Reklama

Reklama

The Barkley Marathons: The Race That Eats Its Young

VOD (1)

Recenze (7)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Považujem sa za veľmi zanieteného bežca a toto, čo som dnes videl, ma nielenže nažhavilo jak sviňa, ale mi párkrát vohnalo i slzy do očí! ()

Jindros 

všechny recenze uživatele

Přestože se tenhle dokument snaží vykreslit Barkley Marathons jako naprosté peklo, pokud si začnete zjišťovat více informací zjistíte, že je to ještě mnohem horší a v tomhle dokumentu je to zachycený ještě relativně sluníčkově. :) ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pokud si myslíte, že olympijští vytrvalečtí běžci jsou borci, pusťte si tento dokument a uvidíte, že to rozhodně není pravda. Prezentovaný, neskutečně brutální závod se zajímavou historií je opravdu pouze pro ty nejsilnější a nejodvážnější sportovce a právě odhodlání a utrpení, které tento jedinečný podnik vyžaduje zprostředkovává toto povedené dílo, které přináší nejen pohled na jeden z ročníků, ale seznámí vás také s historií závodu a bude vás držet v napětí z boje o vítězství. ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Není žádným tajemstvím, že ultra maratonci jsou tak trochu jinde než "normální" lidi. A Barkley to bere ještě o něco dál. Pokud děláte nějaký sport, a vůbec, pokud rádi překonáváte sami sebe, tenhle dokument určitě oceníte. "I think people who goes through this, they are better for it. They are not made of better stuff than other people, but they are better for what they've asked of themselves." ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebyl Jára Cimmerman ležící, spící, tak by musel každý rok běžet Barkley. Běh kde se platí už roky vstupní poplatek 1,6$, kde se každý rok musí přinést pořadateli něco jiného (někdy ponožky, jindy košile), ze stovek přihlášených obdrží 40 lidí kondolenční dopis s informací, že dostali pozvánku a číslo 1 dostane ten který podle pořadatelů první vypadne. Za třicet let kdy se běhá Barkleyho dokázalo dokonči 14 lidí. Drsné, vtipné, doporučuji. ()

Jizi 

všechny recenze uživatele

Úžasný dokument o neskutečném závodu. Ultramaraton o pěti okruzích, který se koná v americkém Tennessee je parametry pravděpodobně nejtěžší na světě.Je to hardcorový trail bez značení, občerstvovacích stanic a vlastně jakéhokoliv zajištění, jehož se každý rok může zúčastnit pouhých 40 vyvolených. Dokument je suverénně to nejlepší, co o běhání zatím vzniklo. Jestli máte v sobě jen špetku (běžeckého) šílence, tohle prostě musíte vidět! ()

Reklama

Reklama