Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 5
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Recenze (1 438)

marleyy 

všechny recenze uživatele

90% Kino. Krutý megafilm s epickou akcí s výtečným záporáky - Thanos a Ebony Maw. Z našich superhrdinů mě nejvíc potěšili - Iron Man, Dr.Strange, Thor, Drax a Spidey. Co mě nepotěšilo byla trestuhodné nevyužití Hulka - ten to měl rozsekat. Celkově velká překvapení a spokojenost. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že u předchozích Avengerů jsem se vždycky část filmu nudila. U Infinity War jsem se nenudila ani chvilku a už to je plus. hlavní zásluhu na tom měli asi Strážci a doktor Strange, kteří film skvěle oživili a samozřejmě milovník polodrahokamů Thanos. Napsala bych krásnou recenzi, ale musela bych hodně prozradit, tak jenom to, že se mi líbila celá ta myšlenka, že někdy jsou zkrátka všichni superhrdinové a bozi úplně v prdeli. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

25 minút...toľko som bol ochotný obetovať ďalšiemu zhruba v poradí pättisícemu pokračovaniu akčných marvelov. Snaha byť vtipný 270 x zopakovanou scénou, v ktorej sa človeku nedarí premeniť na superhrdinu či reakcia obecenstva na to, ako v školskom autobuse vyvolá americké tínedžerské prasiatko paniku tým že zakričí všetci tu zomrieme a následná šoférova vtipná poznámka ma utvrdili v tom, že dnešným filmovým fanúšikom stačí málo k tomu, aby sračku označili za najlepší film ,aký kedy videli. Jednu hviezdičku dávam preto, že som k rekordným ziskom tohto braku prispel sumou 0 eur.Sám patrím k ľuďom, ktorý kritizujú iných ak film po desiatich minútach ohodnotia ako odpad ale necelá polhodina predstavuje strop, ktorý som ochotný tejto perle kinematografie obetovať. To už radšej 250 reprízu Show Billa Cosbyho...Aktualizovaný komentár v októbri, filmu som dal druhú šancu, zvládol ho celý, aj keď to bolo pridlhých dve a pol hodiny.Ale, ďalšia časť bude o tom, že Tanosa prepadnú výčitky svedomia, bude mu chýbať jeho zelená priateľka a všetko vráti nas5 a Avangers budú môcť pokračovať ako hovory niektorých operátorov, donekonečna...plus sms. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat. Když pomineme "Star Wars", platí každá nová marvelovka u většiny současných diváků za nejočekávánější film roku. Poslední sólový "Thor" neměl chybičku, "Black Panther" velmi mile překvapil, ale od týmových filmů se vždycky očekává ještě víc a já se na "Infinity War" opravdu hodně těšila. Jenže tentokrát je všechno jinak. Už od prvních minut se bez pardonu zabíjí, Avengers bojují na více frontách a vy vůbec nemáte jistotu, jestli váš oblíbenec zůstane naživu. Vlastně vás některé scény tak pohltí, že raději ani nechroupete nachos, jak se o své hrdiny bojíte. K jednotlivcům: Iron Man je klasa a baví hlavně při konfrontacích se Spideym a Strangem, já ale byla nadšená z každého výstupu Thora a za jeho SPOILER! nové oko musím přihodit ještě 5 procent ;). Rozhodně nejlepší marvelovská týmovka, ale vrcholem desetiletého snažení pro mě nadále zůstává třetí "Iron Man". ()

Baboonek 

všechny recenze uživatele

OMG! Poklona Marvelu, že se konečně dostal ze své nekonečné pasti vlastní tvorby polotovarů k ničemu a vytvořil NĚCO.Pokud čekáte superhrdinskou klasiku na styl "je tu problém chvíli budeme dělat, že nás jakože ničí a pak to happyendem vyfikneme ve velké bitce bez náboje, napětí nebo očekávání" - do kina nechoďte, Filmu bych přece jen vytkla tu nekonečnou snahu o vtipy, takový vážný příběh si zaslouží trochu míň vtípků a trochu víc ostrých emocí, které vás do samotného děje vtáhnou. Přeci jen, to je to, co Temný Rytíř dokázal a to co potřebují i Avengers. Ne, že by mě ty vtipy nebavily, ale trochu to shazuje vlastní pointu. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Megalománia. MCU je fenomén a mňa by zaujímal detailný rozbor niekoho múdrejšieho ako ja (kto sa nenechal detsky omámiť prvoplánovými mlátičkami s dunivým Silvestrim), ako takýto kolos drží pohromade, ako dokáže Marvel neustále stupňovať nadšenie fanúšikov, ako ovplyvní A:IW popkultúru a či bude rovnako vťahujúci aj o 10 či 20 rokov. 4,5* ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Na Avangers mi vadí absencia klasického systému. Napr. všetky diely Tóra mali svoj príbehový a myšlienkový mantinel, za ktorý nemali potrebu ísť a práve preto Thor držal ako film pokope. Tu sa skáče z postavy na postavu ako v cirkuse a situácie sa riešia a striedajú rýchlo, ako v počítačovej hre. Celé je to preplácané, divoké a infantilne akčné. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Jakože..nečekala jsem to. Věděla jsem, že to neskončí se 100% dobrým koncem, ale nečekala jsem ani jak zlé to bude.Bavilo mě to děsně moc. Bavilo mě, jak to bylo provázané, že ačkoliv každý měl jinou misi, nenudili jste se, působilo to uceleně, přehledně, dávalo to v návaznosti na další scény smysl. Bála jsem se, jaký brak z toho bude, a úplně mě odrovnalo jak skvěle to fungovalo. Divák se neobejde bez důležitých filmů jako Thor, Captain America, Avengers..Bavilo mě, jak už od začátku to má grády a umírá se o 106. Co už se mi nelíbilo bylo, kdo všechno umřel. Některé jsem čekala, jiné naopak vůbec. A furt jsem se držela naděje, že je to celý omyl, že najednou bude v záři reflektorů kámen času a tradá, zase se to zvrátí, a ono ne..ony běžely titulky. A Thanos se vrátí. A to na tom bylo asi nejlepší, od půlky filmu jsem nedýchala a rozhodně mi nepřišlo, že to mělo přes dvě hodiny. Naprosto směkám před visual artisty. A ještě jedna věc, Thanos je sympaťák, oceňuju, jak to není typický grázl, ale že projevuje i city a vlastně to asi nebude takový bad guy. ()

Mikarda 

všechny recenze uživatele

Trailer sliboval fantastickou podívanou a tu jsme také dostali. Několik roztříštěných příběhů součástí jednoho velkého, které Vás vtáhnout, a nebudete se nudit ani minutu. Konec, kterému nebudete chtít uvěřit, a budete ho poměrně dlouho zpracovávat. Nebudu nic dodávat, abych se vyvarovala spoilerům, ale jsem teda komplet nadšená a je to film, který musíte vidět, není to jen o efektech, ale i o solidním příběhu. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Můj syn-teenager a komiksový mega nadšenec už nejméně dva roky předem upínal zrak k premiéře Avengers: Infinity War jako k jediné události, kvůli které stojí za to žít. Proto nedal jinak, než že si pro tento filmový svátek musíme zarezervovat VIP sedačky a mít plný batoh jeho nejmilejších pochoutek (KFC jídlo a bílá čokoláda rozlámaná na dílky). A pak ty dvě a půl hodinky sledování strávil v doslova nábožném tranzu (občas jsem se podívala, jak se tváři, protože mi to přišlo vrcholně zábavné), kdy si na tu bílou čokoládu ani nevzpomněl. Takže za naši rodinu velké díky - hlavně, že je to rozdělené do dvou dílů - protože syn má nyní před sebou hned celý dlouhý rok na těšení (jako protijed na pubertální depky je to úžasné!) a na spekulace, jak to Marveláci zaonačí, aby se to nějak hezky, logicky, zajímavě a nečekaně vyřešilo a většina superhrdinů přeci jen přežila (o čemž nepochybuji - např. Spider-mana těžko mohou nechat zemřít, když mají už podepsané smlouvy na další filmy). Jinak jsem překvapená, že se to podle reakcí líbí i lidem, kteří si na komiksy a hrdiny se superschopnostmi zrovna nepotrpí, natož aby se v nich orientovali, protože zrovna do této poločásti jich "nasáčkovali" tolik, že vědět kdo je kdo a co má za sebou, bylo pro nahodilého diváka naprosto nemožné (zvlášť když nebyl čas ani prostor je jakkoliv představovat). ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

2018: V týhle hloupoučký šarádě se skoro nic neděje, a když už ano tak to nemá pravidla, takže fuck off. Po filmový stránce to nenabízí taky nic, tak čau. 2021: Je to docela legrace a hezky to vypadá. ()

Radda 

všechny recenze uživatele

Film se povedl absolutně epicky po všech stránkách. Ale největší uznání patří režisérům Russoovým za to, jak dokázali na place ukočírovat tak obrovské množství postav a to přesně 50. Ať to byla postava nejvyššího nebo i toho nejmenšího kalibru, každý dostal svůj fantastický moment. Thanos jako záporák je opravdu zatím nejlépe prokresleným padouchem s celkem pochopitelnou záminkou pro své jednání. Akce, střih, výběr lokací, ale i třeba interakce mezi některými postavami jsou absolutně na TOPové úrovni. Poprvé v celém MCU se divák musí bát o své hrdiny, protože přežití nemá nikdo jisté. Závěrem musím vynachválit postavu Boha hromu Thora, který i díky své 3. sólovce se vyšvihl z méně oblíbené postavy na jednu z mých nejoblíbenějších. Jedinou vadou na kráse je snad jen délka finální bitvy, která mohla být o něco delší, ale musím říct, že byla neskutečně kulervoucí. Snímek hodnotím 90%. ()

Eržik 

všechny recenze uživatele

99% filmu jsem maximálně bavil a jakžtakž to vše trávil, ale ten konec mě prostě strašně zchladil a zanechal v dost znepokojeném stavu. Nicméně i den a více po shlédnutí jsem z toho stále paf a pořád nad tím dumám, takže efekt to na mě mělo velký. Rozhodně chci vidět znovu (což jsem o Ultronovi říci nemohl). Tahle týmovka se povedla, byla možná na můj vkus až moc drsná. Záporák je výborný, tenhle typ mám nejraději, když o něm něco vím a dokážu jej aspoň na nějaké úrovni pochopit. No, jsem velmi zvědav na druhou část, ale také se jí hodně obávám. ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Po druhém shlédnutí zvedám ze 4* na 5*. Thanos me velmi mile přelvapil - skvělý démonický záporák. 90% konec je doufám začátek ..... ()

KoRniky 

všechny recenze uživatele

Spatny film ja poznam tak, ze se v kine casto podivam na hodinky, abych vedela, kdy to konecne skonci. Vyborny film poznam podobne, ale na hodinky se divam s nadeji, ze mi jeste hodne casu zbyva, protoze nechci, aby to skoncilo!! Skvely filmovy zazitek, byla jsem napnuta jako struna, smala jsem se jako blazen a obcas byla i v mirnem soku. Thor a Thanos byly me oblibene postavy, a videt Petera Dinklage jako obriho trpaslika me pobavilo. Rozhodne film, ktery si budu poustet opakovane a mozna si na nej skocim jeste jednou do kina! Porad u me Winter Soldier stoji jako nejlepsi Marvelovsky film, a myslim, ze Infinity War zaradim hned tesne za nej! ()

Axis 

všechny recenze uživatele

Bla, bla, bla, bitka...něco, něco, bla, bla, bla, bitka, bitka, meziplanetární bitka...srdceryvnej moment, bla, bla, bla, srdceryvnej moment č 2. a bitka....a pak supr konec kdy všichni zhebnou. Nechci druhý díl. 5-10 ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Uznavam, neznam Dr. Strange a dalsich milion postav. Pro me je to prilis prekombinovane a na akcni film je to vlastne nelogicka patlacka. ()

Jigy 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem nefandil padouchovi, aby všechny sejmul. Každou minutou plné pořád těch samých scén, nucených vtipů a klišé jsem mu fandil o to víc. Na konci to skoro vyšlo. Rozpustil bych ještě Black widow a bylo by to téměř dokonalé. V dalším filmu bych dokopal druhou půlku trapáků a můžeme jít konečně dál. Dvě hvězdy jen za smrt půlky osazenstva. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Největší film od Marvelu? Jistě. Nejlepší? Tak to si úplně jistý nejsem. Ne, že bych se nebavil, interakce mezi postavami je skvělá, humor funguje, Thanos je působivý padouch, zvraty překvapí a akce nezklame, na druhou stranu, konec nebyl ideálně zvolený a Black Order mohl dostat více prostoru. Čekal jsem hodně, dostal jsem hodně, ale doufal jsem, že se dočkám špetky něčeho navíc a k tomu nedošlo. Tak snad za rok. ()

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama