Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

12 lidí se nechalo vládou najmout a zároveň pohřbít, aby mohlo vést tajnou válku proti všem, kteří se snaží ve jménu Alláha zničit demokracii a stabilitu fungujícího státu. Jenže postupem času i ti nejlepší z nejlepších umírají a řady ostřílených profíků se ztenčují. Má to vůbec smysl bojovat proti neviditelnému a nevyzpytatelnému nepříteli? (Rodriguez)

(více)

Recenze (14)

Fr 

všechny recenze uživatele

„…A POKUD BUDOU PŘISTIŽENI, PAK VLÁDA UPLATNÍ SVÉ PRÁVO VĚROHODNÉ POPÍRATELNOSTI. TAHLE TAJNÁ OPERACE MĚLA KRYCÍ JMÉNO 'BABY'…“ /// Indická tajná organizace, která nahání píčuse, jenž ve jménu Boha odpalujou ohňostroje (nejen v Indii). Asi nejdůležitější je, že tady nejsou tanečky! Zasmraděj JEDNOU (krátkou) písničkou, takže musí bejt jasný, že tentokrát se nezdržuje folklórem, ale film má děj po celou stopáž. Pak je třeba napsat, že jsem překvapenej i nemile, páč rejža moc nezvládá akční scény. Ne výbuchy, to je ok. Spíš takovou uvěřitelnost v detailech, protože to tam vobčas hodně nesedí. Nevím jak to popsat, ale jde o drobnosti, kterých je ovšem hodně a rušej. Nebo spíš vaděj. Je celkem jedno, jestli agent Ajay má bejt indickej Bond, nebo jestli jako inspirace posloužil mančaft kolem Ethana Hunta. Příběh je rozumnej, na prachy se nehledělo a koneckonců to i vodsejpá. Po dlouhý době indickej film, kterej stojí za to vidět. Ovšem hodně často je třeba přivřít vobě víka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se přepravit dědka ze Saudský Arábie. 2.) Vždycky jsem chtěl vidět indickej film, ale nemohl jsem, protože u tanečních vystoupení dostávám epileptický záchvaty. Thx za titule „peta.jashek“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Realisticky pojatý akční thriller trochu v duchu nejlepší moderní hongkongské školy, jež byl natočen jako indický velkofilm? Ale jo, proč ne. Jen trochu zkrátit stopáž, možná přidat ještě více na realističnosti násilí a bylo by to opravdu tak velkolepé, jak se nám tvůrci snaží namluvit. Jinak tohle Indům docela sedlo. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Akshay sorry, toto ti nevyšlo, fakt veľmi nudné, nezaujímavé a nezáživné. Ako konkrétne neviem čo by som tomu mala vytknúť ale ako celok je to nesúrodé, nezaujme to je to bez emócii, ktoré by z niečoho takéto mali tiecť prúdom... ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Mission: Impossible po Indicku. V rychlém tempu, zábavně a vtipně rozehrává na milimetry a sekundy načasovanou akci. Už chybí jen latexové masky a modulátory hlasu. Možná bych krapet ubrala těch zpomalených záběrů, ale jinak fajn. ()

yvona 

všechny recenze uživatele

NE, NE, nenechte se vůbec zmást negativními komentáři. Po první třetině se z toho vyklube skvělej film a tam, kde to někomu připadá vtipný,to má být vtipný. Takže to funguje. ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Přátelé nenechte se zmást ....jde o můj první Indický film a vůbec jsem se nenudil. Ano všichni herci se snaží vypadat hlavně realisticky bez přehnaných akcí ve stylu posledního dílu Rychle a Zběsile 7. Je to jen jiný styl filmu na který ještě nejsme zvyklí. ()

CHYREN 

všechny recenze uživatele

To je druhý indický film, který jsem viděl. Moc se mi do toho nechtělo, ale kurva NELITUJU! Šmankote má to dvě a půl hodiny skvělý podívaný. Tak nějak víc reálný, než ty nafintěný hollywoodský mazanice, co předvádějí neustálý variace na supermany, co se neopotí a jsou ve střehu i s kokotem v ruce. Tady nejlepšího agenta málem ztarasí omámenej dědek, to se stává. A ta Indka, co převálcuje ulízanýho kšeftaře?! Šmarjá miss world, universe a třeba všech vesmírů si ho vychutná líp, než Bruce Lee toho černocha. TAK JO! Nemá to pátou hvězdu jen proto, že by Indie jako velmoc orientu mohla dělat víc. Daleko víc. Je tam skoro miliarda lidí a to, že i v tomhle filmu měli problém rekrutovat je náznak něčeho velmi líného, jemně řečeno. Bavil jsem se, trošku jim tam maličko ulítl takovej ten humor na začáku poslední čtvrtiny, něco jako: Šukám kokakolu do análu, ale chutná mi...ale jinak dobrý, hóóódně dobrý. ()

SONYAGENT 

všechny recenze uživatele

Strasne zabavny pocin, napeti, spousta akce, zvratu a parady ve 2,5 hodinach filmu! Na podobny film jsem cekal dlouhou dobu, zatahne Vas do deje od samotneho zacatku a nenecha Vas jit ani na hajzl! 88% ()

flegmos 

všechny recenze uživatele

Beriem to tak ze toto nie je americky ani europsky film ale indiicky takze poprosim o zhovievost. Inak vydarene. Nech len takychto filmov tocia viac. ()

hoffo 

všechny recenze uživatele

Dodnes si pamätám, keď v 80-tych rokoch (to mi bolo cca 12-13 rokov), prišli pod okná paneláku, kde som býval, kolotočári a asi 250 kilová cigánka, ktorá sedela v búdke, kde sa predávali lístky,pri posledných otáčkach retiazkového kolotoča periodicky kričala do ampliónu, ale tak, že to museli počuť až v susednom meste: - Chcete ještě??? Pochopiteľne dav pubescentov na retiazkovom kolotoči šalel a zborovo hučal: - Anóóó - Neslyším, chcete ještě??? - Anóóóóóóó - Vůbec, ale vůbec vás neslyším, chcete ještě??? - ANÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, ANÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, ANÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ potom zastavila kolotoč a sucho dodala: - Tak si děte koupit lístek.... No a pozrite sa, neuplynulo ešte ani 30 rokov a ja som práve dopozeral kolotočársky načančaný blockbuster z krajiny ich pôvodu. Predsudky sú jedna vec, pozitívna diskriminácia vec druhá. Keby som mal teda tento film porovnať s ostatnou produkciou indického bollywoodu, tak je to fakt až oscarový počin. Keby však takýto film vyprodukovala západná produkcia, ašpiroval by na WTF roku. Stále akosi pozitívne diskriminujeme filmy takýchto produkcií v štýle, "veď na to že je to indický film, je to veľmi dobré"...ono to ale vôbec nie je až tak dobré... Jediné, čo sa z tohto filmu ako-tak dá, je scenár. Ale to, čo mi na filme najviac klalo oči, boli akčné a bojové scény. Niečo tak neprirodzené, nevierohodne a amatérsky zahrané som už dlho nevidel a dúfam, že ani dlho neuvidím... samozrejme neberiem do úvahy klasické bollywoodske výplachy, pri ktorých sa človek aspoň dobre zasmeje. Ešte aj tá krv na xichte a tričku vyzerala jak ríbezľový lekvár... Každopádne snaha priblížiť sa západnému štýlu akčného thrilleru tu bezpochyby bola, len ten kolotočársky naturel a vplyv bollywoodu skrátka neosereš... ()

Zaks 

všechny recenze uživatele

Na bolywoodsku produkciu to nebolo až tak zlé, ale občas som si pripadal, ako by to točili a hrali deti. Súboj indickej agentky v hotelovej izbe bol vrcholom nechcenej parodickej zložky. Až tak často sa tu nespievalo a nerodinkovalo, preto nebolo potrebné to moc pretáčať, ale naťahované to bolo až moc. Mohli to o hodinu skrátiť, potom by sa na to snáď dalo lepšie pozerať. ()

Reklama

Reklama