Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (365)

BlackAdder87 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jako by si Christian Bale natáhl batmanovské spoďáry Adama Westa. Výsledkem je zábavný mix v provedení největší pohromy pro nohy. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se ubránit srovnávání s Lego příběhem. Tam se mi líbilo hlavně to propojení do reality. Tady to není, nedá se nic dělat. Ale co mi vadilo, že tady absolutně chybí vlastní hudba. Nějaký výrazný hudební motiv nebo song, který by Vás chytil a otravně by Vám zněl hlavou. Jenže mi nesedla ani postava Batmana. Přišel mi jako rozmazlený hrdina, kterému jen někdo háže klacky pod nohy a on to se strašně drsným výrazem musí řešit. Ale ne pro to, že by to dělal rád, ale proto, že ho to otravuje. Není to vyloženě klaďas, což mě mrzí. Pár dobrých hlášek tu bylo, to ano. Ale celkově to dost pokulhávalo. Spíš oceňuji to, že si tvůrci dali námahu s těmi lego postavičkami a celé to filmování muselo být komplikované. Bohužel ale scénář má značné mezery. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tak koukal na telku a v tu chvíli byla na HBO premiéra právě filmu LEGO Batman a já Batmana velmi rád, tak jsem si řekl proč ne. Film zaujal překvapivě dobrou hudbou, která mě hned vtáhla do děje a celkově musím pochválit stylizaci, protože celkově LEGO filmy nejspíš musí dát šílený kus práce. Příběh je fajn. Nenadchne, neurazí a tak bych okomentoval celkově i tento film. Dobrý film, který není nijak výjimečný, ovšem ani ne špatný. Je prostě dobrý a můžu ho v klidu doporučit. 7/10 ()

Frecerick 

všechny recenze uživatele

Po úspěchu LEGO příběhu jsme dostali další LEGO film, který určitě stojí za zhlédnutí, protože určitě všichni rádi odpočíváme a smějeme se u oddychových filmů. Máme tu sice příběh, který se snaží otírat o nějaká vážnější a emociálnější témata, ale to, na čem film stojí, je rozhodně humor a nálož referencí, které nám servíruje. Důležité ale je, že si to svůj „žánr“ uvědomuje a nijak se tím netají, naopak film střílí hlášky na každou prkotinu a odlehčuje, kde to jen jde. Především díky vizuálu by se na to dalo pohlížet jako na film pro děti, ale i dospělejší publikum si zde jistě přijde na své a pochopí o pár gagů víc než mladší diváci. Film taktéž odmění několika momenty i nadšence, kteří si dali tu práci a viděli všechny celovečerní Batmany, díky čemuž jim neunikla ani jedna reference! Co se týče herců/dabérů, tak bych vyzdvihl snad jen Willa Arnetta, který si hlas Batmana dává s přehledem a je slast to poslouchat. Žebříček všech celovečerních filmů s Batmanem najdete zde: https://sarden.cz/2021-04-13-0000/batman-vs-batman-usvit-batmanovosti ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Právě jsem hodinu a tři čtvrtě vydržel sledovat reklamu na stavebnici. Myslím, že to na mě nezanechalo stopy, ale pro jistotu teď budu pár dní v rámci vlastní duševní hygieny koukat výhradně jen do zdi. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

hodně akční, vtipkující. Dělá si to legraci ze všeho a všech. Lepší jak filmový nový Batman film. To byla deprese an druhou, tenhle Bat aspoň "nemá city a ničeho se nebojí"? :) ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

LEGO Batman je postmodernou satirickou karikatúrou Batmanovho príbehu. V štýle Bláznivej strely môžeme sledovať hláškovanie hrdinov a zosmiešňovanie ikon komiksového sveta. Príbeh nie je komplikovaný a vykresľuje Batmana ako samoľúbeho narcisa, ktorý sa rád predvádza, ale v podstate je jeho boj so zločinom bezzubý. Kto má rád paródie si príde na svoje. Hlavný hrdina vtipne naráža aj na názvy filmov "Batman končí" a "Batman navždy" 70% ()

michaelleach 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem zklamání. Těšil jsem se na komedii plnou popkulturních vtípků. Toho se mi dostalo dostalo přibližně prvních dvacet minut (obzvlášť promítání log bylo geniální) a já se královsky bavil. Pak ale prostě film ztratí dech. Do konce se objeví již jen velmi málo opravdu vtipných gagů. Na druhou stranu se celkem daří akce, velmi dobrý dabing a animace je naprosto úchvatná. Ale to film prostě neutáhne na celou jeho stopáž. Zkrátka vizuálně pěkné, šíleně překombinované a chvílemi prostě nuda. 5/10 ()

Najnou 

všechny recenze uživatele

Pjů! Pjů! PjuPjuPjů! Pjů Pjů! Pjů! PjuPjů! PjuPjuPjů! Pjů Pjů! Pjů! Pjů! PjuPjů! Pjů! Pjů! Pjů! Pjů! Mám Tě rád Betmene, víc než svoje děti! Ale počkat, kdo je ještě lepší než Betmen? No přeci Robin!! Pjů! ()

tonyczech14 

všechny recenze uživatele

Skvělý film pro mladší, nebo zkušené fanoušky batmanovského univerza, určený spíše k odreagování s kamarády a mísou popcornu ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

ak poznáte filmy lego DC comics a iné Lego parodie tak LEGO BATMAN bude pre Vás určite zábavným zážitkom. Ak ste však nikdy nič od Lega nevideli alebo nedajbože ste nevideli nikdy ani batmana tak humor vo filme asi bude pre Vás nezmyselny. Lego Batman je plný odkazov na filmy a postavy, je vtipný a ubehne to rýchlo. Vôbec by mi nevadilo keby sa v takom štýle natočil aj hraný batman. Aj keď drsný štýl mu pristane viac ako paródia. Film si užijú samozrejme po stránke hlášok a samotného deja hlavne dospelí ale vizuálne spracovanie je prívetivé aj pre detského diváka. Mňa lego batman nesklamal. ()

Robin.Vesely 

všechny recenze uživatele

Tenhle film rozhodně není jenom pro děti, tomuhle by se zasmál i dospělí. Při filmu jsem se spolu se sálem neustále smál. Nešlo se udržet. Výborné je, že ve filmu si i fanoušci najdou své místo, protože film je nabitý různými narážkami na ostatní Batmanovi filmy a ne jen to. Za zmínku rozhodně stojí i výborný český dabing, který je velice dobře zpracovaný. Dokonce si zde zadaboval i Miroslav Táborský, který už také nějaký ten rok nedabuje. Také příběhové zpracování je na vysoké úrovni a celkově dává smysl. Vtipy a různé narážky bych rozhodně neoznačoval jako ''dětský humor'' a opravdu se zasmějete. Rozhodně mohu doporučit ve všech směrech, z kina jsem odešel maximálně spokojen :-) ()

vassil 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u Mazlíčků mám pocit, že to nejlepší bylo vměstnáno do traileru, a samotný film už mě tak nebavil (přehnané očekávání?) ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Mám rád lego. Mám rád Batmana. Dalo by sa povedať, že sa mi celkom páčilo Lego Movie. Takže sa asi dá domyslieť, aké dojmy vo mne zanechal tento film (hviezdičkové hodnotenie dosť napovie). ()

Logicomix 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo se mi to tolik jako lego příběh. Mám rád vše nové, neokoukané. Dětské poselství o rodině je předvídatelné a otravné. Ale líbily se mi detaily jako lego mikrovlnka nebo humr. 50% ()

the_weaver 

všechny recenze uživatele

Najlepší motivačný film na tímové cvičenie brušákov!↵  Chcete i Vy urobiť niečo prínosné pre Vaše mesto? Tak na sebe začnite makať a buďte pripravení, pretože neviete, kedy na Batmana príde slabá chvíľka v jeho osamení a bude potrebovať Vašu pomocnú ruku - či skôr vypracované brušné svaly. A nielen Vaše, ale i všetkých okolo Vás, dokonca i tých, od ktorých by ste pomoc nečakali!↵  A ak Vás ku cvičeniu nenakopne ani samotný Batman, stále sa môžete dobre pobaviť na jeho sebavedomých hláškach či strachu z nadväzovania vzťahov. Hlavne však na odkazoch na všemožné filmy a komiksy a súbojoch tak nečakaných dvojíc, že také by sa nestretli ani na najväčšom ComicCone na svete. ()

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama