Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (363)

Denzen 

všechny recenze uživatele

Lego Movie bolo prelomové. Ako jediný z ostatných lego filmov dokázal film zaujať animáciou, humorom a kvalitným príbehom zasadeným na konci aj do nášho sveta. A film aj zarobil, takže bolo jasné, že budú vznikať pokračovania. Samotné zasadenie vo svete Batmana bol podľa môjho názoru dobrý nápad. Už v prvom filme si Batman kradol veľa priestoru. No spôsob, akým v tomto diele autori podali celý námet ma sklamal. Lego príbeh bol vypravnejší, nešiel klasickými rozprávačskými cestami, bol originálny a viacej pre starších. Tuto to sfilmovali do absolútne detskej formy s Batmanovskými klišé (Alfred sa bojí o Batmana), ktoré boli následne popretkávané strašnými pesničkami a trápnym Robinom. Pre fanúšika Batmana je to priemer (jeden, dva odkazy nepostačia), pre obyčajného diváka utrpenie. 50% ()

Ondr4H 

všechny recenze uživatele

Prvních 40 minut jako kvalitní parodie na batmana to funguje, ale s Jokerovým plánem se z toho stává nepřehledný násilný bordel trvající hodinu.Neexistuje dneska film pro děti aby nevychovával, což mi přijde jako mor dnešní doby.Zároveň to dává dětem nejasné signály, takže jim to pouze udělá v hlavě bordel jako TDK série dospělým.Oproti TLM je tu znát pokles a velká snaha co nejvíc vytřískat na stavebnicích k filmu. ()

Lukkyn 

všechny recenze uživatele

No smíšený pocity. Na jedný straně forky, šílená akce , kterou ani vizuálně nedáváte. Na druhý straně hluchý místa a pár hodně trapných gagů. Po lego příběhu jsem čekal asi trochu víc. Batman je moje srdcovka a i proto jsem hluchý místa přešel. Očekávám, že trend lego filmů bude pokračovat , tak uvidíme jestli bude například nějaká lego Justice league:-) ()

Gelaos 

všechny recenze uživatele

Od tohoto Batmana jsem očekával jediné - zábavu. Nekomplikovanou, ztřeštěnou, okořeněnou akcí a pěkným vizuálem. A mé očekávání bylo nadmíru splněno! Navíc to v průběhu stopáže vkusně využívá/zneužívá to nejlepší z předchozích Batmanů (tj. šedesátkovou brakovost, Burtonovu komiksovost, Schumacherovu přepálenost, Nolanovu psychologičnost i Snyderovu akčnost). Děti, rodiče, geekové - každý si ve filmu najde to své. Soundtrack i dabing se rovněž velmi povedly. Pro mě osobně nejlepší komiksárna roku, která nechává žánrově spřízněného Thora: Ragnarok nebo Strážce Galaxie 2 o několik kroků za sebou. ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele

Opravdu královsky jsem se bavila. Jeden skeč vedle druhého. Kam se hrabe klasicky DCComic 😁 navíc bohovske flashbacky. A ty Batmanovi songy, ty mě málem zabili 😉 ()

KraLuban 

všechny recenze uživatele

Vymazlená libovka...jen trošku váhám, jakému publiku je to určeno. Dospělým? Dětem? Ale už jen pro ty hlášky to stojí za podívání ("ne, Bruce Wayne bydlí u Batmana v podkroví" je geniální:)). ()

brkerez 

všechny recenze uživatele

I'm too old for this shit. Obrazová kulometná palba tak intenzivní, že sem ze začátku nevěděl která bije. Pozdejš asi taky ne, jen sem si na to zvyk. Kadence slovních vtipů nevalný, průměrný i obstojný kvality podobná, ten v tom černym prostě nezavřel a nezavřel hubu. Za mě je to jednoduchý - méně by v tomhle případě bylo více. Hvězdičku navíc dávám za úžasně vypadající animace a obecně luxusní vizuál. ()

Camel91 

všechny recenze uživatele

Totální prdel :) zábavný, spousta odkazů na komiksy, filmy, hry, postavy... prostě luxusní. Batman byl skvělá postava už v Lego příběhu, tady to postoupilo na další level. ()

sehnalkakac 

všechny recenze uživatele

Podle mě plno dětí nemohlo pochopit vocogo. :D Ale já se nasmála a pobavila neskutečně skvěle, celkem mile mě to překvapilo. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Je to super výborná parodie na všechny filmy s Batmanem. 👍👍👍 Záporáci i všichni ostatní + hlavní hrdina, jsou prostě dokonalý. Každý dokonale hraje svůj charakter. 😀 Mám velkou radost, že se tento film vytvořil. Film rozhodně zažene nudu, a má super animace. Joker zde není ten nejhorší. 😀 Doporučuji. Hvězdiček 5 ()

Alvin 

všechny recenze uživatele

"Mohou moje malé děti koukat na Batmana?" A pak taky: "Na jakého?" Naštěstí od roku 2017 existuje odpověď rodičům na obě dvě otázky. Tenhle Batman je vhodný pro děti od 6 let, které už stíhají tu zběsilou akci, která se z plátna valí od první do poslední minuty. Přitom to nejsou nějaké infantilní omalovánky, kdepak, Batman je tu pořád temný a tvrdý jako jeho devět vyrýsovaných břišáků. Joker je povedená Lego reinkarnace šíleného Jacka Nicholsona a tihle dva sypou bez přestání jednu nezapomenutelnou hlášku za druhou. Přitom to má celé nápad a edukativní přesah, že nejdůležitější ze všeho je rodina a hned na druhém přátelství! A když to pak na konci cvakne a Gotham je zase pro jednou zachráněn, nejeden rodič uroní sentimentální slzu, viď Alfréde? ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Neuveritelne, zw me dokazi tak pobavit, ale hlavne i dojmout plastove figurky z Lega. Vybornej scenar a vazne hromada dobrych napadu a foru... 17/3/2023 92% ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Dobrá známka komedie je, když se chechtáte jak blázni, film běží sotva minutu a ano, ještě se jedná o úvodní loga. A skvělá známka je, když ten smích nemizí. Bože, tohle byla totálně ujetá komedie. Rozhodně nejlepší LEGO počin, co jsem zatím viděla. Lovestory Batmana a Jokera jak prase. A dabing i překlad naprosto skvělý! Batmana jsem si zkrátka užila se vším všudy. ()

Petr.Macha 

všechny recenze uživatele

Pokud jste se rozhodli vidět tento film pod dojmem "Lego příběhu" a nedej bože na něj vzít s sebou děti, pak jste jednoznačně udělali chybu. Batman ani zdaleka nedosahuje kvalit Lego příběhu a pro děti je dokonce velmi těžko stravitelný. Tvůrcům se vůbec nepovedlo zobrazit Batmana tak, aby to byl dětský mozek schopen pochopit. Je to totiž klasický Batman se všemi svými rozporuplnými vlastnostmi, který (až na na pár (2) výjimky) není vůbec vtipný a pro děti těžko zařaditelný na stupnici dobra a zla. Navíc tomu vůbec nepřidá Jokerova hláška "Tak už konečně řekni, že mně nenávidíš" jako výraz vzájemného souznění. No a závěr kdy se hodní a zlí spojí, aby porazili ty ještě více zlé už je fakt masakr dětských dušiček. Pro mně jednoznačné zklamání, kdy se vůbec nedá říct pro koho to sakra dělali. ()

BR23 

všechny recenze uživatele

Tak akože išiel som nato s tým že to bude asi trapárna ale prekvapivo prekvapilo. :) ked idete na animovaný film z lega a čakáte že to bude slabšia verzia lego príbehu pre deti, ale ono sa z toho vykľuje fakt ppči zaujímavý doják/ dráma. Super hudba z Mad maxu- zbesilá jazda + výskyt Dálekov z DW... a ono to malo aj myšlienku! normálne že postup v charaktere Bruce Wayna! niečo čo sa väčšine filmov o Batmanovi nepodarilo. Ak nie 3. tak 4. najlepší BAT-film. Akože za mňa 8-9/10 ()

zuzam 

všechny recenze uživatele

Superakční blbinka pro děti, dětská parodie na Batmana, většinu vtípků a narážek pochopí spíš dospělí diváci než děti. Pro nás průměr, znám lepší animáky, kladně hodnotím hlavně, že je z lega.:-) ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Ta kanonada vtipov a popkulturnych odkazov filmu paradoxne skodi. Ale bola potrebna aby odputala pozornost od dosti plytkeho a prirychleho deja. Kym do ca. polovice to este jakz-takz islo, narastajuca supermravnost, dobrota a moralny patos v zavere, to totalne dohnojili... S prihliadnutim na celkom zabavnu prvu polovicu velmi slabe 3*. ()

j1c2 

všechny recenze uživatele

Dítě (10 let) spokojené. Já tak trochu unuděná...asi potřebuju víc příběhu a méně ztřeštěné akce...zkrátka beru to jako film hlavně pro starší děti... ()

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama