Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh" stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatními a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (365)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Nedá se srovnat s prvním dílem. Celkově tomu chyběl ten duch, zajímavost. Byl to tady jeden joke za druhým, bohužel až moc směřované všechno okolo důležitosti rodiny, a že ji Batman nemá... Joker byl velmi povedený, nápad s Phantom Zone též :-) Rozhodně je tento počin pro mladší osazenstvo, než byl první díl. Starší si možná přijdou na pár hlášek, co mladí nepochopí, ale byla to spíše jen taková pohádka. Bat-cha 60 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesně takové, jak jsem očekával a jak jsem doufal. Parádní jízda od začátku do konce, kde je každou chvíli nějaký vtípek, ať už v dialozích, anebo čistě v situacích. A navíc ty popkulturní, převážně komiksové odkazy, které všechny nedovede chytnout snad nikdo. Jo, tohle mě dovedlo strhnout a udržet celou dobu. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

LEGO® příběh byl před třemi lety neskutečná jízda, jenže Batman je smolař a kromě Burtona a Nolana přitahuje hlavně lidi, kteří nevědí, co si s ním počít. Takže fórků viditelně ubylo, jejich originalita nestojí za řeč a jako animovaná akční řežba je to možná trochu paradoxně zároveň moc rychlé i příliš dlouhé (takovýto film se určitě měl vejít do 90 minut). Takže na Batmanovu obvyklou bídu nadprůměr, ale film, ke kterému bych se vracel, z toho rozhodně nebude. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

To, že je Batman najlepšia komiksová postava vie každý. Alebo aspoň väčšina a v tomto vydarenom bat-animáku je pekne zachytené prečo je to tak. Bavil som sa kráľovsky. Fakt som nečakal takúto srandu. Tým, že poznám svet Batmana a DC komiks ma to bavilo oveľa viac, možno viac ako niektore deti ;) 80% - 4* ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně proč, ale Lego příběh s Emmetem mě bavil víc. Tam měl Batman jen vedlejší roli a více mu sedla. Jako samostatný film to moc nefunguje - pro dospělé, pro dětské publikum rozhodně ano. Tím nechci říci, že to není dobré, ale čekal jsem mnohem víc. Pár světlých chvil to ale mělo a zasmál jsem se. Plus za velkého množství postav, jenž jsem ne všechny čekal. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (28)

  • Na medzinárodnej výstave v Detroite predviedla firma Chevrolet Batmobil v životnej veľkosti poskladaný z 350 000 kúskov Lega a inšpirovaný dizajnom z filmu. (Zdroj: časopis Eurotelevízia) (krasomama)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. února 2017 v Paříži. (BMW12)
  • Pokaždé, když Batman spatří Barbaru, tak se spustí skladba „(I Just) Died in Your Arms“ od anglické kapely Cutting Crew, která vyšla v roce 1986 na jejich debutovém albu nazvaném „Broadcast“. (Trajektt)

Související novinky

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

Sci-fi Chrise Pratta míří na Amazon

08.04.2021

Další špatná zpráva pro letní sezónu v kinech – sci-fi blockbuster The Tomorrow War s Chrisem Prattem totiž po dohodě zamíří na streamovací službu Prime Video od Amazonu. Snímek původně zaštiťovalo… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Batman a Nightwing mají režiséry

Batman a Nightwing mají režiséry

24.02.2017

Nová sólovka Batmana, jíž nedávno (režijně) opustil Ben Affleck, nakonec ulovila Matta Reevese (Úsvit planety opic). Studio Warner Bros. potvrdilo, že Reeves opravdu usedne za kameru, a Affleck dal… (více)

Lego Robin dostal pasující hlas

Lego Robin dostal pasující hlas

17.07.2015

Z loňského Lego příběhu se vyklubal takový hit, že studio Warner Bros. okamžitě rozjelo nový filmový vesmír. V září 2017 tak uvidíme celovečerák Lego Ninjago, v květnu 2018 regulérní pokračování Lego… (více)

Reklama

Reklama