Reklama

Reklama

Vítejte na univerzitě v Colby, kam právě nastoupila skromná a nesmělá Alicia, která se chce stát právničkou. Když se setká s oblíbenou kráskou Hadley a přijme ji mezi sebe kroužek těch nejlepších, Aliciino nadšení nezná mezí. O to horší pak je zjištění, že její noví přátelé se pohybují po velmi tenkém a nebezpečném ledě. Vyšetřování vraždy, související s podivným studentským projektem, ukáže nečekané souvislosti a vede k šokujícímu odhalení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Cinemax lákal na lesbický dýchánek a pak jsem akorát nestačil zírat, jak je tenhle film vlastně příšernej. Lhostejnost je vlastnost, kterou bytostně nesnáším, ale na druhou stranu je to přesná vlastnost k pocitu, který k tomuto filmu momentálně skrývám. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako bych to už někdy viděl. Dívka ležící v nemocnici v hodně špatném stavu a jeden detektiv/šerif/policista, který dostane za úkol spojit všechny vyprávění a tvrzení přátel i nepřátel v objetí v souvislý příběh o tom co se doopravdy stalo. Jaký je výsledek? Kromě jedné lesbické rychlo scénky, šíleně vypadajících, vychrtlých a bohatých školaček velké prázdno. Fakt, že člověka, který se všemu chce dostat na kloub hraje Taye Diggs ( příjemný protějšek pro Bale v Equilibiru) a jednu z kamarádek oběti Dominique Swain (úžasná lolita, která sváděla Jeremy Ironse) je příjemný na první pohled, ale při sledování filmu je to noční můra. Natočit to s herci, kteří nikomu nic neříkají by možná bylo lepší. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dvě dívky, které se znají prakticky jen od vidění, jsou samy v pokoji jejich společné kamarádky. Jedna se druhé zeptá, kolik měla sexuálních partnerů, ta jí bez ostychu odpoví, první přidá svoje číslo a svěří se s traumatem z dětství. Oslovená kouká a v poklidu řekne i svoje trauma. Pak se políbí a vlítnou na to. A ne, není to péčko. Velesympatická herecká sestava typu Dominique Swain nebo Taye Diggse si v tomhle zahrála doslova za trest. Třešničkou na dortu je pak fakt, že po pěti minutách ledabyle odhadnutá pointa se nakonec vážně uskuteční. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zprvu to vypadalo jako nějaká kravina, ale postupem času se to vypracovalo na docela slušnej thriller, sice to teda nakonec nebylo nic extra, ale skouknout to šlo a dokonce sem se u toho ani nenudil. Celkem překvapení ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Takových snímků už americká studia vychrlila desítky, ne-li stovky. Příběh chudé, ale pilné studentky, která se dostane do špatné společnosti bohatších kamarádek, ty se jí snaží zlákat na zcestí a nejzávistivější z nich jí nakonec ublíží... Kýč jako vyšitý, nicméně sympaticky obsazený a slušně zahraný. V prvním momentě jsem ovlivněný příjemnou Miou Kirshner dal dokonce tři hvězdičky, ale skutečná hodnota filmu je nižší. Celkový dojem 40 %. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Budování napětí tvůrcům nic neříká, předem jasná a viditelná zápletka a k tomu dospívání plné náhodných známostí a nelogických děr, aneb, otec mě zneužíval, tak si to pojď rozdat.. Herci nemají co hrát (zejména u Dominique Swain je to škoda), přesto se tváří jako zkušení profesionálové, scénárista jim do úst vložil navíc dialogy tak plytké, že začátek věty si místy vyloženě protiřečí s jejím koncem. Bizarní a zmatená jednohubka pro osamělé, co po večerech nemají do čeho píchnout!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak že to říkal božský Lumír? „Kdo lehá mezi otruby, přichází svini pod zuby?“ To by docela i sedělo, aneb když mezi morálně zkaženou zlatou mládež přijde ještě někdo prohnanější, vyčůranější a bezcitnější, nemůže to dopadnout dobře. Dobře promyšlené (zlí lidé nejsou jen a pouze zlí a ti dobří nejsou jen a pouze dobří, zlo a dobro jsou jen pouhé relativní pojmy), možná až trochu moc zašmodrchané, ale herecké představitelky dvou hlavních rolí (velmi zajímavá Meredith Monroe (mladší sestra Gwen Stefani?), herecky excelující Mia Kirschner) a jedné vedlejší (božská Dominique Swain) se s tím popraly výborně. Na svůj žánr a třídu slušný, koukatelný (nejen kvůli holkám) a v mnoha směrech zajímavý film, i když, pravda, možná ne tím, čím by mělo, nebo chtělo. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Mno tohle je jeden z těch filmů, co vypadá na papíře dobře, a pak si to člověk pustí a nestačí se divit (a litovat posléze). Film začne idiotsky, žádný úvod nic, prostě nějaká kráva je v hovnech v nemocnici a ve škole u ředitele jsou nějaký tři mladý kundy a školník. Ze školníka a uklízeče se nakonec stane policista a detektiv Holobrádek, kterej začne vyšetřovat. Vyšetřování probíhá asi jako detektivní hry na facebooku, strážmistr Holobrádek potká jednu kundu z úvodu, spustí se flashback, pak mu bratr Obama řekne "to byl technickej kokain!!" a tak se jde na návštěvu k tý druhý kundě se slovy "Jdu se vychcat" a začne jí prohledávat skříňku na šminky, kde jsou léky. Pak byla ta oslavovaná lesbická scéna, která mě měla vytrhnout z letargie, ale než jsem si stačil strčit ruku do kalhot při prvním záběru odhaleného prsa, tak to skončilo, takže jsem vypadal trapnějc než Al Bunda. Mno přeskočím to až na konec, Alice měla recidivu (vůbec nevim, co je myšleno tou recidivou) a Holobrádek to vyřeší - pachatelkou byla kunda, kterou jsem od prvního pohledu podezříval podle jejího vzezření kundy, takže ačkoliv jsem u toho filmu dělal všechno možný a nemožný, tak jsem to rozlousknul. No nakonec jí školník zavřel do nějakýho sanatoria bez personálu, kde se stala samotnou obyvatelkou, a dal šerifovskou hvězdu řediteli školy (což byl taky debil, kterej měl pár klišoidních hlášek v průběhu celého filmu a vyšetřování KOMPLIKOVAL) a job vyšetřovatele tak zřejmě definitivně odpískal. Ztráta času, jednu hvězdičku bych mohl dát za tu hudbu z německých softcore porn devadesátých let, ale neudělám to. Tenhle film je mysteriózní jen tím, že jsem mu naletěl. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč ten film nemá 2 hvězdičky je fakt, že je tak odporně podivnej. Kdyby byl ještě víc divnej a měl nějakou zápletku, případně zvrat, mohlo to být za ****, ale takto... Během filmu se sice mění vaše sympatie k oběma hlavním postavám, ale to stejně nic nemění na tom, že konec znáte po prvních 5ti minutách... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Výborný dramatickýthriller s pěknými kočkami na které se dá koukat po celou dobu filmu. Nenudil jsem se a i když jsem měl svůj tip už od samého začátku, který mě na konci vyšel, vydržel jsem. Proto dávám celých 60%. ()

!Borec! 

všechny recenze uživatele

Ukázka jak dokonale zazdít celou pointu filmu. Celý film má vést k nějakému záhadnému vyvrcholení a přitom konečné odhalení bylo směšné...průhledný děj, u kterého jsem věřil v nějaký obrat, což u těchto filmů asi nejde.... ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je libově mimo. Navíc jsem pořádně nestih začátek, tak jsem to měl trochu komplikovanější, ale možná mi to prospělo a jinak bych se nudil. Čtyři hvězdy dávám spíš z hecu - nějaký scény byly prostě vtipně vadný a obě hlavní herečky jsou super. Celou dobu jsem se vlastně i bavil, jen závěr byl trapně popisnej a tak nějak nudnej. 62% ()

Besyn 

všechny recenze uživatele

Sice jsem věděl od začátku kdo je pachatel,ale i tak se mi to docela líbilo.Oddechovka na jedno použití. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Ten film nebyl úplně špatný, ale Mia Kirshner, jako nevinná oběť? Ale prosím Vás to jako vážně? Mrchy tam byly všechny a lezly mi na nervy, jediná, která mě zaujala byla Meredith M. Černošský policajt byl teda úplný omyl! Aspoň, že film docela odsýpal a pro filmy ze školního prostředí mám slabost. Škoda, že nijak nepřekvapil. ()

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Podle mě podhodnocenejch film. Holky bohatých rodičů (kteří na ně nemaj čas) si zpříjemňují studium chlastem, drogama a sexem s kdekým... A pak když k sobě přiberou holku premiantku z chudý rodiny... SPOILER Docela mě dostalo, že z puťky se vyklubala vypočítavá svině, která navíc rozvrátí vztahy všech svých kamarádek. Ani se nedivím, že jí někdo usiloval o život (i když původní záměr byl mírnější). Samozřejmě je otázka nakolik by bylo reálné, že by otec dal přednost kamarádce své dcery a ještě by svou dceru před cizí holkou ponižoval ("Zavolej jí a pogratuluj.") Ale celkově zajímavá detektivka. Navíc se mi líbilo jak Mia Kirshner hrála. ()

Reklama

Reklama