Reklama

Reklama

Recenze (7)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

absolutně nezáživný maglajz. Nenudil jsem se ještě tak moc, ale čekam, že příště už to přijde. Tentokrát jsem přísnější. Doufam, že se to radikálně v druhé půlce zlepší. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inhumans budou regulérně patřit k nejhorším, ne-li budou vůbec nejhorší, seriál Marvelu. Tohle je šílenost bez příběhu, rozpočtu a potuchy co vlastně dělat... ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší díl. Scény s Gorgonem jsou úplně zbytečné, každá scéna s ním je jen o přemlouvání jeho parťáků, ať ho nechají jít samotného, jinak zemřou. Taková scéna tu byla minimálně 3x. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná už jsem měl tak nízká očekávání, ale tento díl mě i lehce bavil :D To nic nemění na tom, že je to stále strašně nudné, utahané, absolutně nezajímavé a levné, ale tenhle díl mě zajímal trošku víc, než ty předchozí. Pořád mě dost baví Black Boltova linka a Anson Mount je skvělý v téhle roli. Medusa je stále naprosto otravná a arogantní, ale i zde mi tolik nevadila. Zbytek party už jsou na tom hůř, protože všichni tři, Karnak, Crystal a hlavně Gorgon mají úplně stupidní a nezáživné příběhové linky. To samé platí pro Maxima, který patří k těm nejhorším Marvel záporákům a i když se ho seriál snaží udělat trošku zajímavým, vůbec to nefunguje. A už mě fakt začíná štvát to prostředí v džungli :D Jsme v polovině tohoto seriálu a Inhumans zatím rozhodně patří k tomu nejhoršímu, co MCU vyprodukovalo. Hodnocení: 40% ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Black Bolt a jeho pomocník z vězení, též Inhuman, přijmou nabídku záhadného doktora, aby se s ním vydali na velice odlehlé místo, kde se nachází jeho vědecká laboratoř. Zde mají být údajně v bezpečí společně s dalšími bytostmi jejich druhu, zatímco on je bude studovat. Doktor též naslibuje mnohé ohledně nalezení královy ženy. Jak však rázem zjistíme, jeho "nadřízeným", kterého obdivuje, není nikdo jiný než Maximus. Tudíž se dozvídá od svéhoidola plno nepříjemných novinek. Cíl bratra Black Bolta číslo jedna je jasný: okamžitě svého úhlavního nepřítele zabít, případně z něj získat DNA, aby se mohl sám stát skutečným Inhumanem. A druhý plán v roli krále? Odstranit z cesty překážky, třeba i jedince, kteří mu lezou na nervy. Crystal se ocitá na Zemi, přímo na silnici, kde jejího Hawjacka přejede autem neznámý kluk. Ten neváhá pomoci, a proto okamžitě přizve svoji sestru, veterinářku, aby jí pomohla se zraněným zvířetem. Jeho zbrklost je logická: princezna vzdálené říše mu dala okamžitě najevo, kým vlastně je. Léčba se zdá býti úspěšná, a mladá krásná blondýna na sobě pozná první lidský dotek, a možná pocítí i první zalíbení. Gorgon se vydá samotářskou cestou, nechce nikoho ohrozit. Myslitel měsíční říše se zase zamiluje do pěstitelky marihuany, čímž na sebe poštve svého nového "soka", ač sám ještě neví, že se zamiloval. Medusa e vydá na cestu za ulétlou helikoptérou spolu se šílenou vědkyní. Poté, co si navzájem konečně dokáží porozumět, se střetnou ve velmi napjatém souboji mezi Black Boltem a přívrženci Maximuse, jenž skončí velikou explozí. I přesto, nakonec se spolu král i královna setkají (tedy první shledání ze všech našich postav). Jako rukojmí s sebou vezmou nepřítelovu lokalizátorku (...). 75 procent. Děj stále slábne, naštěstí se zde dalo najít stále dostatek vipných, napínavých i romantických momentů. ()

Reklama

Reklama