Reklama

Reklama

Neobjasněná akta NASA

(seriál)
  • Česko Neobjasněné případy NASA (více)

Série(6) / Epizody(47)

Obsahy(1)

Přiblížíme vám přímé zkušenosti astronautů NASA, kteří byli svědky záhad, nemožných úkazů i naprostých podivností. Kamery NASA totiž zachytily nesčetné tajemné předměty. V tomto speciálu vám prostřednictvím originálních záběrů a převratných rozhovorů s astronauty a vědci ukážeme deset největších nevysvětlených setkání. Lze tyto úkazy vysvětlit pomocí vědy a detektivních metod? Nebo kamery NASA natočily první stopy mimozemského života? (Discovery Channel)

(více)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to, pretože konšpiračné teóie tu vyznievajú dôveryhodne. Nebolo to len umelé tlačenie Ufo sem Ufo tam. Je jasné, že je niečo oveľa viac ako my a že astronauti videli toho mnoho nepochopiteľného. Prospešný projekt pre tých, čo si chcú trochu otvoriť obzory. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé kauzy, během jednoho dílu je jich zhruba sedm. Nejprve se objeví sestřih následné kauzy, a pak se rozebírá případ dopodrobna včetně dat, případných důkazů (fotek, video záběrů), rozhovorů s účastníky, a ke konci se objevují teorie logické a vědecké, ale i fantastické. Právě s těmi je u pořadu občas problém - tvůrci těm fantastickým teoriím občas věnují neúměrně mnoho času (třeba paprsek procházející vesmírem a ničící vše v cestě). Na druhou stranu po oné spoustě kauz mně osobně přišlo jako podivné nejčastější vědecké vysvětlení, že jde o kosmický odpad, zvláště když ten třeba neustále měnil směr. Jinak kauzy se týkají jak podivných věcí, viděných na obloze ze země, ale také podivných světel či předmětů létajících ve vesmíru kolem kosmonautů, případně podivností na Měsíci, a konečně jsou zde objevy na různých planetách či měsících, naznačujících, že by zde mohl být život, možná založený na jiných podmínkách, ale přece jen život. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Nektera temata jsou zajimava, jina uz mene. Edit: Po delsi dobe videla cast epizody a musim hodnoceni snizit. Slyset doslova 2x do minuty slova "konspiracni teorie" je trochu moc. Nezvladla jsem ani dil dokoukat. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Rôzne záhady a mystériá, ktoré sa snaží vysvetliť NASA (a väčšinou aj vysvetlí, takže už je po záhadách). Celkovo dosť fajn dokument, ale akosi tomu chýba šťava, nemá to ten správny "drajv". ()

Reklama

Reklama