Reklama

Reklama

Recenze (17)

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už z traileru som si nebol istý, ako to dopadne. Normálne síce seriály hodnotím až keď uvidím všetky epizódy, no tu sa mi nedá nevyjadriť. Je to maximálne otrepané, postavy sú neskutočné stereotypy a je to tak maximálne prevarené, že všetko je klišé. Vyzerá to celkom okey, no myslím si, že iné seriály od Marvelu človeka nadchli viac. Toto je nudné, predvídateľné, otrepané, staré a najmä plné stereotypov a postáv, ktoré sme videli miliónkrát. A to nielen od Marvelu. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nechapem, tvari sa to Ackovo a ma to Cckovy scenar a veci s tym suvisiace. Viem si to predstavit ako nieco, so na Comic cone inak sikovni herci odohravaju bez velkej pripravy z vylosovanej fanfiction. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zkraje skoro nekoukatlené,ale nakonec se podařilo vyškrábat kamsi k průměru...podobný start jako kdysi Agents Of Shield.Uvidíme co další díly...60% ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Tak toto mal byť radšej 200 miliónový film s Vinom Dieslom. Alebo zapojiť dej do 12teho dielu Avengerov, ako antihrdinov. Do TV celé zlé. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Po X-Menech je ten koncept Inhumans trochu ...out of bowl, ale dobrá, proč ne. Akorát formát, resp zpracování a la, Supergirl, nebo Agents Of Shield...to je pro 12-ti letý děcka. Navíc některé bizarnosti, jako je třeba obří mops, který má teleportační schopnosti a jiné ptákoviny...to je za čarou i pro ty děckoše. Kdo má za sebou "velký" marvelovky, ten se tady bude spíš nudit...leda by to byl děsnej závislák a spokojil se i s céčkovou produkcí, jen aby měl každý týden něco od Marvela. PS: bratra Black Boltona, hraje Iwan Rheon ... bastard Bolton z GoT? To jako vážně? ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No po těch ohlasech z Imaxu jsem skutečně nečekal moc a dostal jsem přesně ten bolestný průměr, v jaký jsem v době plánování velkolepého filmu ani trošku nepřemýšlel. Akce nezáživná, hudba vesměs zapomenutelná, casting ok (k mému překvapení jsem si velice oblíbil Medůzu). Můžu jen a jen doufat, že seriálová divize Marvelu má opět jen slabší začátek (Agents) a postupně se to rozjede do zábavné show. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Maximus right or wrong, he's dangerous. You think you're being tough with him, but you are not. He has the ear of the people, and he undermines your decisions. You're blind to his intentions. That's one of your greatest weaknesses." ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, nechápu, co se komu na tomhle nelíbí. Má to tempo, postavy jsou zajímavé a příběh se zatím zdá být i pochopitelný a rozhodně ne špatný. Na IMAX to určitě nemá, to ne, ale jako TV seriál si stojí dobře. Maximus je skvělý. Není to tak úplně záporák. Má dobré úmysly, ale pro jejich prosazení musí jednat tak, jak ani sám nechce. Hned zezačátku se s ničím seriál nemaže. Jde se rovnou na věc a nemá to pomalý rozjezd, jako většina seriálů. Prostě se mi to líbí a znovu říkám, nechápu "hejt" na tento seriál. Info pro uživatele Kothy: Seriál spadá do Marvel Cinematic Universe. Je i spjatý s Agents of S.H.I.E.L.D. a ti tam také patří. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno... Nebylo to vysloveně špatné, ale že by to bylo něco extra se taky říct nedá... Takový dnešní televizní průměr... Ale je to začátek, takže počkám co z toho vyleze... První polovina první série Agentů taky stála za facku a potom se to nějak vzpamatovalo, takže teprve uvidíme... ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O Inhumans a jejich podezřelé kvalitě jsem slyšel nejrůznější zvěsti, ale fakt jsem nečekal, že se budu až takhle nudit :D Nutno podotknout, že to zatím není zas tak špatné, jak jsem si myslel. Ale je to neskutečná nuda a čistý průměr. Hned na začátek...to, jak to vypadá, to jak to působí, je prostě vidět, že na to neměli skoro žádné prachy. Vypadá to hrozně levně a vůbec to nepůsobí dobře. Samotný Attilan, které by mělo být velkolepé království tady vypadá jak nějaký obrněný bunkr :D Ani postavy na tom nejsou dobře. Většina z nich jsou strašně nezajímaví, arogantní a nesympatičtí, a když už mají nějaké zajímavé schopnosti, tak na jejich předvedení tu není rozpočet a seriál se je snaží co nejvíc omezit. Viz. Medusa a její odporné CGI vlasy, o které na konci epizody přijde a co jsem slyšel, tak to je naposled, co je v seriálu má :D Mimochodem, asi poprvé, co vidím, že je ostříhání vlasů provedeno jako mega emotivní scéna, která vůbec nefunguje samozřejmě :D A ještě musím zmínit Lockjawa, na kterého očividně už vůbec nezbyl rozpočet, proto vypadá tak, jak vypadá :D Zatím to působí hrozně levně, ale uvidíme, třeba se to zlepší... Hodnocení: 40% ()

Hopeman odpad!

všechny recenze uživatele

Tfvuj tfuj tfuj............do pekla s tebou, ale néé do toho pěknýho ...do toho vošklivýho!!!!!................. .............. ty voé já sem kokot že sem se na to vydržel dívat 17,49 minut.....no fakt lidi vod Mrvela dokázali že umějí udělat z hovna.....počkejte si..........překvapení............ještě větší HOVNA!!!!!!!!!.... tohle nechceš fakt nechceš! ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.díl 1.série, jediné v tomto seriálu. Příběh začíná útěkem mladé dívky z vojenského zařízení na ostrově Oahu, kde se střetne s geneticky upraveným mužem zelené pleti (Inhumanem). Než s ním stihne utéci, je zřejmě opět zajata vojáky ve zbrani, zatímco Triton umírá. Později se dozvídáme o světě za Zdí na odvrácené straně Měsíce, o malém království, kde všichni nadpřirození žijí ve zdánlivém klidu a míru. Vládne mu slabý král Black Bolt, jehož hlas umí zabíjet, a který dodržující dávné tradice, spolu se svojí ženou Medusou, ženou schopnou s pomocí vlasů kohokoliv na hlavu porazit. Městská Říše se dělí na obyčejné lidi neobdařené Terreginem, látkou, jež může v Inhumanech probudit jejich schopnosti, a jejich vysoce postavené protiklady. Lidé těží v dolech, oni si mohou užívat bohatství. Toto rozdělení se nelíbí královu bratrovi Maximovi, hlasu chudých, snažící se o převrat a návrat na Zemi, a to i válečnou cestou. Medusa má i mladší sestru, Crystal, jež dokáže šlehat oheň, a která má velikého buldoka, s nímž se umí přesunout, kam chce... Zrovna se koná magický obřad, z nějž vyjdou dva sourozenci obdařeni schopnostmi. Zatímco dívka má křídla a umí nově létat, kluk zůstává pro ostatní záhadou, ač Maximus začíná mít tušení o jeho věšteckých schopností. Nic už ale není jako dříve. Jeho rozhodnutí začíná nabývat účinku. Spolu s královskou stráží se pokusí zajmout princeznu Crystal, jež však stihne utéct pryč, ostříhá Meduse vlasy, nedílnou součást jejích schopností, a nebýt rychlého zásahu buldoka, zvládl by dost možná zabít bratra, tedy krále. Či on jeho. Nyní se ocitá Black Bolt na zemi, mezi lidmi. Gorgon, mocný muž od něj, mezitím čelí v džungli spojencům Maxima, jež však porazí, tudíž má zřejmě velmi krátkou cestu k zapomenuté utečenkyni. Crystal pravděpodobně zůstává v království, a Maximus má volnou cestu k vládě (...). 95 procent, téměř dokonalý začátek, jen mi zde chyběl rozvinutější příběh oné dívky, která utekla. Pokud tedy nezemřela. ()

Reklama

Reklama