Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (365)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

"Iron Man je srab!" :) I kdyz to je sice silenost, ktera vas nenecha moc vydechnout, a misty je scena preplacana, ze sotva stihate pobrat, co vsechno se deje, je to zaroven opravdu narvane slovnimi a vizuelnimi gagy, takze jsem se naramne bavil. Rozhodne z LEGO filmu minimalne na urovni "Lego Movie" (2014) a zcela jiste prevysujici veskerou LEGO/DC videoprodukci (v soucasnosti je tech filmu tusim 5). Graficky je to velmi vymakane, plne figurek i velkych scen (napr. Batcave). Na tom LEGO feelingu si dali zvlast zalezet, i kdyz mi trochu vadilo, ze na par mistech (asi schvalne) ponechali takovou tu stop-motion animaci, jaka je napr. u amaterskych Lego filmecku. Cili trhana, po jednotlivych zaberech, jako u loutek. U kompletne CGI filmu je to vylozene asi zamer, aby mel divak pocit, ze stale kouka jen na plastove hracky, ale klidne bych se bez toho obesel. Lego stylem je ale animovano opravdu vse, i efekty vody nebo ohne. Hudba je taky vtipna, ale hlavne se mi libil ten leitmotiv. Vse je zalozeno na samotarskosti Batmana, ktery je prece tak drsny, ze nikoho nepotrebuje :) Uziva si vpodstate svou slavu "rockove hvezdy", ale i Jokerovi odmita priznat, ze ho potrebuje, ze pro nej neni padouch c. 1. A tim si zadela na problemy, protoze jak nekoho ve "vztahu" takhle urazite, skoncite spatne :) Dulezite je ale uvest, ze je film natriskan vpodstate "easter-eggy" na vsechny dosavadni Batman filmy, takze je dobre je videt. Jsou tu nejen narazky na sceny z Nolanovy trilogie (napr. lode z "Dark Knighta"), ale objevi se ikonicke zabery ze vsech, vcetne te hrozne verze z r. 1966 a jeji "repelent na zraloky" :) Warneri navic vlastni licenci vic, a Lego filmy si o to rikaji, takze sem "vrzli", co se dalo :) Je tu Voldemort, Sauronovo oko i King Kong. Dokonce i nejaci raptori - mozna z Jurskeho parku. Zkratka je tu toho hodne a je dobre mit trochu "nakoukano", abyste si vsechny ty vtipky uzili. I kdyz se sem tam objevi nejaky ten infantilni forek jako ve videoverzich - napr. rap/beatbox sceny - jako celek je to opravdu prdel a dokonce misty i dojemne :) To kdyz dojde na Batmanovo "zjihnuti" a priznani si, ze rodinu i sveho odvekeho nepritele opravdu potrebuje :) ()

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti chybel kousek. Prvnich 25 minut bylo nezapomenutelnym narezem, zbytek uz jen lehky nadprumer. Neotrely a vyborny humor, to jsou hlavni vysady tohoto filmu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Total kanonáda heftov vo svete Lego. Ako rozšírenie pôvodného Lego The Movie to je super, ale o kúsiček bol pôvodný film pre mňa predsa len lepší... :) ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Film je decentnější než jsem čekal, ale to mi nijak nevadilo. LEGO® Batman skvěle kombinoval mezi vážnými a komickými scénami, které aspoň chvíly dávalo filmu na dramatu což se do filmu perfektně hodilo 70%. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Obcas dost vtipny, avsak nie az taky zaujimavy a nostalgicky ako jeho predchodca. Ale vidiet spolu na platne Sauronove oko, King konga, ci Voldemorta potesilo. Najlepsia postava je vsak Robin, suverenne najsebaparodickejsia postava. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"See this counter? These are all the good ideas Batman has. And no one else has ever had any good ideas. So don't even try. Your super power ...is excellent listening and execution of my ideas." ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Neskodna stredoprouda zabava, ktera neni nicim extra zajimava. Furt se tam neco deje, je to jaks taks zabavne, je to hodne barevne a akcni. Ale puvodnimu Lego Pribehu to nesaha po kotniky. Asi je to itim, ze wow efekt je davno pryc, ale proste kadence fungujicich vtipu je hodne rozredena. Paradoxne pro me film opravdu fungoval, jen kdyz odkazoval na Batmanovu filmovou a komiksovou minulost. Jinak to byla nablyskana nuda. ()

Zmrv 

všechny recenze uživatele

Za mně zklamání. Po vynikajícím začátku se film v důsledku jednoho z nejprůměrnějších příběhů, co jsem za dlouhou dobu viděl, stává relativně nezajímavým, a za týden už nejspíš vůbec nebudu vědět, o čem to vlastně bylo. Komické pojetí Batmana, které tak dobře fungovalo v LEGO příběhu, je v celovečerním filmu moc natažená kaše. Ne že by to nebylo vtipné, naopak, navíc se mi líbila mrknutí pro znalce předchozích filmů s Batmanem, ale čekal jsem od toho, obzvlášť příběhově, mnohem víc. 65% ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Môj najobľúbenejší hrdina+moja najobľúbenejšia hračka+zhúlení tvorcovia Lego movie= totálna Bathaluz epických rozmerov ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv měl dle mě Lego Příběh vtipy trochu míň účelový a o to víc ujetý, ta nálož srandy mířená na komiksy tady je celkem funkční. Pokud jste náhodou šťastlivec co se všemu od DC a Marvelu doteď vyhejbal tak si bohužel tenhle film neužijete na maximum ale naštěstí to tvůrci filmu našroubovali tim způsobem že si ani nevšimnete že vám něco uniká. Za mě po dlouhý době zase dobrej animák co neni viditelně dělanej pro pětiletý blbečky. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Film je napěchován hromadou průměrné akce a ještě větší hromadou humoru, ovšem humoru, kterej se občas velmi přesně trefí do černého! Prostě je to docela prdel. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Parodie je to výborná.Akce je místy tak kulometná až člověk nestíhá,což je škoda při tom množství detailů.Vizuál je nápaditý,ale chce to vícerozkouknutí.Humor je zde na prvním místě.Je ho mnoho a je dobrý.Pro lepší vychutnání gagů je lepší znát nejen předchozí celovečerní Batman filmy,ale i jiné DCčka. ()

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Plastikový Batman je márnomyseľný chválenkár, ktorý má rád sám seba, no bojí sa prejaviť city voči svojím blízkym. Na tejto zaujímavej charakteristike neohrozeného detského hrdinu vystavali tvorcovia animovaného dobrodružstva celý príbeh, v ktorom sa okrem pekných myšlienok vyskytuje aj neskutočné množstvo bláznivého humoru. Lego Movie malo na svojej strane moment prekvapenia. Batman ho už nemá, no napriek tomu je originálnou filmovou zábavou pre deti i dospelých. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 80 milionov dolarov // Tržby _ 310.9 miliona dolarov // Tržby v ČR* _ 22 177 889 Kč // Diváci v ČR _ 163 016 // Tržby v USA* _ 53 003 468 $ (4 088 kin) ()

Danken 

všechny recenze uživatele

5/10 Pár dobrých nápadů a úsměvných easter eggů se tu našlo, ale ve své podstatě je to vlastně totální kravina. Lego příběh mi moc nesedl a s Lego Batmanem to taky lepší není. ()

bloodcountes 

všechny recenze uživatele

Z traileru se to zdálo trochu dospělejší, ale co, smála jsem se celkem dost, narážky a odkazy bavily (dalekové přímo nadchli), celá ta smršť řečí a hlášek byla něco, co jsem fakt potřebovala, (ty příliš dušezpytné pasáže jsem odfiltrovala, pro děcka jistě záskužné). Přestože se na animáky nedívám a lego nesnáším, tady mě to najednou úplně nadchlo. Takže paráda, šup tam všech pět:)) ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pokus o jakousi parodii na Batmana , a zároveŇ animovaný Lego Batman zcela vážně- no moc se to nepovedlo, občas dobrý vtip, ale například vtipy na to,že jsou postavičky z lega vlastně úplně chybí (kromě převlékání). Popravdě i když je to kanonáda gagů a historek, nudil jsem se....30% ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Docela ujde tohle pokračování LEGO filmů. Pár dobrých hlášek, ale že by to bylo úplné terno se říct nedá. Čím dál je to slabší a nevím jestli se ještě na nějaký takový filmek budu dívat. 55%. ()

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama