Reklama

Reklama

Recenze (6)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celé je to takové divné. :D Nemá to grády, jednotlivé situace nedávají smysl a jen pár postav je trošku prokreslenějších, ostatní šustí papírem a nejsou zajímavé. No už to dokoukám, ale zlepšení bych se určitě nebránil. :D ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

no... jak jsem už napsal, rozjíždí se to velmi, ale opravdu velmi pomalým tempem... chci aby se mi to líbilo... zatím vše od Marvelu bylo více-méně fajn, takže čekám, kdy se to nějak pohne z místa... zatím je to takové jalové a scéna kdy královna mluví na bankomat mi přišla úplně debilní... ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč. Proč. PROČ. Proč je to tak neskutečně nudné, nezáživné a trapné :D To, co jsem napsal o minulé epizodě se dá úplně v klidu přenést i sem. Jedná se o výplňkový fillerový díl, ve kterém se vůbec nic nestane a když se něco děje, je to podáno nezajímavě, nudně a nedává to smysl. Postavy jsou ploché a nesympatické, většina z nich je naprosto otravná a arogantní. Jediný, kdo mě stále jakž takž baví, tak je Black Bolt, který má stále skvělou a komickou mimiku a výrazy v obličeji, takže ten to docela tahá. Zbytek je otřesný. Celý seriál působí fakt hrozně levně, vypadá to strašně směšně a brutálně televizně. A jasně, je to televizní seriál :D Ale když si vezmeme další ABC seriály, jako Agents of S.H.I.E.L.D. nebo Agent Carter, tak na těch nebylo prakticky vůbec poznat, že jsou dělané pro televizi. Tohle už fakt působí jako CW produkce :D Pořád čekám, kdy se začne něco dít, nebo kdy to, co vidím, aspoň bude dávat smysl :D Hodnocení: 32% ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.díl. Crystal nakonec souhlasí, po dlouhém a npříjemném přesvědčování s návrhem Maxima, svého nevlastního bratra, aby přednesla přede Geneticou radou, (jež mu stále vzdoruje) své "vlastní" vyjádření, v němž ho podporuje coby nového vládce. Mladá dívka, celekm zřetelně naznačující vedlejší úmysly, ho ale nakonec zradí, a podaří se jí (nejen s pomocí ohně, ale i ledu) díky Hawjackovi uprchnout. Bohužel mu však, jakožto jediný zbývající silný hlas odporu, a zároveň jediná, kdo ho ještě držel na uzdě, království de facto (i když nedobrovolně, samozřejmě) předá do vlastních rukou. Black Bolt se ve vězení seznámí s mužem, jenž taktéž patří k Inhumanům, a s jeho a pomocí dalšího spojence podaří uprchnout. Bohužel, zrovna v momentě, kdy se už Medusa dozvěděla o jeho osudu a pokusila se vydat na totéž místo. Nyní může jen smutně koukat, jak odlétá. naštěstí, ne vše je ztraceno, po jejím boku se objeví šílenám vědkyně, mající o Inhumany veliký zájem. Gorgon čelí přesile v podobě Maximovy znovu oživlé spojenyně, a musí utéct pryč. Další z Boltových mužů zase zjišťuje, že už nebude královské rodině užitečný, a proto hodlá u svých věznitelů, z nichž se vyklubou pouzí pěstitelé marihuany, zůstat (...). 80 procent. Třetí díl i nadále dodržuje konstntní slábnoucí tempo, naštěstí pouze velmi pomalé. Škoda zvratu s Crystal, mohla Maximovi dobře posloužit. ()

Reklama

Reklama