Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 5
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Recenze (1 438)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Třetí Avengers se svých pojetím hodně přiblížili klasickým Star Wars. Pořád se skáče z jednoho místa na druhé, máte tady ohromné kvantum postav a tvůrci se každému snaží vytvořit asoň pár sekund na plátně. Světe div se, ono to funguje. Film těží zejména z Thanose. Je to opravdu ten padouch, na kterého se čekalo celou dobu. Je dostatečně prokreslený, má skutečný plán a motivaci, což vám umožní ho pochopit. Humor, jak už mnoho lidí zmínilo, je hit or miss. Největší problémy jsem měl se Star-Lordem. Už v druhým GotG se mi každou minutou protivil víc a víc, po tomto snímku mu nemůžu přijít na jméno. Byl otravnější než baby Groot, radoby macho idiot a těmi nejhoršímí a nejtrapnějšími rádoby fórky. Zuřil jsem. Oproti tomu takový Drax neměl slabší chvilku. Abych to zakončil. Avengers: Infinity War jsou výborným blockbusterem, ale nic víc. Což asi mnoho lidí stejně očekávalo. Pokud máte rádi tento svět,. musíte film vidět v kině. Zbytek ho může s klidem vynechat. 80% PS: I po druhém zhlédnutí jsem odcházel spokojený. Výborná práce Marvel. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že Infinity War bude nejlepší Avengers film doposud, ale nečekal jsem, že tak na plné čáře. Na rozdíl od ostatních přidružených filmů už není jen „klaďas, záporák, jdeme se mlátit“, ale nějaká hloubka. Měl jsem obecnou představu, co a jak se asi tak stane, ale zmýlil jsem se v docela dost věcech. Myslím, že hodně diváků průběh děje překvapí. ()

kjakob 

všechny recenze uživatele

Splnění snu všech comicsových fandů a největší popcornovka posledních let! Infinity War z mého pohledu není klasická marvelovka. Vymyká se už tím, že se snaží spojit vedlejší dějové linky předešlých 18ti filmů. Tím pádem nečekejte nějaké vysvětlovačky, flashbacky nebo podobné berličky. Tady se jde rovnou na věc. Od první minuty filmu se jede ve vysokém tempu, které nepoleví. Postav je tu na jednom plátně tolik, že jen díky nakoukaným jednotlivým filmům se v nich vyznáte. Mnohem více než u filmu si tak připadám, jako bych sledoval finální díl Hry o Trůny. Jen s tím rozdílem, že tady většina hrdinů nedostává moc prostoru. Ten si pro sebe ukradl Thanos. Ale kupodivu se rozjeté linky z Civil War, Guardians vol. 2 , Ragnaroku a Black Panthera daří uzavírat i s tím málem prostoru, který postavy dostanou. Načasování je klíč úspěchu Infinity War. Tady tkví i úspěch celého MCU - je to unikátní projekt na plátnech kin, kterému v současné době nedokáže konkurovat žádné jiné studio. A Infinity War ukazuje, že i tak megalomanský projekt lze zrežírovat tak, aby divák odcházel z kina spokojen. Další pomyslný milník mezi komiksy a jejich filmový předlohami překonán. ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce vyvrcholenie 10 ročnéj cesty Marvel-u a jeden z najlepších Marvel filmov co som videl. Non-stop akcia na všetkých možných frontoch s neskutočným množstvom postav zo sveta Marvelu. Akcia je rôznorodá, humor veľmi prijemne dávkovaný po velkých kúskoch fakt som sa v kine už dlho tak nenasmial. Hlavný hrdinovia stále sympatický a stále majú čo ponuknut. Hlavný zápor vynikajúci a asi jeden z najlepších záporakov z Marvels sveta, ktorý nám bol doposial ponúknutý. Tvorcovia určite nesklamali lebo po vizuálnej, akčnej či dejovej stránke je to Topka len ma trošku zamrzel koniec, ale takýto koniec sa dal čakať. Pre mna 85 % ale uvidíme po dalšej projekcii ešte určite prehodnotim svoje hodnotenie. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Na téhle marvelovce je úplně všechno dobře. Naprosto zběsilé, brutální tempo, které nenechá vydechnout, nejúžasnější záporák od dob Darth Vadera, se kterým má ostatně Thanos dost společného a hlavně mnohá setkání... Pár očekávaných, přesto zdrcujících smrtí a pak taky jedna naprosto šokující a nečekaná a o to víc působivější (což je zároveň asi nejpůsobivější moment filmu). Návraty spousty starých postav, fantastický Thanos a i krásně rozvržený scénář, který začíná poměrně odlehčené a postupně houstne, luxusní vtipné scény se střídají s ještě luxusnějšími zatraceně vážnými momenty a interakce postav funguje na jedničku, ty grupy sestavili fakt parádně (Thor, strom a králík a samozřejmě taky pánové Sherlock a Holmes). Setkání Quilla s Thorem bylo taky perfektní, Spidey opět super, obří Tyrion taky potěšil. Taky se ukazuje, že Stanovy camea jsou čím dál zábavnější. Snad jediné, co mi na tom skutečně vadilo, bylo málo prostoru pro Black Order obecně, zejména pak pro Ebonyho Maw, který byl v těch několika minutách naprosto skvostný. Od začátku závěrečné bitvy ve Wakandě je to pak skutečně absolutně brutální všude, kde se postavy zrovna nacházejí a od té doby jsem ten film dokoukal s hubou absolutně dokořán a bez dechu. A ten konec slibuje opravdu velké, velké věci. Infinity War je nejen nejlepší marvelovka, Infinity War je taky nejlepší komiksový film vůbec (ano, uvědomuju si existenci Strážců a Logana) a taky je to první MCU záležitost, na kterou mám chuť zajít ještě jednou a kterou si kdykoliv dám znovu. Jsem šokován, nadšen a uchvácen. Na nic se netěším víc, než na finále (Že by se to jmenovalo nějak podobně jako Tajné války? :D). První MCU, který mě skutečně brutálně srazil do kolen. Luxus. 100%. ()

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Tános? Kamínky ∞? Zmizení hrdinů? Nový díl Evendžrs nám přinesl několik novinek.. Začneme naším "strašlivým" Tánosem, který chce získat nějaký šůtříky, který z něj prý udělaj nějakýho nepřemožitelného syláka, kterého už nezastraší ani Thorovo velké a sílné kladívko, nakonec je samozřejmě jako správný sběratel nasbírá, což zapřičiní pár zmizení, které nás mají pravděpodobně napnout jak tanga do příštího dílů. Také nám zemře zelená kamarádka, která se stala na neštěstí dcerou Kamínkáře, který jí se slzami v očích učinil padajícím kamínkem, očividně tento zelený se mu zrovna nezamlouval, tak si řekl: ,,Anforčinetly, ty nejsi můj odstín!" Avšak zelený kamínek Strendže se mu líbil víc.. Nu, ne každý má takové tý dámské oči, kde vidí milióny odstínů v jednom a bohužel pro step-cerku, Strendžův kamínek měl tu, po kterém toužil.. Zjistilo se také, že Tony není až takovej zmrd a umí dávat i dárky, takovej Santa bez sobů a saní.. takže od teď má Spajdr trochu ajron skin, Halk má stále prablms, Thor dostal své oko od "Králíka" - ahahaa jaký to skvělý ftip, také nám upadly řady bojovníků Wakandy, byt to trochu odlišná rase, jakou by měl Adolf radost. Kapitán přišel i přes to, ženení ve své kůži a nechce mluvit s Ajronem.. tohohle týpka neznám, každopádně je asi celkem důležitej, když má na čele další šutr, tentokrát žlutý, jaká to krásná barva, že? Taky jsem si pomyslel kdo chce tak pochcanou barvu, no ale Kamínkář je mírně divnej až postiženej a netuší do jakých hoven se sere. Vlastně i Loki chcipl, avšak to není tak podstatné, když to všichni.. jsem to dnes ale ftipný, co? Aj nou, že ne, ale za tráj to stálo. Pro mini-revjů to snad stačilo, uvidíme co Marvel pošle do kin nekst tajm.. Snad nám zase neoživnou! :) ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najlepší film z MCU. Množstvo postav na jednom mieste zvládnutých úplne s prehľadom, výborný záporák (konečne) a tempo ktoré nespomaľuje ani na chvíľu, čo je pri takomto blockbustri veľkým kladom. Infinty War je jazda. Pre fanúšikov aj pre bežných divákov. Záver prekvapil (v dobrom) a teším sa na ďalšie marvelovky (čo sa mi doteraz ešte nestalo). ()

Hafran 

všechny recenze uživatele

Povedené. Všechny postavy byly zakomponovány užitečně, nikoliv jen proto, že o nich bude další pokračování. A i když mám výhrady k celkovým pohnutkám tohoto dílu, tak chování jednotlivých postav po delší době dává trochu smysl. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Asi doposud nejlepší počin z dílny universa MARVEL. Je překvapující, že nejvíce toho skutečně významného prostoru je poskytnuto Thanosovi, s kterým veškeré diváctvo prostě musí sympatizovat. Dále je zarážející, že superhrdina s rudým krystalem v lebce je slabší než kdejaký prašivý pes téhož času pobíhající po Chánově. Ukrutně uspokojující. 93% Celosvětový příjem k 1. 10. 2018: $2,046,548,594, což je 5,12 násobek rozpočtu ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(9.5/10). Film tak komplexní co se týče prací s charaktery v rámci časových linií, kdy všechno směřuje k jedinému okamžiku. K tomu jak Thanos "přijde" do Wakandy. Protože pak to všechno teprve začne a ta atmosféra, která při tom panovala ve mě rezonuje ještě dnes a to je to přes dva roky od premiéry. To samé hudba, která mistrovsky ohlašuje příchod tohoto šíleného, ale moudrého titána. Neskutečná práce celého štábu a dle mého názoru to trumflo i další Avengers film - Endgame, protože ve mě nezanechal takovou citovou stopu jako právě Infinity War. Pro mě spolu s Winter Soldierem nejlepší Marvel film, kde jsem na konci plakal jako malý kluk.. A to u filmu nikdy nebrečím.. Tohle mě prostě dostalo. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Pečlivě jsem se poslední měsíce připravoval - dokoukával resty let minulých (Spider-Man: Homecoming), či doháněl dosud neviděné sólovky (Black Panther). A tak nadešel ten správný čas si jen den po oficiální premiéře rezervovat místo v IMAXu a ponořit se do víru asi toho nejočekávanějšího filmu tohoto roku. A dostal jsem, co jsem chtěl - standardně nadstandardní Marvelovku, kde se tentokrát po boku starých známých hrdinů objevují i další neméně známí. Největší prostor zde dostali Strážci Galaxie a osobně jsem za to rád - ty nejlepší hlášky a situace vycházely právě ze setkání s nimi. (I když se mi některé hlášky zdály dost vynucené, ale to je u Marvelovek norma.) Nejméně prostoru dostal tým Kapitána Ameriky, ale popravdě - ani jeho, ani zbytek skvadry osobně nemusím, takže mi to nějak nevadilo. Zbytek taktéž nezklamal, zvlášť setkání Doktora Strange a Iron Mana byl jeden velký souboj eg a jednostranných urážek (čáryfuk). Ale teď to hlavní - Thanos, jako úhlavní záporák, na kterém to mohlo všechno slušně padat. A kupodivu - nebyl to prachsprostý záporák, který je zlý jen proto, že je zlý. Evidentně se v něm prala komplikovanější osobnost, kterou bohužel nedoplnil nějaký lepší motiv pro jeho konání. Že by se vše nějak dovysvětlilo v pokračování? Každopádně... Zklamán nejsem. Je to jedna velká, superhrdinská, nabušená akce, která hraje na víc podpříběhů a vlastně se dá říct, že je to několik samostatných týmovek v jednom, spojujících jeden jediný úkol, ale naopak rozdělující místa a způsob, jakým ten úkol hodlají splnit. A funguje to docela slušně! 85% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Víte, proč si James Cameron přeje úpadek MCU? Protože bratři Russoové právě jeho doposud velkolepého Avatara bravurně převálcovali nejspektakulárnějším sci-fi filmem, jaký lidstvo doposud vidělo. Ze všech 18 předchozích marveláckých celovečeráků nelze vybrat jediný, který by byl pro tohle “zakončení” jakýmkoli způsobem nepodstatný a já jedině děkuji Bohu, že tohle univerzum funguje především na vzájemných odkazech v jednotlivých filmech. Infinity War sama o sobě jich pro svůj enormní počet nejzajímavějších superhrdinů i záporáků skýtá nejvíce, i tak se ale dá zhlédnout jako nevinný, ale nezapomenutelný výlet do filmového nebe bez znalosti ostatních marveláckých originů a dřívějších týmovek. Třetí Avengers prostě a jednoduše usedají na trůn mezi komiksovými filmy a korunu jim může sesadit jedině volné pokračování za rok v květnu, na které bychom se my, Infinity War absolutně oslnění, dojatí i “nahajpení”, vrhli hned a okamžitě. Je to nejvymazlenější přehlídka CGI efektů v historii filmu, balzám na duši pro ty, kteří se těšili na shledání postav po událostech Civil War či třetího Thora a dokonce i ždímačka emocí v momentech, kdy se s příchodem závěru té ultimátní desetileté cesty objevuje i smrtka s kosou, potřebná pro mírné pročištění hrdinských řad. Jediné, co mohu zaručeně nejsilnějšímu kinozážitku od návštěvy Hacksaw Ridge vytknout, je mírná nekomplexnost děje, kterou ovšem hned vzápětí omlouvá gigantická vzdálenost mezi příběhovými lokacemi a striktní potřeba takový velkofilm rozdělit do vícera dějových linií. Mnozí si budou stěžovat, mně osobně ale 2 a půl hodiny nestačilo. V takové změti nádherné akce a cesty do Thanosovy duše vám to v kině uteče rychlostí blesku. Už teď stojím řady na rozuzlení tak masakroidního zakončení. P.S. Taky jste si tak zamilovali Scarlett Witch?! [viděno v Kino Šumava Klatovy 27.4.2018] REWATCHED 13.8.2018: Je k tomu vůbec třeba něco dodávat?! Snad jen to, že jsem si nejultimátnější snímek letošního filmově opravdu nabitého roku dopřál tentokrát v původním znění a můžu si dovolit konstatovat, že u MCU mi jednotlivé díly vůbec nevadí v českém dabingu. V kině mi tam ta čeština seděla líp a trošku mi dneska i chyběla. Ovšem jako ortodoxní zastánce titulek jsem neměl problém Avengers dojet do konce s hlasy skutečných herců. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Věřím, že to má Marvel dobře vymyšlené, jak ostatně nyní předvedl... Je mi jasné, že ještě není konec, když se za rok dočkáme pokračování Infinity War. Jen nevím jestli to čekání tak dlouho vydržím. :D ()

Trenslation 

všechny recenze uživatele

🍿🍿Ten pocit, když jdete z Avengers Inifnity War a připadáte si úplně stejně, jako když jste se právě vraceli z druhého dílu Pána prstenů a chtěli okamžitě vidět ten další! Epická popcornová jízda za 400 milionů dolarů, od začátku do konce! ()

Haretix 

všechny recenze uživatele

Vrchol desetileté ságy patřičně pochmurný a epický zároveň. Nepřináší sice nic nového, ale ono to asi nejde. Při počtu postav tohle lépe natočit nešlo a kloubouk dolů před bratry Russovi, kteří dokázali dát dohromady snímek, který je zcela přehledný, má několik až nezvykle humorných scén, což je dánou pestrou paletou různorodých postav. Padouch Thanos je jeden z nejlepších komiksových padouchů vůbec a je velmi dobře, že divák to pocítí hned na začátku filmu. Začátku, který startuje epickou jízdu, která nenechá vydechnout. Akce je tu znovu prvotřídní, přehledná, plná nápadů a komiksový fandové jsi přijdou na své a zejména vynikají vychytávky Starka, nástup Cap teamu a monumentální příchod Thora! A konec? Třešnička na dortu, která z jistého úhlu pohledu potvrzuje, že opravdu nejde o první část, ale jeden příběh, který skončil. P.S. Potitulka plní co se od ní čeká. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Víte... tomu Thanosovi to ani nejde vyčítat nebo proti tomu nějak smysluplně argumentovat... prostě má pravdu... to z něj dělá ještě lepšího záporáka... člověk by si dále myslil, že to bude přeplácené, ukřivděné, protože ne všichni budou mít hokejou terminologií stejnej icetime... ale není... funguje to a jako epické "zakončení" to slouží velice dobře... přeci jenom jsou(byli) tu s námi DESET let... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Sakra, takhle zdeptaný jsem z kina ještě dlouho nešel. Úžasný záporák Thanos je pěkně tvrdý oříšek. Absolutní hodnocení dávám hlavně za to, že se tvůrcům povedlo skloubit desítku/y hlavních hrdinů do dvou a půl hodinového filmu. Problém trochu je, že spolu s tím nejlepším muselo přijít i něco, co některý z diváků nemusí a absolvuje tak slabší scény. Některé zapojení hrdinů bylo dle mého lacině naroubované, jen aby se také zúčastnil. Za to finále (i když Thor měl a mohl přispěchat dávno dřív), které se jen tak ve filmu nevidí, musím hodnotit maximem hvězd. (ač jsem tedy nevěděl, že jde vlastně o Part I.) ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele

Můj největší problém s Infinity War je ten, že už to prostě neni ta skvělá prdel. Ten směr, kterej se mi na marvelovkách líbil nejvíc, kterej byl načatej hned prvnim Iron Manem a k dokonalosti dovedenej Ragnarokem, ten vlastně Infinity War už nesleduje - najednou si to už ze sebe nedělá tu srandu (a to klidně s Apokalypsou v zádech, pročbyne - viz třeba toho třetího Thora), ale naopak se to tváří jako nějaký velký epický drama, který ale na mě zas tak moc nefunguje, protože všichni víme, jak tadyta "velká existenciální otázka" asi může mít váhu, když se všema těma magickejma kamenama a dalšíma mechanismamam marvevloskýho univerza si můžou tvůrci v pokračování vymyslet tisíc způsobů dalšího vývoje - zahrnujícího samozřejmě i ty postavy, který tak dramaticky v Inifinity War zařvaly (a to vůbec nemluvim o už ohlášenejch dalších Strážcích Galaxie, Spider-Manovi atd.). Neni pro mě ani nijak výraznou omluvou to, že se to dalo čekat, že to tvůrci předesílali, a že prostě tady už to sranda bejt přestala - pro mě by to totiž nemuselo bejt o tom, že se budou kopat do zadnice a hlavy si budou ráchat ve šlehačkovejch dortech, úplně by mi stačil ten drobnej distanc a nadsázka - a tomu ta "fatální tíživost" námětu vadit nemusí; neni to poprvý, co v marvelovkách jde v námětu "fakt o hodně". Nijak zvlášť na mě ani nezafungovala snaha o polidštění Thanose - je mi jasný, že v komiksech musí mít ta jeho postava (se spoustou dalších) tisíc rovin a rozměrů, který timhle nijak nesnižuju, v tom filmu to na mě ale působí spíš stylem "Podívejte, on to vlastně myslí dobře, a navíc má nejspíš svym zvrácenym a perverznim způsobem rád i tu svojí dceronalezenkyni Gamoru, takže se račte dojímat nad jeho nevděčnym údělem", což je snaha, která mě moc nedojímá jednak proto, že každej genocid a masovejch vrah má pocit, že on zrovna pro to svoje počínání omluvu narozdíl od ostatních má (Stalin, Hitler, Pol-Pot, Mao...), ale i proto, že samy o sobě tyhle důvody nijak zvlášť komplexní nebo hluboký teda taky nejsou. Ten film rozhodně neni špatnej, za mě jsou ale oba předešlí Avangeři jednoznačně zábavnější podívanou (a u Marvelovek o nic moc víc ani nečekám), což jsem ale, jak na to koukám, v těžký menšině. Roztříštěnost na ty tři hlavní linie mi přišla spíš na škodu, protože ani jedna vlastně neměla nijak silnej děj (navzdory tomu, jak silnej měly konec) a mě osobně to věčný skákání sem a tam přišlo spíš rušivý a kouskující. I tady ale samozřejmě pár scén, kdy jsem se zasmál, bylo, celkově ale spíš jde o snahu o depkoidní deku, která prostě aspoň na mě nezafungovala. Nepopírám, že (POZOR, TROLEJ) mě čistě sobecky sere, že mi zabili Lokiho a Spider-Mana (jehož strach ze smrti byl děsivej a mrazivej, to byla fakt hnusná scéna), tenhle pocit lítosti ale hned střídá lehká frustrace z toho, že všechno to je snaha o velký drama v situaci, kdy je téměř jasný, že ono to nakonec všechno úplně tak velký drama, jak se teď zdá, nebude - samozřejmě, počkejme si na další díl, ale teď momentálně ve mně spíš převládá otázka, proč se teda snažej tvůrci tvářit pateticky, když je téměř jasný, že to je jen hra na city? I v tomhle případě by tomu za mě víc slušela větší nadsázka. Je možný, že s pokračováním ten film přehodnotim (vzhledem k tomu, jak moc jsou ostatní o kvalitách filmu přesvědčeni, je pravděpodobný, že mi zatim něco zásadního fakt uniká), třeba to v rámci většího celku bude konzistentnější, než jak se mi to zdá teď, jsem ale moc zvědavej třeba na to, jak omluvěj divnochování Strange, který na mě teď půsbilo spíš debilně než jakkoliv jinak (velkej plán spočívající v tom, že ten kámen Thanosovi nakonec prostě dá - výborně, jak promyšlený! Jasně, může se ukázat, že to opravdu byl plán, jak ho nakonec zlikvidovat, to ale opravdu bude moct ospravedlnit až ten další díl) - obecně ale nejspíš platí, že pokud by si i do budoucna měli marvelové udržovat spíš tuhle rádobyfilozofickou a existenciální rovinu, budu rád spíš míň než víc. Nakonec vlastně nepotřebuju za každou cenu větší nadázku nebo vtip, ale něco konzistentního, čemu budu rozumět a co mě bude bavit - a synonymem právě tohodle pro mě u těch lepších z předchozích marvelovek tohle bylo. WTF moments: Scéna, ve který Thaonosovi tu rukavici nakonec nesundaj, protože Quill se trozhodne, že bude lepší poslat celej ten jeho odsavadní plán doprdele tim, že dá zatim nejmocnějšímu stvoření celýho univerza FACKU, i když by v příští vteřině došlo k mohem většímu Thanosově ponížení, to bylo fakt ze slabšího soudku (i kdyby to opravdu měla bejt jen ta jedna ze čtrnácti mega variací, kde se to tak stane). A ta poslední Thanosova scéna, kde si dojatě se (skoro) lahváčem v ruce na terásce venkovskýho domečku prohlíží romatický barvičky západu slunce - tahle scéna jenom podtrhuje to, jak na mě celá snaha zkomplexnění Thanose působila: "Dáme tam, že si myslí, že dělá doborou věc, pak že někoho má rád a že nikdo nemá rád jeho, a na konci bude svatba a všichni se musej oženit, a ono to nějak zabere". V Ragnaroku si Thor díky Ódinovi uvědomí, že "neni Bůh kladiv, ale bůh hromů" - nejde teda o kladivo nebo zbraň nebo vodevr, ale o Thora samotnýho - aha, a proto najednou (bez velkýho zdůvodňování) tady začne Thor dělat první poslední a málem u toho zařve proto, aby zase dostal svojí zbraň? Jo, a to jsem jedinej, komu přijde, že animace Thanose neni zas tak skvělá? - to by bylo ale samozřejmě to poslední, co by mi vadilo. () (méně) (více)

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama