Reklama

Reklama

Nicky, Ricky, Dicky a Dawn

(seriál)
  • USA Nicky, Ricky, Dicky & Dawn (více)
Trailer
USA, (2014–2018), 32 h 4 min (Minutáž: 22–45 min)

Kamera:

John Simmons

Hudba:

Scott Clausen

Hrají:

Lizzy Greene, Casey Simpson, Aidan Gallagher, Allison Munn, Brian Stepanek, Mace Coronel, Andrew Bowen, Jada Facer, Mircea Monroe, Olivia Sanabia (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Seriál Nicky, Ricky, Dicky a Dawn sleduje třeskutě legrační dobrodružství desetiletých čtyřčat, která kromě svých narozenin nemají mnoho společného. V každé epizodě se sestry Harperovy ocitají v situacích, které zažívají všechny děti - jen znásobených čtyřmi. Ať už plánují svou “dospělou” oslavu narozenin, hledají dokonalou chůvu či poprvé v životě sledují děsivý film, Nicky, Ricky, Dicky a Dawn možná přistupují k životu odlišně, ale nakonec se na sebe vždycky mohou vzájemně spolehnout. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Neni to vtipný, děti jsou toporný, dialogy debilní, herectví jak o zlatou tělku. Ale buďme fér, Alison Munn je pěkná. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Jak to popsat a to slušně. Seriál je slátanina, která svým "humorem" nemůže oslovit dětského diváka v Evropě. Děti na to nevěřícně koukají a neví, zda se mají smát a brečet. Rodiče konsternovaně stojí u televize, kolem které se chystali jen projít, a říkají si, proč je to taková nemožná ptákovina... ()

Reklama

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Spočiatku nádejné televízne stanice po dobe obsadili nepoučné, nevtipné a nedobré seriály určené pre maloletých divákov. Vrchol odpadovej americkej teen seriálovej scény.. ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Velmi jednoducha zabava (ako cela ta ostatna produkcia na jedno kopyto z dielne disneychannel/nickelodeon). Mojmu synovi (8r) sa to sice nesmierne paci, ale ten sa bavi aj na reklame na cikajuceho plysoveho psa. V porovnani so stale slabsou konkurenciou to ale na 2* urcite ma, kedze sledovanie, resp. neumyselne vnimanie tohto serialu je mozne aj u dospeleho divaka. ()

Galerie (78)

Reklama

Reklama