Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (363)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Co do zábavnosti je film tak natřískán fórky, že není možné se často nesmát, ale postaven vedle LEGO příběhu mu schází něco navíc. Takhle to vypadá jako lehce parodický pohled na Batmana, který je ale spíš náhodou dělán jako LEGO. Jestli bude mít úspěch, lze se obávat, že v budoucnu budou všechny známé franšízy (alespoň ty pod "křídly" Warnerů) transformovány do kostiček. S DC vesmírem to asi ani jinak nepůjde. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně spokojenost, udělat z Batmana metalistu super, možná si ten pop a ostatní styly mohly odpustit, protože to je poprvé, co jsem viděl metal uvedený pro děti. Co se příběhu týče, líp si z Batmana udělat stranu nešlo, teda pokud bereme nějaké rozumné meze a nejdeme na hranu absurdity. Také nepřátelé byli vybráni dobře, tak, aby je všichni znali, a i tak, aby si to užili nerdi, aneb jsem rád, že se objevili Dálekové. Zároveň je celý film udělán tak, aby děti bavil, a to by tu mělo jít především. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

První LEGO film byl fajn už jenom tím wow efektem, když někdo něco vidí poprvé. K tomu to byla velká zábava. Batman nemá ani jedno, a tak zůstal jenom nevyužitý potenciál, kdy nějakých pět dobrých vtipů absolutně nemůže utáhnout danou stopáž. Další díly už mě asi minou. 55% ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem fakt všechno, ale tohle jsem opravdu nečekal. Abych se takhle bavil u Lego filmu, který sice byl o mé nejoblíbenější komiksové postavě což naznačovalo super podívanou, tak tohle by mě fakt nenapadlo. Cílovka je podle mě tak pro 16+ a taky pro lidi, co se v DC univerzu nějak orientují , protože těch nárážek a gagů bylo fakt spoustu. Odkazy na ostatní batmanovské filmy taky potěšily a celkově jsem měl prostě z toho super pocit. Moc pěkné zpestření DC i Lego univerza a já musím smeknout nad tím, jak to bylo dokonale zpracováno. I saved the world again today. It was off the chain. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, když je animovaný Batman z Lega lepší než poslední hrané DC dílo s Benem Affleckem v hlavní roli. Ano je tomu tak, Lego banda slaví další úspěch a vedlejší postava z minulého Lego filmu dostává svůj vlastní celovečerní film. A je to neskutečná smršť akce a popkulturních odkazů díky nimž tento film musí bavit i dospělé, ale zároveň je stále dostatečně atraktivní, aby bavil i děti, jenž tyto odkazy nemohou pochopit. Takže The Lego Batman Movie je ideální trefou do širokého spektra diváků. ()

Gaaron 

všechny recenze uživatele

No, druhý LEGO příběh se nekoná. Zatímco ten měl silný příběh, motivované postavy, dojemnou pointu a hlavně plné využití možností Lega, Batman nemá nic než hromadu tu lepších, tu horších fórů. V druhé polovině pak už jenom nudí. Věčná škoda. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile ... od první do poslední sekundy - co se akce i humoru dotýká. Výsledkem je sympaticky střelená, neobyčejně zábavná - a po svém způsobu i poučná hříčka pro malé i velké, přičemž pramálo záleží na tom, že každá věková skupina se bude smát jiným vtípkům ... tady je jich dost a dost pro všechny. První "LEGO® příběh" (2014) mě sice oslovil víc, na druhou stranu si v závěru maličko pokazil image, když do svého privátního LEGO-světa nechal vstoupit ČLOVĚKA. Takže ve finále neupřednostňuju žádný z nich. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nemá to srdce, hĺbku ani novinku prvého Lego filmu, ale je to neúprosne vtipné, čím všetko ospravedlňuje. 7/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

"Accio elektrická bouře!", zvolá Voldemort, když společně se Sauronem, King Kongem a dalšími zlouny útočí na Batmana a jeho partu. Tvůrci využili možností sáhnout do archivu studia Warner Bros (podobně jako později Spielberg v případě Ready player one) a stvořili několik libových momentů pro filmofily. Ale tento film nestojí jen na hláškách a filmové rebélii. Má vcelku povedený scénář, který musel při čtení velmi bavit. Bohužel se některé absurditky v té smršti nápadů trochu ztrácí. Je to zajímavý mix infantilních momentů s opravdu dobrými scénami. Což se ale dalo vzhledem k počtu a kvalitě scénáristů čekat. A také díky cílovce...mládeži přístupná nekorekťárna je trochu protimluv. Přitom děcka nemohla pobrat ani třetinu narážek. Nicméně v rámci možností, se tvůrci slušně odvázali i pro dospělejší publikum. Vytknul bych ale stopáž, protože bylo kde stříhat. 80-90 minut v dynamičtější jízdě bez zbytečného zpomalování, by dost pomohlo. Pro mě je to 3,75 *.  PS: trochu zlomyslně, ale neodpustím si to...žádná černošská lego postavička??? Bude cenzura, nebo snad dobarvování v postprodukci? ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Superpadouch, nebo superhrdina, vždyť jsme jedna super-Lego-rodina! Už dlouho jsem neviděl tak explicitně výchovný film, který se snaží být ve všech ohledech pozitivní a vseobjimajici. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Nebavilo mě to jako celek, bylo tam pár slušných gagů a vtipů, ale ty se značně opakovali a celé to někde uvadlo. A to pro mě byl Lego The Movie fakt špička zábavy. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film s Batmanem vůbec! Nabušený, svižný, nápaditý, byť zápletky odhadnutelné, ale to vůbec nevadí. Akce střídá akci, nestíháte se nudit. Nabito vtipem, hudbou a Batmanem. Všechno, co dělá Batmana Batmanem! Souboje s padouchy a nejen to, osudový vztah s Jokerem, Batmanovo popírání vlastních emocí a svého lidství. Věci, které vám může nabídnout jen lego film. Britští roboti...zeptejte se nerdů :-D. SPOILER, fakt jsem doufal, že se tam objeví Doctor a zachrání Gotham ;-) anebo aspoň ten Vader :-). "Ááá, moje oko!" :-D ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Mám rád lego, mám rád Batmana a i komiksy od DC a proto jsem byl zvědaví s čím tvůrci přijdu, a byl jsem dost překvapený. Pokud někdo batmana vůbec nezná nebo zná "na rychlovku", tak se tolik nepobaví. Warneři plně využili potenciál svých licencí a naservírovali animák spíše pro dospělé, který je plný odkazů, až z toho jde hlava kolem. Při filmu jsem se spolu se sálem neustále smál. Nešlo se udržet. Jako velice dobrý nápad vidím i záporáky z jiných filmů, jenže více jich bylo využito jen několik, což je velká škoda. Prostě film, co nenudí ani nezklame.. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli toto byl Lego film pro děti, protože mnoho vtipů bylo mířeno na ostatní dc comics filmy a nevím jestli toto publikum tyto filmy sleduje. Když se plné kino smálo jen stupidním vtipům. Ale k filmu... Animace byla příjemná. Vtipy se často recyklovaly, ale pořád mají své kouzlo. Film především táhl konec který byl opravdu překvapením. (9.3.17/Kino Luna) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Nikdy som okrem pôvodného LEGO MOVIE nechápal tým nápadom hrotiť to ďalej týmto smerom. Ale keď sa nad tým zamyslím, tento by stratil veľmi veľa byť natočený v hocijakom inom formáte. Hlavne hlášky, kvantum kameí a doradu všetci vtipní herci. Batmana a celý JL zbožňujem, ale táto "paródia" ma úplne zložila. :-) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film domu, který postavil Batman za... no, hodně dlouho. Abych Ho (Batmana) tak jako parafrázoval, jo, tohle mě bavilo. A nejen proto, že tam byli Dalekové (dík moc) a Voldemort, ale protože to celkově prostě zase bylo neskutečně skvělý. Sice o něco slabší, než Lego příběh, ale skvělý. Opět neskutečná nálož odkazů, vtipů a parodií (Batmanovy krize), které stoprocentně fungovaly - vlastně stejně jako ty písničky, kterých naštěstí nebylo mnoho a nejsou tak příšerně vlezlé jako vy-víte-která. Zápletka s Jokerem byla výtečná, ale na konci už to bylo až příliš velké friendship, ale není to nic, co by vás nějak výrazně zklamalo, vlastně je to dost možná naopak. (- "Kdo je tvůj největší nepřítel?" - "Superman" - "Superman není záporák." - "Vážně? Tak v tom případě nemám největšího nepřítele.") JLA klidně mohla dostat víc prostoru, scéna z Pevnosti osamění byla perfektní a Lego Superman je nejen nejlepší Superman, ale taky je i vtipný (jakože skutečně vtipný a ne vtipný jako je normálně). Nesmírně parádní záležitost, kterou lidé mého věku ocení než mladší či starší, páč je to prostě přesně pro ně a dokonale to funguje, i když už to nemá tak velké kouzlo. Animák roku, DC film roku. Co takhle nějaký další LEGO film? 90%. Je to frajer! ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Pokud existuje film, v němž žralok sedí v jaderné ponorce, tak se jednoznačně nemůže jednat o špatný film. Spousta známých filmových postav v kombinaci se smrtícím počtem bravurních hlášek vytváří něco, na co věrný filmový fanoušek jen tak nezapomene. 78% ()

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama