Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Amanda vyšetřuje obchodní machinace. Zatčení celé skupiny překazí nečekané zemětřesení a Amanda přiněm zachrání pouze jednoho zločince, ze kterého se tak stane korunní svědek proti šéfovi celé organizace. Svědek Nick se tak stal nebezpečným pro zločince, kteří mají kontakty i v policii, která jeho ochranu svěřila Amandě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Náhodou velkorysejší příklad béčkařské produkce s celkem "solidně" zahranými a hlavně dobře rozlišitelnými charaktery, slušnou porcí likvidačních akcí i efektů. Jednoznačně kravina, ale kvůli rozdělení kategorií to odpad být nemůže. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to podpriemerný akčný katastrofický film s Gary Danielsom. Má iba priemerný príbeh o programátorovi, ktorý sa chce pomstiť svojej firme a tak jej ukradne údaje, aby ich predal zločincom, ale chytí ho policajtka, spolu s ktorou musí zločincom uniknúť a navyše mesto postihne ničivé zemetrasenie. So spracovaním nie som vôbec spokojný, síce sa stále niečo deje a tak film nenudí, ale zároveň sa nenájde celý čas nič výraznejšie zaujímavé. Akcie je tu málo a ani tá sa moc nevydarila. Gary Daniels tu ručne zneškodní len jedného protivníka a aj to rýchlo, čo je ťažké nevyužitie jeho potenciálu a prestreliek je tiež veľmi málo. A tak najviac zaujme scéna s električkou, kde dôjde k viacerým slušným zrážkami s automobilmi, ale kazí ju televízny vizuál a za zmienku ešte stojí aj zrazenie strelca spúšťajúceho sa z kopca. A scény samotného zemetrasenia ma vôbec v ničom nezaujali. Herecké obsadenie je celkom dobré, Gary Daniels a Traci Lords v hlavných úlohách a Jeff Fahey v zápornej, ale všetci mi tu prišli takí nevýrazní. Réžia a technická stránka nie sú najhoršie, ale pochvalu si tiež ani v najmenšom nezaslúžia. Nie je to úplne zlý film, bez väčších problémov sa dá dopozerať až do konca, ale nie je tu vôbec nič, čo by som označil za nadpriemer. Objektívna kvalita filmu- 32%, film sa páči mne na 42%. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Epicentrum hovadin, co se omylem dostaly na televizní obrazovku. Ovšem o tomhle epicentru asi točit nechtěli. Ale stalo se! Film se snaží za každou cenu zaujmout pompézností, ale čím víc se snaží, tím hůře se v nabité konkurenci prosazuje. No uvažte, mezi normální výbuchy přidávat ty počítačové v takové kvalitě, že zapálený prd je mnohem pompéznější podívaná. Budovy praskající pod rukou zemětřesení vypadají jako modely z kanceláře architekta a když už se sem tam nějaký efekt povede, zazdí ho další a další kiksy. A přestřelka v třesoucím se baráku? Spíš epileptický záchvat mimiků. Traci Lords měla zůstat u těch svých „filmů“ s erotickou tematikou a do skutečný filmový branže se hnát neměla. Protože stejně jako její kolega z útoku Gary Daniels na to prostě nemá. Epicentrum je tak mnou řazeno mezi hybridní odnože Skleněného pekla a Zemětřesení, na kterém se ruka mutátora Richarda Pepina podepsala nesmazatelným písmem. Když prokouknete tu přeefektovanou skořápku, musíte uznat, že jde o typický příklad odpadu. Fuj! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nic hroznýho jak nasvědčuje zdejší hodnocení. Ucházející béčko od devadesátkovýho producentskýho dua Pepin, Merhi. takovej béčkovej akčnák lehce říznutej katastrofickým filmem. A proč by ne po technický stránce to není nic co by nějakou super laciností bilo do očí a řekněme si na rovinu, že poctivý kaskadérský výkony a mechanický efekty v podobných starších béčkách vypadají o dost líp než například ty děsně levný digitální triky jaký dnes používá třeba Asylum nebo SyFy. No prostě to ušlo, nemám s tím větší problém.50% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Kvalitou to nejdřív vypadalo na osmdesátkovou projekci, ale to ani náhodou a celkově je film klasickým příkladem, jak se nemá točit akční film. Jelikož mě slušně rozchechtala akční "bojová" scéna ve vyhlídkové restauraci před zemětřesením, podle toho vypadá hodnocení. Pak se to sice trošku zlepšilo, ale v episcénách jsem jim nevěřila ani cihlu. Jedno je jisté, i kdyby Sly točil ještě v devadesáti, všem podobným veledílům, s klidem Itala nakope prdel. :-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Cakal som nepozeratelne peklo, ktore vypnem po par minutach a dostal som zabavnu hovadinku, na ktorej som sa celkom slusne nasmial. Pribeh je jednoduchy, ale celkom funkcny a ma slusny spad, takze sa velmi nenudite. Dokonca aj akcnych scen je celkom dost. Ich hlavnym a zasadnym problemom je, ze tie podarene su vystrihnute z inych filmov (identifikoval som nahanacku s elektrickou z filmu Metro, scenu s vytahom z filmu Speed, havariu supravy z filmu Money Train a podla IMDB sa este nejake dalsie najdu) a tych par novych scen je mizerne natocenych. Neskutocne trapna prestrelka pocas zemetrasenia alebo finale so smiesnym zneskodnenim vrtulnika. Hlavny dovod preco som film sledoval bol Gary Daniels. No a ten sa tiez vobec neprevedie. Jeden kop a jedno vrazenie sa ani neda povazovat za bitku. Takze ak sa chystate na film kvôli nemu, tak ho mozete rovno vynechat. Vo vysledku ale ani nie som nejak velmi sklamany. Proste je to ten typ sracky na ktorej sa vdaka neschopnosti tvorcov dobre pobavite. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Pár zrecyklovaných scén z iných hollywoodskych snímkov hovorí za všetko. PM Entertainment sa dostala do vôd, z ktorých už niet návratu. A to boli lídri na trhu s pokleslou, ale efektnou akčnou zábavou. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Scenaristi si evidentne nedali prilis vela prace so scenarom. A ani reziser s reziou. Herci ani zrejme netusili, co je herecky vykon. Tak budem v komentari strucny aj ja : Vykal. 0 % ()

silent cut odpad!

všechny recenze uživatele

Proč ten člověk v úvodní scéně nosí brejle, když v nich nemá skla...nejde o cvičení...tohle je čirá demence a co je na tom nejsmutnější, to už snad ani neni vtipný...navíc klamou...jsem podle filmu zkusil zapojit handsfree do discmana a zmást kamery...no možná se to ale pokusím dokoukat...ten systém se mění každého půl roku (vole, i moje webovky se mění častěji...) potřebujete k tomu speciální čip...a kde je ten....ČIP...no tak, vyplivni to... tenhle film by možná nebyl až zas tak špatnej, kdyby v něm Traci Lords celou dobu ležela na zádech a příslušní aktéři by jí v rytmu zemětřesení vráželi své "kvéry" až...kde je čip? A poučení pro tento den? Neangažujte herce, kteří nemumí držet ani mobil, natož kvér... Osobně bych doporučil městu San Franciscu, aby tvůrce žalovala o náhradu škody, protože tento film by mohl mít poměrně silný vliv na návštěvnost této metropole. Teď už si lidé určitě říkají : "jedu do frisca, snad tam bude jenom zemětřesení..." JÉŽÍÍÍŠ TO SOU DEBILOVÉ!!!!!!! von si někdo doprostřed tohodle filmu koupil reklamu???? no tak pak už je to jasný, tahle země spěje...snad už jen to zemětřesení... ()

peto580 odpad!

všechny recenze uživatele

trailer v Tv bol tak parádny že som si počkal bez toho aby som si o tomto filme čokoľvek prečítal. Ale nevydržal som, bohužel. Som tuna píšem toto a idem čítať knihu. Fakt 100% sklamanie .... Možno by sa to na tu jednu hviezdu dotiahlo ale ozaj pozerať to ďalej by bol totálne stratený čas. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není ani náhodou. Je to sice směska několika jiných filmů, ale děj je celkem v pohodě a akční scény dobře zmáknutý - automobilová otřískávačka na začátku je velice zdatně natočená a pozdější zemětřepání náhodou taky, i když triky jsou trochu staromódně naivní. Ale aspoň žádné trapné CGi! No a v neposlední řadě ta rumunka, co hraje rusku, má pěkný kozy i hezkou upravenou píču. Pro mě za dvě a klidně se na to někdy kouknu znova. Odpad tomu může dát jen někdo, kdo nikdy neviděl Kameňák. ()

TylerD. 

všechny recenze uživatele

Za mě mírně podhodnocené, sice jsem nepochopil tu katastrofickou vložku ale jinak jsem se celý film nenudil. Dokonce mě zajímaly postavy, to je na film s 28 % hodně nezvyklé. ()

Reklama

Reklama