Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 2
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

No já nevím-dějově hrozně velkej bordel,mraky postav,v kterých se člověk ani nevyzná-za mě je to celkem SHIT

na příspěvěk reagoval BaronMartin

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Archivář

Ze strany Strange je tam mnohem víc logických chyb, mohl bondáž So smyčky jako Dormammua, mohl použít portál na useknutí ruky jako u Black Dwarfa, mohl vrátit čas aby něco udělal jinak, ale zase moc dobře věděl že to má své následky jak říkal Mordo, mohl Thanose dát do zrcadlové dimenze, mohl ho nechat padat donekonečna jako Lokiho, mohl ho porazit stejně jako Wong porazil abominationa v Shang chim, 

Archivář

Archivář (hodnocení, recenze)

Také nechápete , proč Doctor Strange nepoužil kámen času na jasnou výhru proti Thanosovi? Mohli mu vzít rukavici s kameni a nemusel řešit Starka aby ho zachránil.. logická chyba.. Stejně jako to udělal ve filmu Doctor Strange ....

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Tak to teď vysvětli mě. Protože z toho co jsi napsal mi to nedává sbsolutní smysl. Je to jakobych já nikdy nečetl nebo nekoukal na nic s Batmanem a Spider-Manem, protože vím, že mají nejpropracovanější světy a záporáky ze všech ostatních komiksových hrdinů a když bych koukal nebo četl něco o někom jiném, tak by mě štvalo, že to taky není tak dobré...

Nebo jakobych odmítl projíždku ve ferrari, protože by mě štvalo, že mám doma jen felicii.

Život je příliš krátký na to, aby ses zabýval takovými malichernostmi. Pokud existuje nějaký dobrý film, u kterého je velká šance, že by sis ho skvěle užil, tak je přece blbost na něj nekoukat jenom, protože má na sobě jinou nálepku, než jakou by sis přál aby měl.

Pokud se budeš celý život vyhýbat zážitkům, jenom abys nebyl zklamanej, že každý den není takovým zážitkem.. Tak nikdy nic vlastně nezažiješ.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Pff.. kdybych se měl takhle rozhodovat tak nekoukám na nic. Jestli to chápu správně tak z důvodu, že by ti bylo líto, že DC nemá tak dobré filmy, tak se na ten dobrý film nepodíváš a budeš čekat, než DC mezi těmi sračkami, které nám na filmová plátna servíruje přijde s něčím co se tomu, alespoň z dálky vyrovná?

No tak si zahraj Injustice nebo Akrham Knighta, protože zatím nám nic lepšího DC v audiovizuálním zpracování nenabízí a nejspíš ani dlouho nenabídne. Určitě né na filmovém poli, kde jejich poslední výkvět je mnou považovaný za nejhorší komiksovku posledních 10 let. A nic nenaznačuje tomu, že by se to mělo změnit... I když možná se to povede The Suicide Squad.

To je jakobych odmítal pozvání do restaurace, kde dobře vaří, protože můj oblíbenej kuchař vaří jenom samé blafy a mě by to štvalo, že ten můj oblíbenej nedokáže tak dobře uvařit a tak raději budu jíst pořád blafy, místo abych se šel pro jednou najíst jinam.

Uživatel dragon94 smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD , PKD

Tady musím souhlasit s Ratemusem. Vždyť je úplně jedno jestli je to MCU, X-meni nebo DC. Jo taky mám raději DC a komiksy čtu hlavně DC (Ale já jich moc nečtu proto si vybírám hlavně to co mám nejraději).  Ale nevidím jediný důvod proč by ses nemohl podívat na komiksovku od Marvelu... Obzvláště, když sám říkáš, že se ti hrozně líbila Civil war stejně jako celá Capova trilogie.

A otázka priorit? Jakých prosímtě? Kvalitní DC film jsme naposledy viděli před 2 lety (Aquaman)... a od minulého dubna vyšli snad jen dva velké filmy (Tenet a WW) a oba docela a nic moc.. Takže co ti brání najít si 2 a půl hodinky na to, aby ses podíval na Infinity war? Respektive co je pro fanouška komiksů prioritnější, že si v roce kdy žádné filmy nejsou, nenajde čas podívat se na jeden z nejoblíbenějších, nejvýdělečnějších a nejlépe hodnocených komiksových filmů posledních let?

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Přesně tak. Já vím, že bych u tohoto zase nadával, jak u geniálního capa 2, proč sakra DC nemá taky takové filmy. Byť je samoz. má, ale spíše z dřívějších dob. I když, jak víš, mám MofS a BvS hodně vysoko, tak i přesto mi příjde, že nejsou jako kpt. trilogie. Něco tomu prostě chybí. Něco.

na příspěvěk reagoval dragon94, dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Však jasný.. Já to chápu, prostě nejsi připravený protože čekáš na pořádný dc film..

na příspěvěk reagoval PKD

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Co takhle se vysrat na název nálepky a užít si superhero film bez ohledu na značku? Ale jasně, už jsi to vysvětloval.. Značka je mocnější než meč

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak to mě ani ne, ale za to mi ta vadí ty retro songy a zvláště na tom konci, nebo spíše koncích, jak je zde trefně popisuješ.;-) A co se týče dvojfilmu Avengers, tam jsem se již kolegovi několikráte vyjádřil, včetně dnešního příspěvku. Prostě to nemám zatím vůbec v plánu. Marvel je u mě už 15let až na druhém místě  já zkrátka čekám na nějaké to mňamózní (nikoli mimózní) DC. Tož tak.;-) 

na příspěvěk reagoval Ratemus, dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Tak já si taky dovedu docela dobře vybírat. Proto jich je taky jenom tak málo. A ano taky nikdy neodcházím dřív, než film skončí, ale zrovna u Jokera mě těch posledních 10 minut a asi 6 konců tak iritovalo, že jsem už fakt chtěl vypadnout... a pak přišel další konec... a pak další... Tak už jsem se začal oblékat a pomalu scházet ze schodů dolů. :D

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

No, nevím. Asi by mě to ovlivnilo. Neříkám, že negativně, ale zatím nejsem na tohle připraven. Mě tam i vadí ten pro mě fujtajbl outfit Spíďy. Ale to je jen pozn. pod čarou. Black vdova dle tr. vskutku nevypadá megalomansky. Co se týče ovlivnění, tak rozhodně božská capova trilogie. Ta mi vystačí na ještě spoustu let. Nu, i přes veškerou opatrnost v očekávání, doufám, že po letech a po shlédnutí SCJL, zase budu vcuclý do DC světa (i comicsového) aspoň na týden. Už je to dlouho.:(

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

To se možná bude líbit Black widow.. Každopádně ony ty dva filmy jsou velké, ale ne nic obřího že by tě to nějak ovlivnilo

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já budu čekati klidně až do 80ti, až něco takového dostanu od DC. Hrané, pochopitelně.;-) I když, jak jsem ti již dávno psal, tyhle megalomanské comicsovky už moc nemusím. A to ani na papíře. Mě vyhovuje od jisté doby film typu Civil War, apod. To je pro mne, tak akorát. Samoz. to platí hl. u Marvelu. U DC ještě nic takového v podstatě nemám(e). 

na příspěvěk reagoval Ratemus

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

Aspoň to má výbornou mjůzik od autora Hellraisera 1+2 a tu úchvatnou sequenci s kostelem. Ta je! 

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak to máš dobrý. Já už dávno raději oba Amazingy než Tobího. Polarita se holt mění.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

No já si snd krom toho nešťastného S-M 3 ani teď nic jiného nevybavím. je to spíše tak, jak jsi popsal. Ovšem já jako starej škrt, nikdy z kina neodcházím před koncem. Když jsem si to zaplatil, tak to taky dokoukám.;-) Na 2.str. je třeba ale říci, že už 20 let vím, na co jíti a co bude stačit zkouknout jen doma. Takže tak. Já si jen vzpomenu, jak jsme s máti byly na Wonder Wůmen 1 a za 15min. od zač. (což zhruba odpovídá ději na Themysciře) se jeden chlápek zvedl a odešel. Dodnes se tomu smějeme.:) Jinak, ty filmy co jsi vyjmenoval, něco bylo v kině, něco ne, ale až na ty otřesné BofP to mám naopak.

na příspěvěk reagoval dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94 , PKD

Přesně, ten film má světlé chvilky ale jinak je to hovadina a jestli tohle Sony nařídilo udělat Raimimu, nedivím se že nešel do čtyřky

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Přemýšlím jestli jsem někdy něco podobného zažil. Obvykle, když se mi něco nelíbí tak se mi to nelíbí už v průběhu filmu. Moje největší kino zklamání byly Amazing Spider-Man 2, Úžasňákovi 2, Birds of Prey a posledních 10 minut Jokera, kde jsem se chtěl milionkrát zvednout a odejít. Dokonce myslím, že jsem poslední 2 minuty dokoukával už pod schodama a to jsem seděl navrchu. :D

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

To bezesporu. Nikdy nezapomenu na tu filmovou kocovinu (má první) kdy jsem z kina odcházel totálně odvařen, abych pak druhý den ráno cítil stud za to, na čem jsem to vlastně byl. Heh. Jo, to byly časy.;-) 

na příspěvěk reagoval dragon94, Ratemus

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

Možná. To co jsem dal ale na diskusi k SW I je lepší. O dost. Maquire je opravdu démon, jehož tvář jsme nikdy neměli spatřiti v žádném filmu.

na příspěvěk reagoval dragon94

AloeB

AloeB (hodnocení, recenze)

Ratemus

Video je sice jednoznačně fake, ale litoval bych těch, kteří toto v kině skutečně zažili. Tato část Endgame má celkem relativně dobrou hudbu, takže by bylo smutné, kdyby to banda buranů zkazila  

na příspěvěk reagoval Ratemus

Uživatel CarnTheNunya smazal svůj příspěvek.

Uživatel CarnTheNunya smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama