Reklama

Reklama

Čest a sláva

  • Hongkong Zong heng tian xia (více)

Obsahy(1)

Bankéř Slade se chce zmocnit nukleární zbraně, pocházející z bývalého SSSR. Netuší, že agentka FBI Tracy Prideová je mu na stopě. Do hry vstupuje i její sestra Joyce, mistrovsky ovládající kung-fu. (ČSFD)

Recenze (20)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nedávno som si pozrel dva diely filmu "Hnev a česť" a teraz som zhliadol snímok "Česť a sláva". Čo majú tieto tituly plné hnevu, slávy a cti spoločné? Sú to béčkové video filmy zo začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia, sú to bojové akčné jazdy a predovšetkým ma zaujalo to, že v nich hlavnú úlohu stvárnila Cynthia Rothrocková. Nie je to tak dávno, čo sa Cynthia prekopala do mojej desiatky najobľúbenejších herečiek. V poslednej dobe som si totiž zvykol spestriť svoju pravidelnú konzumáciu filmov nejakým tým starým titulom, v ktorom si zahrala táto neohrozená, neporaziteľná karate tigrica. Tentokrát to bol film "Česť a sláva" (Zong heng tian xia) z hongkongsko-americkej koproducie. Cynthia Rothrock ma opäť raz dokonale uspokojila. Predviedla presne to, čo som od nej očakával. ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm se Cynthií jsem za svých mladých let sjížděl a žral kde co, ale tenhle kousek mi nikdy zvlášť v paměti neutkvěl a teď po jeho repete už vím proč. Neskutečně hloupý a naivní děj který, ale není tak pekelně zábavný jako u Neporazitelné Kristy. Je to jenom blbé a nudné. Neherec John Miller jako záporák totálně úděsný. Bitky neviděli kontaktnost ani z rychlíku. No nechám tam ty slabý 2*, ale jenom tak tak.25% ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Nic mě nezastaví,abych tomuhle filmu vyprodukovaným šrotařem Godfrey Ho nedal plný počet hodnocení znamenající vynikající. Příběh je dobře udělaný,pardon říkejte si co chcete a házejte si to do odpadu jak chcete. John Miller hraje hnusného arogantního a nemilosrdného Jasona Slide naprosto,je to tak trochu můj oblíbený záporák,už díky svý postavě. Cynthia je skvělá stejně jako její filmová sestra. Já v tomhle filmu vydím jen samé pozitiva,i ty souboje mi stačily k tomu abych si tu pustil,kdykoliv mám náladu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Don Dragon, Gruner, Blanks a Dacascos..už mám sjetý skoro všechny jejich filmy.. zbývá aspon ješte ta Cynthia. Neurazí nenadchne - klasickej akční brak. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

nezničitelná klasika,se srdcem béčkaře,milující 80tky,plný nostalgie řvu...vykopní výš,vykopni mu zuby! :-) neuvěřitelná nostalgie.... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jako ono to je docela suché, ale Cynthia trousí hlášky, nosí své typické zajímavé hadry (ta zelená bunda je super) a její ségra je dost dobrá (nemyslím vzhledově). Jinak je to klasické béčko své doby někde se spodnějších polic videopůjčoven. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Najprv si vyjasnime ten bordel, ktory panuje ohladom filmov Angel the Kickboxer a Honor and Glory jak tu, tak aj na IMDB. V roku 1992 uviedol profesionalny packal Godfrey Ho 87 minutovy film Honor and Glory. Dej celkom zodpoveda tomu, co je tu uvedene v obsahu. Hlavnu ulohu ma Donna Jason, ktora ako novinarka patra po tych nuklearnych zbraniach. Cynthia sa behom filmu parkrat objavi ako jej sestra, ktora tiez patra po tych zbraniach so svojim kolegom Robinom Shou. Tento film je na urovni Kanadskych produkcii Jalala Merhiho. Cize primitivny dej, otrasne herecke vykony a pomale bitky s tou najjednoduchsou choreografiou. Proste cisty odpad. Nasledne sa Godfrey Ho rozhodol tento nepodarok znova spenazit a tak pritocil pol hodinu novych scen odohravajucich sa v HK, kde Yukari Oshima a Robin Shou patraju po nejakom japonskom zabijakovi, ktory sa snazi zabit Waise Lee. Tato linia sa neustale prelina s tymi akcnejsimi zabermi z filmu Honor and Glory a cele to vôbec nedava zmysel. Tato verzia vysla v roku 1993 pod nazvom Angel the Kickboxer a ma 90 minut. Tie nove pritocene sceny obsahuju aspon celkom solidne ovela dynamickejsie a narocnejsie bitky v ktorych obcas Yukari a Robin nakopu nejakych statistov. Tato verzia je teda o triedu lepsia a zasluzi si jednu hviezdicku. Ak by sa vysrali na zabery z Honor and Glory uplne a natocili cely film nanovo, tak by si Angel the Kickboxer mozno vysluzil aj 2*. Ale to by tam absentovala Cynthia. Takto si zahrala v dvoch filmoch a asi o tom ani nevie. He, he. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Tak tohle já můžu kdykoliv.Jason Slade je prostě masakrátor v šusťákový soupravě a nic ho nezastaví.Na konci už trhá i řetězy a musej mu jít namlátit 4 lidi najednou ale to ho stejně nezastaví.Filmík narvanej bombastickýma hláškama (Polibte mi prdel,dávám výpověď a nechci pro vás dělat) docela slušnýma bitkama i na ty poměry zajímavym příběhem o slizounovi kterej chce atomovku a vládu nad světem.Chutná jednohubka,šup sem s další ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

Rychle zapomenutelná blbost, ve které se amorální bankéř snaží koupit a zase prodat roznětku jaderné zbraně a kvůli tomu prvnímu se o něj zajímá reportérka, kvůli tomu druhému její sestra agentka. Děj není úplně jednoduchý a je zde několik postav sledující různé zájmy (zajímavá postava záporákova bodyguarda), ale natočeno je to nudně a nenápaditě, a co je nejhorší, i v případě soubojů. Navíc každá akce je motivována stejně jako v pornofilmu – z legrace s kolegou v práci, z legrace se sestrou o klíčky od auta, při návštěvě mistra na tréninku si to musí rozdat taky. Chápu, že využívání každé záminky k fyzické interakci je v obou žánrech běžné, ale filmy pro dospělé mívají oproti Cti a slávě lepší choreografii. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Bečko všech beček souboje jsou dobře zvládnuté v 90.letech jsem to na VHS úplně hltal. Nedávno jsem to opět viděl tentokrát na dvd a občas jsem vyloudil úsměv. Pro mě zlatý střed čili 50 % ()

StandikK 

všechny recenze uživatele

Docela slabota. Děj nudný, Cynthia nic moc nepředvádí z bojového umění a ten záporak, to je také jedna velká katastrofa... ()

gustaw 

všechny recenze uživatele

Byla to moje třetí originální VHeSka ..šílenej dabing, kde 1 chlápek daboval cca 2-3 jiný chlápky a jedná ženská dabovala cynthii a i její ségru :-) Dneska už na to koukámm s nostalgií :-) ()

Thorr odpad!

všechny recenze uživatele

Aby bylo předem jasno!!! Já miluji kung-fu filmy, ale co jsem viděl, musím prostě dát odpad, kdyby se to jmenovalo spíše blbost a píčovina, mělo by to za pravdu o ten bod více. Otřesný děj, choreografie  nudná a nezáživná a postavy, no, asi si herci jen tak sešli a jen tak něco natočili...  asi.. Opravdu je škoda, viděl jsem mnohem lepší, ale tohle mi přišlo, jako parodie. nevím, ale dle mého režisér, scénárista a studio, jenž to produkovalo, snad jeli na nějakých drogách.... ()

Reklama

Reklama