Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (365)

tlesk 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem byl tak trochu zklamán. Nevím zda mi chybělo více eastereggů (ačkoli z těch přítomných jsem byl hodně rád jmenovitě kupříkladu za přístupové heslo heslo do Batcave, či za Daleky, aka „zlé britské roboty“), nebo trochu jiné příběhové poselství (přece jen stavět celý film tak okatě na významu rodiny je sice možná záslužné, ale jednoduše ohrané). Ale to něco, co mě tak moc bavilo na Lego příběhu, mi tu chybí, jako by se to prostě vytratilo. Jednoduše jsem zde neměl takový ten dětský hravý pocit. Což je vzhledem k tomu, že na film s lego verzí Batmana jsem se těšil, jelikož tohoto hrdinu jako takového mám rád a nějaký ten komiks s ním jsem už taky četl, škoda. Absentoval tu nějaký výraznější moment, hláška, či hudební motiv, který bych si pamatoval a nedostal ho nějakou dobu z hlavy. Něco jako ta stará známá chytlavá úvodní píseň (v češtině „Všechno je tu boží„), nebo právě Batmanova nesmírně vtipná písnička o temnotě a dětství bez rodičů. Na to, jak byla lego verze Temného rytíře zábavná v předchozím filmu, tady podle mého zdaleka nevyužila potenciál. Což je ironie vzhledem k mnohem většímu prostoru, jaký zde dostala. K výkonům herců, tedy jejich hlasům nelze mít výhrady a zvláště ratolesti pak potěší povedený český dabing. Více zde: http://nafilmu.cz/2017/02/recenze-lego-batman-film-2017-i-temny-rytir-potrebuje-rodinu/ ()

elimS 

všechny recenze uživatele

65% - komentář 20ti slovy: Velký "nápor" hlášek a vtipů, které se bohužel navzájem "přebíjely" a upadaly do stereotypu. Ve vlnách jsem se bavil, ale i občas nudil. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Koho zaujal Batman v lego príbehu, ten musel byť spokojný. Sólovka priniesla všetko očakávané, ale všetko v najlepšej kvalite. Humor, príbeh, Humor, množstvo super hrdinských a super padúšskych postáv a Humor. Kto čakal iné musel byť blázon, ale zas chápem, že nie každý je pripravený na ego nálož. Ale ja.... ()

himor 

všechny recenze uživatele

Nenormálne drsné. Megavtipné už od úvodu, samé drsné reči, drsné vtipy, drsné bitky a drsné bicáky :D Jediné čo mi trošíííčku ukrojilo od fakt nedupanej srandy, bol sentimentálny, až romantický koniec. Ostatné šlapalo ako dobre namazané hodinky. Naozaj by som od takéhoto animáku nečakal toľko drsnosti. Super. 95% ()

kaprson 

všechny recenze uživatele

Tempo až na pár nádechů závratný, hlášky a odkazy mě většinou dost pobavily, ale chtělo by to lepší zápletku, abych dal 4* ()

LukeKiller 

všechny recenze uživatele

Ja som sa na tomto filme tak smial, ako už dávno na ničom nie. Perfektné kultúrne referencie, odkazy na staré filmy, crossovery (Dr. Who, Harry Potter..). Perfektné. ()

Lyriq 

všechny recenze uživatele

‪Za mě je Lego Batman lepší, než Lego příběh. Zvlášť cením, že film je plný odkazů na historii Batmana včetně filmů. ()

Echoes 

všechny recenze uživatele

Yaay, né tak awesome jako awesome, ale velice slušný následovník. Taková ta druhá linie, která už sice nespojí celý národ a neprovede revoluci, ale to dobré si zachovala a pracuje s tím k obecnému blahu. ()

mark9th 

všechny recenze uživatele

Tak nie je to až také strašné ako som si myslel. Ak má na to človek náladu, tak je z toho celkom dobrá oddychovka, pri ktorej nemusíte premýšľať nad podstatou scenára, prácou kamery, či zámermi režiséra. Stačí si sadnúť, užiť si vizuál a občas sa aj usmejete nad trefným humorom. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

No teda kam se hrabe Lego příběh! Vůbec jsem nečekal, jak moc se u tohohle filmu nasměju. Prakticky skoro neustále na vás míří vtipné hlášky a situace ze všech stran. Samozřejmě se jedná o film zaměřený převážně na mladší publikum a tím pádem je tam dost "dětských" a takových pitomých vtipů (viz třeba Batman bez kalhot), ale podle mého ve finále ta druhá cca polovina vtipů, vtipných situací a hlavně spoousty gagů a narážek na ostatní filmy, kterou mladší příznivci nemohou moc pochopit tam bylo natolik, že mi to způsobilo nejeden záchvat smíchu (Lego Sauron s Voldemortem mě dostali :D). Nakonec sice pro mě nečekaně, ale alespoň u mě zásluhou si Lego Batman odnáší 5*. 85% ()

Emjecko 

všechny recenze uživatele

LegoBatmana jsem musel vidět na třikrát, abych ho dokoukal celého a v poslední třetině jsem zjistil, že i letošní Válka o planetu opic byla lepší, což už něco znamená. Dokázal bych toho sdělit i víc, ale tohle je vše, na co jsem se ještě odhodlal mrhat svým časem a energií... ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 7,3/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 90%, Audience Score - 80% | FDb.cz - 70,2% | Přihlouplá, ale přeci jen docela zábavná komerční blbůstka a znesvěcení "Temného rytíře" - ale co taky od LEGO filmů čekat... :) 60% ()

Midar 

všechny recenze uživatele

Vtipná a svižná akční blbůstka, která má svůj styl a díky zběsilému tempu nemá čas nudit. Ve finále se to ale celé zvrtne v klišoidní otravnou pohádku o důležitosti rodiny a přátelství. Nadhled, jež si film po celou dobu udržoval je tak rázem spláchnut do záchodu, což mi v tomto případě příjde jako obrovská škoda. Nebýt totiž toho patetického finále, mohly to být hravě velice slušné čtyři hvězdičky. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Vlastně k tomu nejsou žádné výhrady, jen vlastně jedna, a to, že to je dělané pro mladší publikum, ale myslím, že ubrat tomu trochu fantasy a hodit to do reálu, tak je z toho určitě skvělý film. Navíc to je akčnější a zábavnější, než to, co s Batmanem předvedl Joel Schumacher. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

1. Nevidel som Lego príbeh, 2. Nevidel som sériu Batmanov v origináli, 3. Nemám napozerané komiksy v dostatočnej miere. Mix všetkých troch bodov spôsobil, že legového Batmana som si až tak neužil, na rozdiel od syna. ()

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama