už na to nezbyly peníze v rozpočtu, což je velká škoda. Poslední dvacetiminutovka to celé dovedla do ad absurdum, kdy i ti největší fanoušci kung fu filmů musí kroutit hlavou, co že si to pustili za hovadinu. Ještě, že tam jednu z rolí ztvárnila moje oblíbená herečka Cynthia Khan, jinak bych musel dát max. tak jednu hvězdu za těch pár vtipných scének s tím malým nadrženým mrňousem a za hudbu. ()

Reklama

Reklama