Reklama

Reklama

Recenze (9)

Remivsremi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda je esence špatné filmařiny. Pokazilo se vše, co mohlo. Je to tak zoufalých čtyřicet minut, že se mi už od půlky chtělo brečet. Jako by nikdo nad ničím nepřemýšlel a prostě se zapnuly kamery a něco se točilo. Tento díl by měli přemítat všech studentům filmařiny jako odstrašující příklad. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Maximus pomalu nabývá na své moci budoucího krále. Zároveň též odzbrojí Crystal, (připraví ji o Hawjacka) a po marném naléhání, aby se k němu přidala, ji uvězní v jejím pokoji. Později zase požádá svoji věrnou spojenkyni, aby se vydala na Zemi a našla příslušníky královské rodiny. Gorgon a druhý strážce království jsou vydáni na pospas svému osudu, kdy se jeden z nich seznámí se skupinou jachtařů, a druhý si vážně narazí hlavu. Medusa se snaží najít svého muže, Black Bolta, a to jakýmikoliv prostředky. Nejprve ho kontaktuje, čímž udá nepřátelům svoji polohu, a následně ho informuje o svém odhodlání, jenomže už naposledy. On sám je totiž dopaden policií poté, co způsobil dopravní nehodu, a co ukradl šaty. Nyní se ocitá za mřížemi. Spojenkyně Maxima se vydá do motelu, kde naposledy spatřila signál Medusy. Na tomtéž místě je také poražena, a umírá. Maximus promlouvá k lidu, a zřejmě už v Crystal dokázal vyvolat pochyby, tudíž ji už skoro získal na svoji stranu (...). 85 procent, též dobrý díl, jen s trochu táhnoucím se dějem. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okej, jestli minulá epizoda byla nudná, tak tohle je úplně nový level :D Tenhle díl je prakticky zbytečný, téměř nic se za něj nestane a je to typický vycpávkový díl pro seriály... což je dost smutné, když si uvědomíte, že tenhle seriál má jen 8 epizod a toto je teprv 2. díl... :D Pořád to vypadá stejně levně a směšně, je to totálně nezajímavé a nudné. Hele, pokud nemáte rozpočet, tak proč točíte takovýhle typ seriálu. Taky se mi úplně nelíbí ty podivné lokace v džungli někde na Havaji, které tu jsou úplně očividně z jednoho důvodu... aby se opět ušetřilo a nemuselo se natáčet v nějakých drahých lokacích. Ještě bych chtěl trochu rozebrat postavy, jelikož už tu mají nějaký prostor a je k nim něco co říct. Black Bolt, kterého hraje Anson Mount, je upřímně jediná postava, která mě zajímá a baví. Jeho mimika v obličeji, jeho výrazy, jeho chování, to mě přijde fakt super a kdyby tu nebyl Black Bolt, je to ještě mnohem, MNOHEM horší. Škoda, že má tak málo prostoru. Naopak, Medusa je neskutečně arogantní, brutálně nesympatická a namyšlená. A pořád jsem nepochopil, jak se její poměrně unikátní schopnosti v minulém díle tak random zbavili :D Crystal nemá skoro žádný prostor, a když má, tak je strašně otravná, s hereckým výkonem level 0. Karnak je poměrně dost zajímavý, hlavně jeho schopnost predikce a vybírání té nejlepší možnosti, jenom kdyby měl trošku víc prostoru a ta schopnost samotná vypadala vizuálně trošku lépe :D Gorgon je úplně random a skoro jsem zapomněl, že v tom ději je. A opět, je úsměvné, jak šetří penězi a když je Gorgon na scéně, tak jeho kopyta skoro neukazují, kamera ho snímá od pasu nahoru, nebo nosí boty :D Pak je tu ta podivná vědátorka, která opět, prakticky jsem zapomněl, že tam je a nemám sakra tušení, co s ní mají v plánu dělat. A na závěr je tu záporák Maximus, který má skvělý herecký cast v podobě Iwana Rheona, a ten se fakt hodně snaží to uhrát na charisma, bohužel scénář mu to vůbec nedovoluje a jeho postava je brutálně nezajímavá. Mám stejné přání jako minule. Doufám, že se to příště zlepší :D Ale začínám pochybovat... Hodnocení: 38% ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňe ešte horšie než naposledy. Klišé ešte viac prerážajú a len sa potvrdzuje, že to nemá správny smer a nevie čo z toho ísť. Len to ide cestou miliónkrát prevareného príbehu, ktorý sme videli vo filmoch ako napríklad "Gladiator", alebo aj vo videohrách ako napríklad ""Dragon Age: Origins. Lenže tam sme mali zaujímavejšie postavy a príbeh, ktorý sme chceli prejsť spolu s hrdinami. Lebo sme ich chceli vidieť dosiahnuť svoj cieľ. Toto je podľa mňa len nezaujímavé, nudné a nemá to v sebe tie momenty, ktoré by som chcel vidieť. Uvidíme kam sa to posunie, no ak to bude takto pokračovať, tak to bude vskutku tragédia. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy je zatýkán Black Bolt (Anson Mount), tak policista zabouchne dveře u auta. Po chvilce jsou dveře otevřené a v další moment zase zavřené. (Zek)

Reklama

Reklama