Reklama

Reklama

Recenze (3)

Hedka 

všechny recenze uživatele

Pozrela som si zatiaľ asi 8 dielov a mením hodnotenie na maximum. Známe príbehy Starého zákona zrazu na pár minút ožili! Som milo prekvapená! Pravdaže, je to film svojej doby, ale určite stojí za pozretie. Teším sa, ako to prehrám deťom. Podotýkam, že nečakajte žiadnu formálnu filmovú dokonalosť, ale tieto príbehy sú podľa mňa vo svojej jednoduchosti unikátne. Una111 to vystihla - FILMOVÁ ILUSTRÁCIA. ()

Una111

všechny recenze uživatele

Jako žádné dílo ani tento seriál není bez chyby. Našlo by se... Ale má také nesporné klady: Jednotlivé díly jsou krátké, je v nich řečeno to podstatné a navíc věrně předloze. Jsou to podle mne takové filmové ilustrace ke Starému zákonu, které najdou své využití nejen pro děti při výuce náboženství. - Jen mne udivuje, že si jich zatím kromě nás nikdo nevšiml! Zatím po shlédnutí tří částí nehodnotím, ale vidím to bez problémů na 5*. ()

CSSML 

všechny recenze uživatele

Filmové ilustrace ano, ale škaredé a historicky nevěrohodné. Nevidím důvod, proč tím ztrácet čas, když je dostupné Písmo svaté v obrazech, nebo Dorého ilustrace Bible. Obecně jsou pro děti vhodné zjednodušené starozákonní příběhy, dospělým bych však doporučil i četbu původních příběhů se zajímavými detaily, jako je král David vydávající se sesbírat 200 předkožek. ()

Reklama

Reklama