Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (365)

Dimo 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby chtěli tvůrci stlačit stopáž, ale zároveň nic nechtěli vystřihnout. Tak celému filmu hodili rychlost x1,25. A tak vznikla tahle zběsilá jízda na horský dráze. Vytřeštíš voči a jedeš! ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Absolutní nářez plný nadsázky, trefného humoru a hromady popkulturních narážek. Jeden z nejvynalézavějších animaků jaký jsem kdy viděl. 8,5/10 ()

Komar55 

všechny recenze uživatele

O něco menší pecka, než první LEGO® příběh, ale i tak extrémě zábavný a vizuálně atraktivní snímek, který poukazuje a naráží na jak všechny předchozí Bat-man filmy, tak i na spoustu komixových a pop-kulturních ester eggů a zároveň stále velmi dobře zapadá do "Lego Warner Bros. Universe." Za mě pecka, kterou si užijí hlavně fandové oblíbeného potírače zločinu a lidé, kterým sedl i původní LEGO® příběh. 8/10 ()

Sweat55 

všechny recenze uživatele

Příběh celkem zajímavej, ale záporáci z Phantom Zone mi příjdou na konci strašně nevyužití, navíc několik dobrých vtipů je zabito stovkou průměrných, někdy hodně nevtipných (vtípek s Justice League party je asi nejlepší). Každopádně Batmanovo rapování a Robinovo pitvoření mně vůbec nebavilo. Lepší průměr. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená akční jízda, kde doslova každých 10 sekund něco vybuchuje. Film ale naštěstí drží pohromadě hromada různých odkazů, vtipů a rejpů do filmů a komiksů všeljakých druhů. Když třeba Albert během 20 sekund vyjmenoval všechny filmy s Batmanem v historii, od TDK po úplné začátky, chlámal jsem se fakt smíchy. Jenže zběsilá rychlost se postupem času ještě zvyšovala a mě už začalo být z toho ne úzko, ale spíš mi to začalo být jedno. K tomu postupem filmu pomalu mizely skvělý narážky a vtipy a všechno začalo "jen" bouchat a všude lítaly kostičky. Nemůžu říct, že by to byl špatný film, ale pokud bych si měl vybrat jestli si pustím v pátek večer originální Lego příběh nebo Batmana, tak si asi vždycky vyberu Lego příběh, který drží lépe pohromadě. Ale i tak je to dobrá komedie, která Vás minimálně jednou na 100% bude bavit! Jo, a má boží soundtrack. ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Film je zaměřený příliš na příběh a "poučení" v něm a tak i když je v něm velké množství vtipů a odkazů, tohle poučování to prostě nakonec zabije. Navíc proti jedničce je tu znát rezignace na "čisté" Lego - v jedničce bylo z kostiček úplně vše včetně vody, tady je spousta mlhy, kouře a jiných efektů, které s Legem nemají nic společného (a i kostičky jsou často malované "na míru" hladké bez charakteristických ťuplíků). ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Pro věčné fandy tohoto hrdiny je to jasná volba. Zvlášť díky tomu, že se vlastně hodně čerpá, inspiruje či paroduje některá ze starších filmů o Batmanovi (nejvíce šílenost z roku 66, včetně malého camea bat vychytávky z tohoto filmu). Pro mě vtipné, ujeté a milé, jen by to mohlo být o 20 minut kratší. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Rychlé "dvojky" nejsou nikdy moc dobré, bohužel. Vtipný to bylo jen na začátku, pak se to nějak přeměnilo v temnější podprůměr. Jako plus uvedu výběr top padouchů a některé hlášky ze začátku. Jinak film hodnotím pouze jako dílo na jedno kouknutí ze zvědavosti, víckrát si jej nepustím. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, předchozí filmy měly nápad a vtip. Ty tady zoufale chybí a tak zůstalo jen Lego. A to je na film hodně málo. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Jo je to divoký, ale úplně stejně jsme si přece hráli i s Legem, ne? (No já tedy s Chevou). Nápady a nové vynálezy vznikaly a zanikaly stejně jako děj filmu. Tolik vtipných referencí popkultury (Dáleci nejvíc :D). Znovu to už vidět nemusím, ale dávám přesto čtyři. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Zklamání jak prase .Jestli si myslíte že, lego batman je lepší než lego příběh ,tak ste na velkém omylu.To co ve filmu lego příběh bylo ,tak tady to úplně schází .Asi po pár minutách ani nevím kolik bylo hodin ,najednou animák ztrácí dech .Dialogi,tak ty stály za starou bačkoru ,dabing je teda promě horší než v lego příběhu.Film viděn 4.2.2017 předpremiéra v Ostravě.Zbýdou na 3 hvězdy ,max by to bylo na 2.A to sem chtěl po pár minutách už odejít ze sálu .Takhle cca 60% ()

Dampfer 

všechny recenze uživatele

Díky nadsázce a vlastnění balíku autorských práv se Legu a Warnerům podařilo vypustit další barevnou kostičkovou šílenost, která ale nyní funguje mnohem více zaměřeně na fanoušky DC. Popravdě, asi bych film nedoporučil někomu, kdo zatím o DC, vlastně i jiné komiksové univerzum, sotva zavadil. Jenže když máte Batmany nakoukané, tak si to množství narážek během celého filmu opravdu užíváte a ještě se bavíte při zpodobnění těch "reálných" scén do Lego podoby. Navíc, díky mému zklamání se Suicide squadu jsem si souhlasně pobruknul při každé narážce na něj (dobře, přímé tam byly jen dvě). Celkové zběsilé tempo pro mě nebylo na škodu a výsledná melanž superpadouchá byla skvělá... kde jinde než v Lego filmu by proti sobě stál Robin a Sauron? Potenciál stavebnic a trademarků plně využit. Navíc, vnitřní vývoj Batmana se mi tady i se všemi těmi "hodnotami o rodině" zdál mnohem uvěřitelnější a lepší, než ve vážně myšlených verzích od Snydera. :D ()

P.H. 

všechny recenze uživatele

Mno... Příběh nula. Batman a jeho hlášky tak cca na dvě hvězdy. Osmiletá ratolest se vcelku bavila, takže necelé tři hvězdy. A na rovné tři to dorovnají Dalekové. Víc ani omylem. ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Silná popkultura, ale taková, která neleze na nervy. Odkazy na Marvel svět a jiné pochutiny. Za mě rozhodně lepší, než původní legácký movie. ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Prietrž gegov, vtipov, zbesilej akcie a mraky rôznych postáv z dozilióna filmov. Je to brutálny guláš v zbesilom tempe, no je to podarená zábava. Nasmial som sa parádne. Narážky na predošlých Batmanov a ostatné filmy super. Batman hláškuje parádne. Zápletka sa točí okolo jediného Batmanovho strachu a dá sa povedať, že to je tak akurát a neskĺza to k prílišnému sentimentu. Good job. ()

biergof 

všechny recenze uživatele

Během šílených batlego šíleností, co na nás batfilm chrlí, tvůrci přesně ví, kdy batrychlost příběhu zpomalit, aby divák neztratil nit a věděl o co sakra jde ikdyž dětem sníží batIQ. Dialog batmana s jokerem je geniální stejně jako následující fórky. Všem bylo jasné, že ať film dopadne jakkoliv, pokračování se nedočká. Tak to do nás napumpovali v půlminutových batsekvencích, až nám explodujou batmozky! Ať se vám batdílo líbilo či batne, vzpomínka vždy vykouzlí úsměv a já více nečekal. Batděkuji* ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

No vida, dokonce i Igráček zahraje Batmana líp než Flekatej Beník. Na můj vkus tam teda bylo až moc citečků. Nicméně vtípky a hlášky to docela slušně dorovnali. Takže velmi slušné 3. ()

incognito 

všechny recenze uživatele

Lego příběh je pro mě naprostá bomba. Těšil jsem se i na Lego Batmana. Takže... máme tu jednoho Batmana + Robina a neuvěřitelnou spoustu DC záporáků, ale to asi nestačí tak přidáme ještě další záporáky, na které mají Warner Brother práva (Gremlins, Woldemort, atd). Na to samozřejmě Batmaní duo nestačí tak se musí připojit "Bat děda" a Batgirl. K dokonalosti tomu bohužel něco chybí. Za mě prostě moc záporáků a moc velké a okaté ponaučen - Rodina na prvním místě. ()

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama