Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 2
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Recenze (1 438)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nečekané nadšení a velkolepé uzavření desetiletého budovaného Universa. Lépe to dopadnout nemohlo. Funguje zde úplně vše. Vynikající vizuál nikoli CGI mess, nejlepší záporák, který kdy Marvel měl a to především díky skvělému Josh Brolinovi ( Can´t wait Cable!!) a k tomu nepříjemní kumpáni z Black Order, kde exceluje především Ebony Maw, humoru je méně, ale většinou zafungoval ( Drax bavil nejvíc) a velmi se mi líbil nástup jednotlivých hrdinů do akce ( Ať se jedná o Captaina Americu či Thora,který mě svým nástupem ve Wakandě naprosto odrovnal) i postupné seznamování a potkávání hrdinů je velmi příjemné především pro fanoušky. Velmi mě zaujaly i cizí planety ( Především s trpaslíky, kde se objevil Tyrion) rád bych viděl od Marvelu film z téhle planety. Samotné bezútěšné finále lehce naštve, jelikož si pro vysvětlení musíme rok vyčkat, ale s tím se hold nedá nic dělat. Solidní zábava, při které jsem se nebránil husí kůži ani emocím. 100% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Earth is closed today. Když herci, tvůrci i producenti rozhlašovali, že poslední desetiletka vedla právě sem, nelhali. Jakkoli už jsme si několika setkáními napříč sériemi prošli a pokaždé jsem z kina odcházel vysoce spokojený, vždy bylo očividné, že jde v jádru o postavy Avengerů a až ve druhém plánu o definitivní osud města, státu či planety. V Infinity War je všechno jinak a vesmír balancující na hraně je rozpoznatelně v sázce od samého úvodu. Padají oběti, padají lodě, padají měsíce a já jen půltřetí hodinu zaraženě zírám na plátno a vím, že tohle jsem si strašně dlouho přál vidět, snad ještě víc, než jsem si byl ochoten připustit. Spolupráce Iron Mana s Doctorem Strangem, slovní přestřelky Thora se Strážci Galaxie, Cap s Black Widow a jejich návrat ze stínů - a nad nimi všemi padlý Titán, který bere příklady z dělení dvěma až moc vážně. Měl jsem velké přání, aby se mnou film zamával. Nejen v tomto ohledu pak skutečnost předčila očekávání, když mi pumpa jela tak rychle, že jsem snad na třech místech myslel, že mi vyskočí z těla. Avengers tentokrát neredefinují jen týmovky, dokonce ani jen komiksy. Tentokrát redefinují blockbuster a posunout takovou laťku výš můžou za rok zase jen oni. ()

tron 

všechny recenze uživatele

SPOILERY? „Toto sú moji kamaráti Králik a Strom.“ Je to trochu iné, než som čakal. Čo je v podstate dobré, pretože obvykle blockbustery za stovky miliónov nemajú vo zvyku prekvapovať scenárom, ktorému navyše v dobe premiéry urobila veľkú službu reklamná kampaň, ktorá na niekoľkých miestach vyslovene klamala, len aby čo najviac zaskočila diváka (Hulk vo Wakande). Nevravím, že je to prehliadka najšokujúcejších dejových twistov v histórii kinematografie, ale na viacerých miestach som bol zaskočený relatívne nepredvídateľným scenárom (úmrtie Thanosa uprostred filmu???). Akcia je hravá a plná bombastických nápadov. Najviac ma v nej zaujali magické psie kúsky Dr. Strangea, čo je zvláštne, pretože v sólovke ma táto (inak v komiksoch skvelá) postava nudila. Tu je však parádna tak v akčných, ako v ironicko-mentorských momentoch (v ktorých sa formuje ako zrejme najmocnejší Avenger, sorry Thor). Hoci by sa mohlo zdať, že niektorí hrdinovia sú od roku 2008 vyhorené, tentokrát sú ukázané v trocha iných polohách. Občas vidno, že sa strihalo viac, než bolo treba (Bruce a Vdova sa vidia prvý raz po rokoch a nemajú ani jednu spoločnú scénu?). Jednotliví hrdinovia sú originálne pospárovaní s čo najnečakanejším partnerom, čím vzniká iskrivá, bláznivá chémia. Každá postava má svoju scénu (minimálne), v ktorej zažiari a vyvolá silnú emóciu. Je tam humor („Ja som Groot.“ – „Zdravím ťa. Ja som Steve Rogers.“ alebo "Je medzi Avengers aj Kevin Bacon?" - "Neviem, dlho som s nimi nebol." alebo "Ty poznáš Thora?" - "Hej, taký vysoký, nič extra."), i smrteľná vážnosť („Čo ťa to stálo?“ – „Všetko.“). Mňa osobne najviac bavila drastická kombinácia „3xS“ (Stark, Strange, Spider-Man). Ďalej je stávkou na istotu po Ragnaroku báječne roztatárený Thor, rozkošná Mantis a geniálne sitkomový Drax („Prepáč, ale ty zívaš?“, „Stojím tu už asi hodinu, som neviditeľný.“). Thanos je kvalitná záporná kreatúra. Povedal by som, že najmenej tu sedela skupina okolo Kapitán (vrátane, má ikonický nástup, ale je to jeho predčasný vrchol a potom je už len štatista, ktorý skoro vôbec neudáva tempo). Občas sa až príliš kecá, ale dá sa to zvládnuť. A šokujúce finále? Pre mňa šokujúce nebolo, lebo je jasné, že je to len hra a v štvorke bude všetko úplne inak. „Ty nie si muž. TOTO je muž. Krásny, urastený, svalnatý, s vyšportovaným telom. Je to pirátsky anjel.“ Cinemax TN 2018 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me zklamani a promarnena prilezitost. Myslenka po deseti letech budovani vesmiru konecne vsechny hrdiny nahnat dohromady je sice super, jenze nekteri hrdinove se tady potkavaji uplne poprve, takze tu je vlastne i nekolik seznamovacek, ktery ve vysledku pusobi jeste uspechanejc nez DCEU, jednu minutu se dohadujou, kdo je kdo a o par minut pozdejc jsou schopny za sebe polozit zivot. No a jinak je celej film vicemene smeska nijak zvlast napaditejch souboju, respektive nic, co by clovek za uplynulou dekadu nevidel, namichana s humornejma scenkama a hlaskama, ktery jsou nastesti fakt vtipny a zabavny. Jenze stejne to cely pusobi na jednu stranu desne uspechane a neprehledne, ale zaroven se film docela tahne, proste je to jen ne moc souvisejici slepenec jednotlivejch scen, ktery nemaj tah na finale, ktery tady vlastne stejne ani neni, jelikoz je fakt videt, ze se jedna teprve o prvni dil ze dvou. Co potesi je snaha o lehce temnejsi ton a po uvodnim umirani jsem se zacal tesit, ale vyreseny smrti nekterejch hrdinu v zaveru bylo fakt nehorazne trapacky, chapu, ze s touhle pristupnosti tu nemuzem mit rozsekany tela a podobne, ale takhle to byla jen smes naprosto tuctovejch a zamenitelnejch smrti, kdy si druhej den po skouknuti vlastne ani nepamatuju, kdo ze to umrel a kdo prezil. Jinak co se tyce hercu, tam neni co resit, znama particka, vsichni do posledniho sympataci, i kdyz treba na takovym Downeym je uz ten vek docela videt. No a Thanos/Brolin docela prijemne prekvapil, i kdyz makeup je takovej lehce usmevnej. Triky taky v pohode, ale zadnej zasadni posun od minulejch dilu. Tesil jsem se na nejaky mega epicky finale a dostal jen sled tu vice, tu mene fajn souboju, sice to da 4*, ale dalo se z toho vytriskat nekolikanasobne vic. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Já... bych to trochu krotil. Je to epický? Ano. Je to vyvrcholení deset let dlouhého komiksového seriálu? Zatím ne. Je to jen první půlka, vynikající první půlka, ale pořád pouze část většího celku, ve které fungují akce, hlášky i humor, ale emoce na úrovni těch cca dvaceti sólovek to nevykřeše ani jedinkrát. Parametry pecky tu jsou a nikdo vážně nepřehání, když vám říká, že tam toho je hodně. Nemůžu se ale zbavit pocitu, že tam toho mělo být ještě víc. Snad ty "wow" momenty dorazí v pokračování. 8/10 ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jedna za fialovýho Joshe Brolina. Jinak rakovina. Největší přeplácaná digitální ždímačka ve vesmíru, s nejvyšším počtem zbytečných a trapných postav. Narveme všechny ucházející sólovky do jednoho velkýho sračkomixu, kde je totál rozmělníme a planeta hlupů se na to pohrne za kvadrilión $. Ovcodojná sračkotýmovka. Proberte se. Definitivně končím se značkou Avengers - tolik fajn herců utopených v takový p*čovině. P.S. viva Scorsese a Coppola, konečně to někdo pořádně řekl (x) ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Prachbídnou kvalitu snímku Avengers: Infinity War předznamenalo již samotné rozhodnutí studia Disney o uvalení embarga na všechny odborné recenze, jímž se evidentně snažilo držet záplavu negativních ohlasů co nejdéle pod pokličkou. Jistý laik mi v diskuzi oponoval, že účelem onoho embarga má býti ochrana před spoilerováním. Bohužel zapomněl na skutečnost, že celá marvelovská tvorba je založena na konceptu neustálé recyklace jednoho scénáře a neexistuje tedy jediný důvod, proč nyní povyšovat tento krajně předvídatelný příběh na úroveň vládního tajemství. Proč zamlčovat, která ze zdejších jednorozměrných superfigurek zemře, když každý divák dobře ví, že životnost smrti v marvelovském universu nikdy nemá dlouhého trvání? Kriticky se musím vyjádřit i k režii bratrské dvojice, jež vykazuje znaky absolutní tvůrčí bezradnosti. Honosí-li se snímek přízviskem infinity war, logicky očekávám naturalisticky nasnímanou torturu s množstvím zmrzačených těl a vyhřezlých orgánů. Nefalšovaný obraz pekla, ze kterého se mi sevře hrdlo úzkostí. Jenže v případě Avengers: Infinity War zůstalo u obyčejné trikové podívané, která želbohu nepřináší vůbec žádné emoční stimuly. Dokonce zde nemohu hovořit ani o prostém náznaku dějové konzistence. Kamera pouze chaoticky přeskakuje mezi cca. padesáti superhrdiny, kteří se vzájemně trumfují v počtu nucených hlášek. Je fajn, že alespoň postava Thanose obdržela od scénáristů jakési střípky psychologie, ale považovat jeho malthusiánské mudrování za smysluplnou motivaci? Fail. To měl raději zůstat hloupým zlobrem. Slaboduchý marvelovský fanoušek bude u tohoto tříhodinového mozkového klystýru bezpochyby řičet blahem, avšak já uděluji Avengers: Infinity War nekompromisní odpad. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Země má dneska zavřeno. Lituju. Tak se spakujte a laskavě zmizte." Comicsy nečtu a s identifikací nejednoho Avengera mám výrazný problém, ale tady je to jedno. Marvel jednoduše vyslal do boje v podstatě všechno, co kdy nechal namalovat a mě to bavilo. Hláškami se totiž nešetřilo a "neviditelný" Drax, "opálený" Thor či zmatený Spiderman mě dost bavili. Jen na té myšlence o půlení světa je nové pouze to, že by se mělo jednat o náhodný výběr přeživších, což se asi Rothschildům nebude moc zamlouvat. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je to samozřejmě fajn, ale ani napodruhé jsem se nezbavil pocitu, že už to pro mě úplně není. A to mám jinak fakt hodně rád první Avengers, třetího Thora, oboje Strážce nebo první dva Kapitány. Tak nějak stačilo. 70% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je to obdivuhodný tesařský výkon, ale samozřejmě je tam moc všeho, takže nic nemůže opravdu přistát. Zajímavé je, že mě tu nejvíc bavili krom redefinovaného Thora zrovna Strážci galaxie, přestože doteď jsem k nim cítil lhostejnost. Celkově fajn event. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Asi není třeba zmiňovat, že jde o nejmegalomanštější a nejakčnější Marvelovku, možná komiksový film vůbec. Nedokážu si moc představit, že by dnešního diváka takový film nebavil, nebo zklamal, je to docela nářez, ale jednu věc chci rozebrat. Zdá se mi, že dříve pramenilo kouzlo komiksových filmů z toho, že do reálného světa byla zasazena nereálná postava a my mohli sledovat, jak velké věci dokáže v našem známém světě dělat. Třetí Avengers již prezentují svět, jehož zákonům vůbec nerozumím. Když se střetne hrdina A a hrdina B, nejsem schopen odhadnout nejen, kdo vyhraje, ale vůbec, kdo jak může bojovat. Každý má schopnosti, které jsou natolik variabilní, nebo spíše nejasné, že nikdy nevím, jestli po jedné ráně padne mrtev, anebo přemůže celý vesmír. Ovládání prostoru, času, nanooblek, kladivo, teserakt, prsteny - z toho všeho jsou jen abstraktní pojmy, které mohu jen nečinně konzumovat, aniž bych měl šanci sám něco vymyslet. 8/10 ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hezky to odsýpalo, člověk do toho na začátku spadne a nechá se unášet, kam ho příběh zavede. Přiznávám, že pro mě asi nejlepší film z celého toho pochybného Marvel universa. Tak jsem zvědavá, co nás čeká za rok. Člověk o tom může přemýšlet a s kamarády spřádat divoké teorie (bez internetu, bez znalosti předlohy, aby si to víc užil). Smutné scény, vtipné, dravé, citově vyděračské, umělé, přirozené, trapné, uber kchůl, ... má to všechno. V kině se na to fakt dobře kouká. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na to jen kvůli Russoovým za kamerou, kteří udělali z dvojky a trojky Kapitána Ameriky solidní akční thrillery s parádní fyzickou akcí. Jenže ta už v trojce začínala ustupovat superhrdinskému poskakování, pěsťovkám a házení po sobě vším možným (hromadná bitka na letišti) a tady už se jí nedočkáme vůbec, protože pro space opery o osudu vesmíru jsou automobilové honičky a bitky ve výtahu málo epic. Co se příběhu týče, postav je tu jak nasráno a to ještě dva Avengeři chybí, přičemž řada je více či méně prostorově/dramaticky pokryta, ale třeba Captain America, Black Widow nebo Black Panther tu de facto jen statují. Kapitola sama o sobě je záporák, který sice vypadá, jako by sem zabloudil z Power Rangers a nejde ani o příliš zajímavý charakter, ale má docela fajn agendu, sám jsem ji před pár měsíci navrhoval v hospodě jako možné řešení globálních problémů, ale nesetkalo se to s velkým pochopením. A závěrečný masakr je docela působivý, byť je jasné, že nepůjde o permanentní stav. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Strácal som sa, vo svete superhrdinov sa neorientujem, bez hanby hovorím, že zo všetkých tých postavičiek som poznal iba Thora, Hulka a Spidermana. Čo ma však milo prekvapilo na filme takéhoto rázu, je celkom seriózna zápletka okolo témy premnoženia a absencia tradičného pseudodrsňáctva. Thanosovi bojovníci síce boli od začiatku vykreslení ako netvory, aby diváci vedeli, kto je tu ten zlý. Fail. Jeho slová nikto nediskutoval a naši avengeri vyhlasujú, že bojujú za „záchranu vesmíru“, neberú v úvahu fakt, že zachrániť druhy, ktoré spôsobujú zničenie vlastných planét, nie je záchranou vesmíru, ale jeho zničenie. Záver bol však nečakaný a na takéto filmy neobvyklý, ok, druhým dielom si ho nepokazím, preto ho nebudem pozerať. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Rozdováděný cirkus Marvel do toho jde, že více znamená více, ale já rozhodně nemám za to, že by souboj dobra se sběratelem lesklých Infinity tretek nějak zásadně převyšoval minulé počiny. Jedna věc tu vlastně je. Half-genocida fialového Joshe Brolina s „šourkem místo brady“, to byla čistka srovnatelná s Red Wedding ve Hře o trůny. Lidé vedle mě fňukali, jako by je opustil člen rodiny, čekali na potitulkovou scénu, aby mohli fňukat ještě víc a pak je tvůrci navrch popíchli tím, že „Thanos will return“. Cliffhanger jak Stallone a od tvůrců MCU dokonalá investice. P.S. spoiler: Něco mi říká, že Doctor Strange zná mapu. Jinak by se se svým zeleným kamínkem nedržel motta Krupiéra Clivea Owena „Drž pevně, pusť zlehka..“ ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Mně je fakt líto Russových, kterým po dvou filmech očividně brutálně dochází nápady (kde je pořádné choreo?) a zato přebývá nucený humor á la Ragnarok pro děti a poloretardy, kterým jako by Marvel neustále nechtěně přiznával, že se za tu skoro tříhodinovou rubanici fialového zlobra se slušnou psychologizací a armádou gerojů ve skrytu duše vlastně hrozně stydí. Líto je mi jich hlavně proto, že by si zjevně potřebovali dát dovolenou a nabrat trochu kreativních sil. Infinity War je totiž značně vysilující zážitek, u něhož si neumím představit, jak denně trávili čas přestříháváním třech frustrujícím způsobem vyprázdněných vyčkávaček na příchod jediné psychologicky propracované postavy filmu. Ne že by Thanos nepotřeboval ještě poladit (opravdu jsem s ním nesoucítil a nedojímal se při jeho krušných rozhodnutích v rámci rodinky), pořád ovšem lepší než ten zbývající shluk wannabe-motivů a cameo rolí (u Winter Soldiera či Capa se to ani jinak nazvat nedá), u něhož z logiky věci nelze dosáhnout emocionální odezvy, protože jsem holt nestrávil předchozích 38 hodin u televize a neberu (a odmítám brát) celé MCU jako jeden obří film. Infinity War není žádná velká tragédie. Je to ale film, v němž se přes jeho ambice a rozsáhlý canvas děje vlastně hrozně málo a jenž i přes zamyšlení o ceně života nenabízí pod povrchem nic víc než zamyšlení na úrovni mateřské školky. Nijak zvlášť to tomu filmu nevyčítám, je to prostě velký komiksový event. A protože mě zrovna tenhle typ superhrdinských příběhů nebere ani v papírové podobě, není divu, že mě to ve filmové verzi trápilo úplně stejně. 6/10 P.S.: Baví mě logika Thorovy linie. V Ragnaroku je pointou, že jeho moc vychází z něj samého, nikoli z jeho zbraně. V IW je ale pointou zase zbraň. Tak se proboha rozhodněte! P.P.S.: Fury čekal na povolání vy víte koho až při třetím ohrožení planety? Oukeeeeeej. P.P.S.: Napodruhé už je to v podstatě neukoukatelná polízanice. 4/10 ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Rozpočet: 350 miliónov $ | Tržby: 2046 miliónov $ | Poriadna kláda. Už bolo ale na čase... Infinity War obdivuhodne balancuje na hranici komédie a drámy, kde ako zdroj využíva prvé stretnutia postáv z iných titulov, čo je vlastne recept, ktorý sa použil prvý krát v prvých Avangers. Vtedy ma to tiež bavilo. Najväčšie eso v rukáve ale Russovci využili na dlhú dobu dopredu: Nikdy už nebudú mať možnosť odstrániť toľko elementov z MCU naraz, takže tromfnúť Infinity War bude veľmi ťažké... Som zvedavý, čím dokážu hladné krky nasýtiť po druhom diely... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

"There was an Idea..." Pro fanoušky MCU zcela monumentální a orgasmické završení desetileté éry, která by nejspíš nevznikla, nebýt kmotra toho všeho, Roberta Downeyho. Předání režisérských otěží "Russo Brothers" byla zlatá investice. Svoji schopnost pracovat s postavami, psychologií i akcí prokázali už s Captainem Americou. I navzdory obrovskému množství postav, které se do IW povedlo vměstnat, snímek působí ukočírovaně a režijně zvládnutý levou zadní. Děj není zmatený, neskáče se zběsile sem a tam, každý hrdina má v příběhu své pevné místo. Nic nepůsobí chaoticky či přemrštěně. Russoovi dokázali to, nad čím by si jiní režiséři dost možná lámali hlavu. Nejvíc prostoru zde dostává Thanos. Nejméně využitý mi přijde Cap. Chris Evans tady vypadá ku*evsky sexy, s těma fousama a sestřihem:) Škoda, že nebyl více využitý. Ale zase má svoje sólovky, v nichž se předvedl, takže člověk už ví, do dokáže. Dokonalá interakce nastává mezi Tony Starkem a Stephenem Strangem. Chemie funguje na plné obrátky a člověka možná jen lehce zamrzí, že nedošlo na "No, Shit, Sherlock." Při setkání Buckyho a Steva a při jejich společném objetí, které jsem dle traileru ani v nejmenším nečekala, jsem nedokázala potlačit svou radost a na celé kino jsem vykřikla: "Jooo!" Nejvíc to u mě herecky vyhrál Chris Hemsworth. Zde dokázal, že kromě vzhledu australského playboye umí i výborně hrát. Jeho Thor v průběhu vlastních filmů dospěl, a nepůsobí zde už jako jenom nějaký nezajímavý Bůh hromu, který se jen umí ohánět kladivem. Scéna "What more could I lose?" mluví za vše. O humornou stránku se v této globální bitvě postarali Strážci galaxie. Neměla jsem je nijak v oblibě, ale mé první setkání s nimi v tomto snímku mě přimělo změnit názor. Humorná scéna následuje vážnou, vzájemně se prolínají a člověk tak v jednu chvíli neví, jestli brečí smutkem, nebo smíchy. Infinity War fanoušky zlomilo a zničilo. V životě jsem v kině neměla takový stav, kdy jsem čekala, jestli začnu hystericky křičet, kopat kolem sebe, nebo se prostě hned zblázním :D Očividně zbytek narvaného kina na tom nebyl o moc líp. Stačila mi jenom scéna, kdy jsem viděla, jak Bucky odlétává v prach, to už jsem cítila, jak se mi sevřelo srdce, jako by mi ho někdo vyrval a pak už jsem upadla do jakési apatie. A scéna, kdy Peter padne Tonymu do náruče, je naprosto devastating. To už jsem skoro nevnímala. Při závěrečných titulkách bylo téměř úplné ticho a na "after credits scene" zůstala většina osazenstva kina. Nejvíc lidí, co jsem kdy na Marvelovských filmech zažila. Člověk čekal, že prostě někdo skončí, ale nakonec vše bylo zcela jinak a způsobem, jaký nikdo asi nečekal. Hlavně, že "Behind the scene" videa ukazují, jak se všichni během natáčení dobře bavili, že? :D Avengers: Infinity War zakončuje velkolepou éru, která přinesla na plátna neskutečné množství jedinečných charakterů, které ztvárnili do té doby ne příliš známí herci, z nichž se staly světové modly. Vznikl jeden z největších fandomů na světě a pojem MCU se stal téměř drogou. Lidé jsou totiž závislí, nebo ne? :) Chemie herců "on and off screen" a charaktery, jimž dali svoji tvář a osobnost jsou jedny z nejdůležitějších věcí, co dělají z Marvelovského impéria v současnosti nedosažitelný Everest filmového světa. "Mr. Stark, I don't feel so good. I don't wanna go. Please, I don't wanna go..."😭 () (méně) (více)

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama