Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 6

Recenze (363)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tahle drzá, ale zároveň láskyplná parodie se mi líbila více než Lego příběh. Batman je obrovský borec, který si vlastní film užívá velmi podobně jako třeba Deadpool, no a když do kostičkového Gothami vtrhnou padouši z Fantomové zóny, rozpoutá se přehlídka odkazů jako z Ready Player One. Velmi mile mě navíc překvapilo, že typický americký motiv "rodina je nejvíc", na který jsem leckdy alergický, je tady podán s obří porcí nadsázky, není vůbec patetický, ale přitom je působivý. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesně takové, jak jsem očekával a jak jsem doufal. Parádní jízda od začátku do konce, kde je každou chvíli nějaký vtípek, ať už v dialozích, anebo čistě v situacích. A navíc ty popkulturní, převážně komiksové odkazy, které všechny nedovede chytnout snad nikdo. Jo, tohle mě dovedlo strhnout a udržet celou dobu. ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Kujte železo, dokud je žhavé, aneb Batman stále táhne, tak mu dáme hlavní roli i v legofilmu. Příběh je ptákovina plná infantilních vtipů až moc okatě směřovaných na publikum do 10 let. Na druhou stranu je tu ale kupa odkazů na současnou popkulturu, na všechny dosavadní Batman-filmy (včetně BvS a Bat-žraločího repelentu!) a nepřeberné množství značek, které WB vlastní. Což je největší výhoda tohoto filmu, takže čím víc znáte/viděli jste, tím si víc tuhle šaškárnu užijete. Já dávám za tři hvězdy, jelikož má jediná zábava opravdu bylo pouze chytání odkazů. Pokud máte děti, jednu hvězdu si přidejte, protože těm se to líbit bude. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ubylo svěžích nápadů, ale kvalitních hlášek je naštěstí pořád tři zádele a příběh to má taky legrační. Stejně se však nedokážu ubránit pocitu nudy, když se toho na obrazovce děje prostě už tolik a navíc s takovým kvantem postav, že to můj unavenej mozeček filtruje jako prachsprostej bordel. Síla LEGO Batmana je překvapivě v charakteru té postavičky a vtipných dialozích, nikoli v akci. ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Aneb nabušený Batman a jeho rodinné problémy. Film je stejně jako jeho předchůdce založený na meta humoru a často se naprosto přesně strefuje do klišé žánrových postupů. Člověk až musí obdivovat, jak příběh plný popkulturních odkazů, Saurona uprostřed Gothamu a Batmana a Jokera konečně si vyznávajících nenávist, může držet pohromadě. Inu, drží. A dokonce Lego Batmanovi musím přiznat regulérní filmové technické kvality. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (28)

  • Ve scéně, kdy si Dick Grayson/Robin (Michael Cera) vybere kostým, utrhne si kalhoty s tím, že jsou mu těsné. Je to odkaz na původní podobu Robinova kostýmu ve starých filmech a seriálech, kde skutečně kalhoty nemá. (Sidarius)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama