Reklama

Reklama

Recenze (7)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, tohle už nahoru nepůjde. Fakt je to o ničem, ale aspoň to není úplná nuda k pos*ání. Poprvé mi jaktakž bavil Karnak, ale znalci komiksů mu asi nepřijdou na chuť nikdy. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inhumans je pomalý, většinu času nudný... "Záporák" Maximus je málo uvěřitelný... Prostě je to celé takové slabé... Legrační je, že proti tomuto, což má být Marvelovské dílo se vysílá seriál The Gifted, který je na podobné téma a je to úplně jiná liga!! Rozhodně doporučuju... Zajímavé, že podobné dilema teď mají nový Star Trek a seriál The Orville, kde to taky vypadá na vítězství napodobovatele... ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další totálně zbytečná epizoda. Vůbec nic se za celý díl nestane, je to stále strašně o ničem a nezajímavé. Navíc, proč je každá postava tak sakra nesympatická? :D Už mě to brutálně otravuje, jelikož absolutně nevíte, komu máte fandit. Jestli záporáku Maximovi, který má sice zajímavou myšlenku a dejme tomu dobré motivace, ale chová se jak naprostý arogantní fracek, nebo hlavním postavám, mezi kterými je Medusa, která je totálně otravná a nenechá si vymluvit svoje dementní názory :D Abych aspoň něco pochválil, tak mě zde docela bavil Karnak, i když je celá jeho linka brutálně urychlená. Vlastně, nejhorší na tomhle seriálu je, že já v téhle epizodě viděl ten potenciál, který to rozhodně má. Když se budete hodně pozorně dívat, uvidíte nějaké zajímavé nápady, příběhové linky a myšlenky, které kdyby byly trochu vylepšeny, tak by nemusely být špatné. Jenomže oni jsou špatné :D Jsou nudně a nezajímavě zpracované a obalené v strašně levném kabátku, a je hrozně vidět, jak moc šumák byl tenhle seriál jeho tvůrcům. Hodnocení: 40% ()

Murad 

všechny recenze uživatele

vyloženě slabé, nejvíc mě začíná vytáčet Crystal a Dave, ona neumí hrát, on "rádoby cool guy, všechnomamnaháku" taky neumí. A jejich plážová scéna, tohle bylo myšleno vážně, opravdu? ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5.díl. Medusa se spolu s Black Boltem, šílenou vědkyní a echolokátorskou dívkou vydává po stopách Gorgona a Karnaka. Muž s kpyty místo nohou se snaží vypátrat svého kamaráda/učitele, jemuž se kdysi dávno snažil udělat radost, ale vždy si vymyslel nesmyslné nápady. Sám předvídatel budoucnosti mezitím se svojí novou přítelkyní čelí nenávisti ze strany jejího "kolegy v pěstování marihuany", snažící se je zastřelit. Brzy ale na farmu přijíždí mocný kartel, jemuž se podaří ho zabít, a následně oba naše hrdiny svázat. Naštěstí, zrovna přichází Gorgon, a situaci zachrání. Velmi krátce poté se všichni tři střetávají i s Medusou a Black Boltem, tudíž jediného, koho stále postrádají, je Krystal. Ta se mezitím skamarádí s jedním klukem, do něhož se zřejmě zamilovala, a jemuž tudíž pomalu propadá. Maximus plánuje poslat na Zem své spojenkyni další posily. Ona sama se mezitím opět probudí z mrtvých, a se svými spolupracovníky plánuje další kroky podle příkazů jejich krále (...). 65 procent. Seriál díl za dílem ztrácí sílu, a už pomalu klesá pod únosnou hranici. Dle mého by mu více pomohla rozšířenější dějová linie Crystal, (a jejích schopností) samotný svět Attilanu (poddaní, tedy celkově jeho obyvatelstvo a rozdíl mezi šlechtou a chudými jako na počátku seriálu) a lépe propracované charaktery postav, kde jedny jsou na špici, (Karnak) ale druhé se sotva trmácejí (Black Bolt, částečně i Crystal a šílená vědkyně s Flower a Mordisem, zcela navíc postavy). ()

Reklama

Reklama