Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 5
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Recenze (1 438)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Přijela pouť a je to boží. Vemte i děcka, jen berte v potaz, že tu maj místo labutí raketomety a střelnici po srandovním pantátovi převzal postmoderní severskej bůh. A:IW jsou audiovizuálně našlapaná, skvěle obsazená (podstatná většina dosavadních MCU postav) blockbusterová demolice první signální; skvěle balancuje humor, patos a akci, zohledňuje styl jednotlivých předchozích filmů. Nabízí zkrátka PERFEKTNĚ vysoustruženej produkt pro zákazníka. Bavil jsem se prvotřídně a na tom není vůbec nic špatnýho. No, ale... navíc skoro nic. Opět je to "jen" to samý co dřív - větší, delší, dalekosáhlejší, ale bez náznaku vizionářství, momentu překvapení, či snad dokonce hloubky a skutečných emocí (nebo naopak podrazácký sebeparodie). Jasně, dobře mi tak, nemam něco takovýho čekat od marvelovky. Na základě dřívějších zážitků jsem ale trochu doufal, že by to jít mohlo. A tím chci hlavně říct - ne, A:IW není nejlepší marvelovka. Byly tu už o něco lepší filmy. THANOS: poněkud přehypováno. Nevěřte řečem o prokresleným záporákovi s motivací. Ve skutečnosti jde o dalšího CGI kulturistu, kterej je zase skokově mocnější a charismatičtější než jeho předchůdci (čti: má větší bradu, pomalejší pohyby a rozvážnější mluvu), přičemž jako vždy chce páchat absolutní zlo/samozvaný dobro v rámci tuctový vize o očištění vesmíru (zkázou má tentokrát bejt celokosmická genocida). Dilemata, motivace, emoce - jen šablony, navíc několikrát opakovaný, aby pochopil každej retard. Nechápejte mě špatně - Thanos je prvotřídní charismatickej bastard, jemuž uvěříte tu obří moc, kterou má, ale cokoliv osobnějšího/hlubšího zůstává ve stínu opatrný sázky na jistotu. SPOILER - nihilistickej závěr filmu je poněkud kontraproduktivní, když už dlouho víme, že jsou ve hře síly, který ovládaj čas a realitu všeobecně. Kdo umřel, může ožít. Kdo neumřel, ten není umřetej. :) Btw, Marvel si sám kadí do bot, jelikož je ohlášených hned několik filmů, v nichž budou zabití hrdinové vystupovat. Pochybuju, že by šlo o prequely. Nechme se překvapit, jak studio se zajímavě rozehraným dílem naloží. SPOILER vol.2 - Thor má v závěru tak OMG WTF MEGAEPIC AWESOME nástup na scénu, že z toho bude mít nejeden fanda orgasmus. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem nadšen! Žádné nolanovské zlidšťování comicsových postav. Žádná dominance obyčejných lidí v superhrdinském příběhu. Akční jízda, skvělé efekty, velmi slušné 3D, vtip i temnota. Snad jen těch postav mohlo zemřít více, ale ještě není všem dnům konec! Vlastně pokud by nebylo pokračování, pak by zařvali všichni. Úžasné! Ač se do jisté míry považuji za intelktuála a milovníka artových filmů, tak intelektuálům a fanouškům artu tohle rozhodně, pokud nejsou nad věcí, nedoporučuji. Skvělý Banner, báječný Rocket, úžasná Scarlet Witch! Nemám opravdu co vytknout a těším se na dokončení. A znáte ten o Vetřelci? A co kdybychom vzali Kevina Bacona do týmu? ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Film, kterému předchází asi dva tucty jiných marvelovek a mimo jiné má po titulkovou scénu, která není dle mého důležitá.( Nicméně jsem byl upozorněn uživatelem BlasteR666, že tomu tak není) Avengers se potkají se Strážci Galaxie a Dr. Strangem. A taky s Thanosem, který je opravdu zajímavý záporný hrdina. Po pravdě Thor: Ragnarok se mi líbil více, ale i tak je kvalitní marvelovka. Jen je tam možná až moc hrdinů pohromadě, proto je tu i ten Thanos se svým spravedlivým viděním vesmíru, což jiní vidí jako masakr a genocidu, hlavně ty kladní hrdinové. Rozhovor několik postav se svěřuje s problémy a vraždami v rodině je humorná. Peter Dinklage ve své asi největší trpasličí roli. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Když už si myslíte že MARVEL nemůže ničím zaujmout a překvapit (mile) a čekáte jen další díl mistrovských kousků se spousty efekty a smysluplných dialogů proložených velice vhodným a chytlavým humorem, tak přijde total ujetej Thor v Ragnaroku a úplně mě odrovná. Pak už si říkáte, s MARVELEM jsem si prožil za ty léta opravdu prožil vše a pokud se jedná o AVANGERS bude to hlavně o efektech, kdy uvidíte spousta oblíbených postaviček a užijete si opět dokonalou filmovou práci. No a co se nestane, MARVEL mě zase převezl a totálně odrovnal. Asi většina filmových fanoušků bude souhlasit, ale vše prostě krásně sedí a zapadá, smekám. Teď už poučen, si říkám, překvapí mě i do třetice? Kéž by! A jak už tady padlo MARVEL je fenomén, stejně jako PIXAR, takže jen tak dále. ()

CrypzzXD 

všechny recenze uživatele

Po deseti letech se konečně blížíme do finále a vskutku mohu konstatovat, že se mi začínají plnit veškeré fandovské sny. Infinity War je velkolepá podívaná s fenomenálním záporákem a jedním z nejodvážnějších zakončení v dějinách blockbusterové zábavy. To, s jakou lehkostí dokáží bratři Russové narvat do dvou a půl hodin takové množství postav, aniž by se jim to rozpadlo pod rukama, je skutečně neuvěřitelné. To samé jsem si říkal i u prvních Avengerů, ale zde, kde se počet důležitých postav vynásobil nejméně třikrát, je to vskutku obdivuhodné (tomu může konkurovat maximálně Jackson se svým fantasy opusem). O chemii mezi starou a novou gardou se snad není ani potřeba rozepisovat. Lepší prolog si snad před epickým finále nikdo nemohl přát. Marvel jede! Hysterii, která doprovází dvoudílné završení tohoto nekonečného seriálu, dokáže překonat snad už jen Cameron. 10/10 (Infinity Saga: IM 8/10 TIH 6/10 IM2 4/10 CA: TFA 4/10 Thor 7/10 Avengers 9/10 IM3 7/10 Thor: TDW 4/10 CA: TWS 8/10 GotG 8/10 Avengers: AoU 7/10 AM 6/10 CA: CW 7/10 DS 7/10 SM: Homecoming 7/10 Thor: Ragnarok 8/10 GotG Vol2 8/10 BP 9/10) ()

3497299 

všechny recenze uživatele

vnesl tragiku do jinak infantilního filmového světa Marvelu + první Avengers, kde se podařilo propojení různorodých postav a jejich stylu ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Infinity War má naozaj bohaté herecké obsadenie. Snáď najvýraznejším je Robert Downey Jr. čoby Tony Stark. Je to práve on, kto v roku 2008 odštartoval superhrdinskú mániu štúdia Marvel, snímkou ​​Iron Man. Ako najdlhšie slúžiaceho Avengera je potešujúce vidieť, ako ďaleko došiel a ako veľkým vývojom prešla jeho postava. Infinity War je udalosť, ku ktorej smerovali všetky predchádzajúce snímky štúdia Marvel. Je to veľkolepá kolízia tých najväčších a najznámejších superhrdinov, na ktorú sa fanúšikovia tešia už od jej oznámenia v roku 2014. A s tým sa plní plno očakávania, v ktoré fanúšikovia dúfajú, že film splní. A aj keď sa zrejme nezavďačí každému, tak sa tvorcovia snažili divákom pripraviť čo najväčší zážitok a to sa im podarilo. Dobre zachytili veľké množstvo postáv a dejových línií, ktoré dokázali prepojiť tak, aby dávali zmysel a nepôsobili moc zmätočne. Na ťarchu toho treba uznať, že hoci je príbeh prehľadný, tak pre diváka neznalého predchádzajúcich filmov, môže pôsobiť trochu komplikovane. ()

Kass 

všechny recenze uživatele

"Little one, it's a simple calculus. This universe is finite, its resources, finite. If life is left unchecked, life will cease to exist. It needs correcting." ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Som sklamaný a vlastne aj dosť nasraný, že ma pani režiséri takto oklamali. Namiesto sľubovaného filmu sme dostali iba Part One. Na druhú stranu som rád, že to Anthony a Joe Russoovi udržali pokope, pretože natočiť pokračovanie, ktoré je vyvrcholením 10 ročnej existencie prepojeného sveta Marvelu tu ešte nebolo. Ale poďme k filmu. Veľké finále sa blíži (alebo teda aspoň jeho prvá polka) a je to vlastne rovnaká zábava ako predošlé filmy. Marvel si ide svoj štýl, čiže nechýba dobrá akcia, postavy (Iron Man je fajn ako vždy, no Doctor Strange ma zaujal ešte o čosi viac a je oveľa lepší ako vo svojej solovke) , vizuál (aj keď miestami sú efekty trošičku slabšie) a samozrejme humor. Potešil ma hneď úvod filmu, ktorý sa ani nerozbieha, ale už rovno začína rozbehnutý a pekne nadväzuje na potitulkovú scénu tretieho Thora. Musím sa priznať, že úvod alebo teda prvá polka filmu ma bavila viac. Obzvlášť úvodná akcia, ktorá ma oveľa lepšiu a vážnejšiu atmosféru ako záver filmu. Nie že by bol záver zlý, ale tam sa to už hlavne mláti a hláškuje, čo to ide. Prvá polka ma bavila viac aj s toho dôvodu, že bolo fajn vidieť ako sa znova dávajú známe xsichty dokopy a zároveň poteší aj to, že sa rozdelia na tri menšie skupinky a tak každý hrdina tu ma svoj čas. Čo sa týka druhej strany barikády a teda Thanosa, tak musím povedať, že už konečne nesedí len na kresle a je husto-mega-krutovládny aj s tou jeho bradou a je vlastne hodne fajn, že je dôstojným súperom napriek tomu, že stoji proti mnohonásobnej presile Avengerov. Jediná slabá stránka na Infinity War je príbeh, ktorý sa moc nikam neposúva a v najlepšom skonči. Inak je to je to veľmi príjemná zábava, ktorej nechýbajú super akčne momenty (Strange, Iron Man, Star Lord, Spider Man a ďalší vs Thanos) stretnutia nových, či starých postav a ich vzájomné výmeny názorov (Doctor Strange / Tony Stark, Thor / Star Lord), dobre vtipy (Thorov účes, Kapitanova brada), tempo filmu (ktoré pri tej hromade postav vôbec nenudí), vynikajúca choreografia, nápady, camea, šokujúce momenty (kto všetko prežije?), ale aj výborná hudba a samozrejme platí aj to, že kto dobre pozná všetky filmy sa bude baviť o to viac, pretože v tomto filme je snáď zo všetkých filmov niečo. Čo sa týka nejakého verdiktu, tak na najlepšiu Marvelovku to nebude, tu už Anthony a Joe natočili (Winter Soldier). P.S.: Po-titulková scéna je iba jedna. Obľúbený soundtrack: Even for You, Forge, End Credits. 90% - 5* ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

PERFECT CROSSOVER DOESN'T EXIST aneb instantní fan-servis, (r)evoluce komiksového žánru, a euforická žánrová žranice, na jejíž ochutnávku každý fanoušek komiksů či MCU čekal celých deset let. Totéž platí pro angažmá záporáka Thanose, který se okamžitě zapsal na seznam jedněch z nejzákeřnějších filmových záporáků – paradoxně, divák mu fandí a díky svému neobyčejnému charismatu a pochopitelné motivaci s ním publikum dokáže navázat až přátelské sympatie – přitom jde v podstatě o obyčejnýho ekologickýho aktivistu.... Inu, nelze se čemu divit, poněvadž spíš než "standardní trhák" Infinity War připomíná velkolepou událost, za jejíž prestiží stojí mravenčí práce tisíců lidí, jejichž šikovné ručičky vytvořili kulervoucí KOLEKTIVNÍ zážitek (protože jinak to sledovat ani nejde) a těžce popsatelný koktejl, ne-li přímo mixáž či kotel emocí, na který jen tak nezapomenete. V jeden moment máte tendenci skákat radostí, a v druhým zase bulet jak malá čubka. Zejména závěrečný akt svírá diváka v nesnesitelném napětí jako v kleštích, no a finální cliffhanger snad každého emocionálně položí do kolen a nabízí slovy těžko popsatelnou (anti)katarzi. Infity War je zkrátka dosud nevídaný žánrový game-changer a vskutku epický crossover jednoho fikčního makrosvěta, který (a to nejenom) v rámci moderní mainstreamový kinematografie nemá sebemenší obdoby, a který přepisuje měřítka a posouvá pomyslnou hranici a tvůrčí ambice toho, jak točit vysokorozpočtové blockbustery. Jak se tahle mnohovrstevnatá spektakulární mozaika využívající tak širokou plejádu postav a příběhových motivů bratrům Russoovým nerozpadla pod rukama fakt hlava nebere. Smekám.... PS: Strážci Galaxie jsou absolutní vrchol a srdce tohoto filmu, change my mind. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Spojení několika marvelovských filmů do jednoho opulentního rámu mohlo dopadnout mnohem hůře ("mnohem" podtrženo), ale přesto se o nejlépe natočenou marvelovku rozhodně nejedná. Epizodická struktura je naprosto v pořádku a dává v konečném součtu perfektní smysl, ale její provedení občas pokulhává v závislosti na jedné nepříliš fungující rovnici - totiž příliš mnoho postav na příliš málo nosných příběhových motivací. V centru stojí a nejrozvinutější postavou je možná překvapivě Thanos, ale právě jeho linie je nejsilnější a drží pohromadě vše ostatní - jediným dalším charakterem s vlastní sevřenou linií se stává Thor, zatímco zbytek osazenstva je nějak našroubován na očekávaný marvel-meeting a více než kdy jindy mi přišlo do očí bijící, jak se zachází s možnostmi zdejšího fikčního světa neurvale, jen aby se mohli aktéři rychle přesouvat na předem vymyšlené pozice a aby si tvůrci nechávali otevřená vrátka pro budoucí zvraty. Postav je tolik, že mezi jejich liniemi se přepíná poněkud kostrbatě, a některé v součtu dostanou štěk neadekvátní jejich celkovému významu (hlavně Kapitán). A občas se jede vyloženě na vtip, přičemž padají džouky jako kdyby se špičkovali Chandler s Rickem a Mortym, zatímco v další scéně diváky umlčí melodrama jak od Shakespeara.... Možná vyznívám až moc kriticky, ale neodsuzujte mě předem - pořád se mi to totiž hodně líbilo. Na to, že se opět recykluje schéma o povstání proti všemocnému nepříteli a že oddalování vyvrcholení slouží i samotná závěrečná bitka, která má pouze odvádět pozornost od jednoho z klíčových motivů, nepostrádá film úžasný náboj a osudovost a daří se mu v každé situaci probouzet přesně ty vlhké fanouškovské reakce, k nimž MCU vlastně už deset let primárně směřuje. Dohromady to sice skřípe, ale pokud mají být scény čistě zábavné, divák se hodně nasměje (u mě osobně vedou dokonalí Strážci a interakce Tonyho s Dr. Strangem), a když máme jakože uronit slzu, fakt k ní nemáme daleko. Přestože mně úplně nepřesvědčil, že jeho plán na vyhubení půlky vesmíru je výplodem něčeho vyššího než pokročilého stádia maniakálního šílenství, Thanos je určitě nejlepším komiksovým záporákem ever, který nepůsobí směšně a svými činy nutí kladné hrdiny, aby prostě neměli na vybranou a museli jednat v rámci jasného a dobře rozvrstveného deadlinu. Je to samozřejmě plné klišé alá záchrany na poslední chvíli, ale bratři na režisérské sesli se zároveň nebojí překvapit a přitlačit od začátku na pilu, takže celou dobu nejde moc odhadnout, kdo půjde smrtce pod kosu - a když k tomu dojde, má to patřičný efekt. Celkově jsem hodně zvědavej na druhý díl a na to, kam až tvůrci dovolí transformovat zákony toho, co se ještě může ve vytvořeném světě stát, protože tohle prostě zůstává jenom nakousnutým jablkem, jakkoli se podařilo stvořit film s uspokojivě uzavřeným a nosným rámcem...... Kdybych si měl na závěr vybrat, který ze dvou tak očekávaných blockbusterů letoška, Ready Player One a Avengers, ve mně zanechal větší cinefilní i čistě povrchní uspokojení, je to určitě Spielbergův geekovský skvost - ten je pořád odvyprávěný s daleko větší lehkostí a formální vynalézavostí_ A úplným závěrem ještě uznávám, že kdybych byl od přírody udělanej do toho nekonečnýho handrkování o to, jak moc vlastně musí i superhrdinové trpět a jak moc to mají ve světě s reálnými lidskými pocity hard, napálil bych tomu jistě pět hvězd bez mrknutí oka. :)) 80% () (méně) (více)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Je to tady- vyvrcholení 10 let Marvel Cinematic Universe. Před 10 lety by několik lidí označili takový nápad za producentskou sebevraždu a dal by od něj pryč. Jenomže MCU se povedlo získat úspěch a nakonec se dnes spoustu studií vydává (a zatím v poměru dost neúspěšně) do sdílených vesmírů. Je to právě ale Marvel Cinematic Universe který tento fenomén nastartoval byl první a pořád vede jako vítěz. A právě Infinity War je završení toho všeho. Joss Whedon si po Avengers 1 a 2 dal pauzu (rozumějte, utekl k DC Extended Universe které pomáhal spravit Justice League a následně měl i režírovat Batgirl než byl vyhozen a nyní je pravděpodobně na Hollywoodském pracáku) a zastoupili ho bratři Anthony a Joe Russovi. Bratři Russovi nejsou u Marvelu poprvé: Natočili předchozí dvě sólovky s Captainem Americou tedy Winter Soldier (pro retardované české distributory Návrat prvního Avengera) a Civil War a obou těmto filmům se musí nechat jedna věc: Jsou výrazně komornější než většina filmů z MCU. A taková je právě Infinity War. Ano, jedná se o obrovský Hollywoodský blockbuster údajně až za 300-400 mega ale obávám se, že kdo vyrazí na jednoduchý akční megablockbuster bude zklamán. Infinity War totiž není úplně film pro každého. Ale k tomu se dostanu i později. Myslím si, že Infinity War může klidně vidět i člověk který nějakým zázrakem nikdy neviděl jiný film od MCU a tudíž neví co jsou všichni ti panďuláci zač, co je zač ten fialový obr a proč se všichni honí za nějakými kamínky nekonečna. Bude na něj ale fungovat výrazně odlišně něž na člověka který všechny předchozí marvelovky viděl. Čím víc nad tím přemýšlím ale dokážu potvrdit, že Infinity War vlastně dokáže fungovat (téměř) za sebe. A navíc je Infinity War strašná pecka. Je vidět, že bratři Russovi nejsou Whedon. Whedon je především geek a snílek u kterého je na předchozích Avengers vidět, že jde prostě o jeho látku snů. Russovi ale daleko více fungují jako realizátoři všeho co se na plátně odehraje a navíc na rozdíl od Whedona trošku lépe zvládají jak akci, tak pečovat o postavy nebo se starat aby děj svižně utíkal. Infinity War začíná zhurta a celou dobu ani jednou nešlápne na pedál, nenechá vás vydechnout a především se nebudeme moc rozhodnout do jaké dějové linky chcete zrovna skočit. V Infinity War je totiž stejně jako v Pánovi prstenů ´´společenstvo´´ rozděleno na pár táborů a každý chrání odlišné pískoviště. První půlka možná po temném úvodu nabídne trošku více humoru než by se čekalo, od druhé půlky se však téměř všechen humor splachuje a jede se na temnou, depresivní notu kde je opravdu vidět, že se hraje o všechno, že pokud Thanos vyhraje tak se vše opravdu zhroutí. A když už je řeč o Thanosovi....... Tak Thanos je nejen nejlepší postavou filmu ale také nejlepší záporák kterého jsme za těch 10 let mohli v MCU vidět! Thanos totiž na první pohled působí jenom jako jakýsi CGI zabiják ale opak je pravdou. Thanos má duši, Thanos má emoce, má zajímavý charakter a jeho plán vlastně dává smysl a vlastně se s ním občas dá i sympatizovat! Sliby o tom,že se Thanos stane hlavní postavou Infinity War tedy opravdu vzali za své a musím prohlásit, že Thanos v podání Joshe Brolina je nejlepší filmový záporák za posledních 10 let, od dob Jokera v podání Healtha Ledgera! Nekašle se tu ale ani na hrdiny. Nejvíce prostoru z nich dostává Thor jehož linka je z těch osobnějších pravděpodobně nejzajímavější. Strážci Galaxie se stávají plnohodnotnou součásti rozvětvené rodiny, Bruce Banner/Hulk trpí krizí, Captain America se opět vrací do akce a Iron Man konečně dochází k boji na který tak dlouho čekal. Nepamatuju si, že bych měl pocit, že by jakákoliv postava byla ve filmu zbytečně. I takové vedlejší postavy jako Groot či Mantis mají své důvodné opodstatnění v příběhu a to jsem si zrovna těma dvěma nebyl v takové týmovce jistý. A navíc to celkem solidně funguje na emoce. Například celá linka vztahu Thanose a jeho adoptivní dcery Gamory je opravdu smutná a osudový moment této dvojky změní celý pohled jak na Thanose, tak na celý film. Funguje to jako celek, divákovi na hrdinech záleží a celé naláká na Avengers 4. Tedy.... sliby o tom, že je Infinity War uzavřený příběh vyšli tak na půl. Avengers 3 sice skončí a působí uzavřeně, zároveň ale dost jasně dávají najevo, že to vše nekončí a vše se vyvrcholí právě v Avengers 4. A to nejenom kvůli potitulkové scéně ale především kvůli osudovému nápisu- THANOS WILL RETURN! Viděno v kině:4x () (méně) (více)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V rámci možností to dopadlo nad očakávania. Napriek pretlaku postáv Infinity War nepôsobí umelo ako Civil War a nie sú tu ani samoúčelné skupinovky, ako bola letisková scéna v CW. Príbeh je celkom koherentný a humor vynikajúci. Oproti CW má film skvelý vizuál (najmä scény vo vesmíre), ktorý si požičiava z estetiky Guardians of the Galaxy. Akcia a CGI sú prvotriedne, ale je to pomerne too much of a good thing. Ku konci sú niektoré akčné sekvencie (najmä digibordelová masová bitka vo Wakande) celkom ubíjajúce a zručný strihač by film dokázal skrátiť aj o viac ako desať minút a nikto by si to nevšimol. Vyslovene problematická je réžia bratov Russoovcov. Väčšina zvratov je ako z treťotriednych komiksov, kedy sa hrdina rozhoduje, či obetuje iného hrdinu, alebo zachráni ľudstvo. Guess what happens. Russoovci z toho nedokážu vydolovať nosný motív, ako trebárs Johnson spracoval motív hrdinstva v The Last Jedi, a len intuitívne lepia scénu za scénou. Infinity War je prvotriedna lunaparková zábava ale nič viac. Mali to dať Jamesovi Gunnovi. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Nejakčnější marvelovka, která chytne za koule a už nepustí. Žádný oddech, našlapaná ve všech směrech. [IMAX 3D] ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Nejlepší postavou byl překvapivě Thanos a docela jsem ho jako záporáka bral a chápal. Kvalitní blockbuster a na pokračování se těším. 80% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Infinity War je tak nadupaná hvězdným obsazením, že výsledek snad ani nemohl dopadnout špatně. Vůbec se to s váma nemazlí a hned vás to hodí do akce. Hlavní příběh je pak rozdělený do několika různých linek, ze které žádná nenudí. Všechny postavy jsou své a líbilo se mi, že si to dokázalo udržet atmosféru jejich sólovek. Snad jen z toho konce jsem byla mírně v šoku, čekala jsem nějakou velkou závěrečnou akci a uzavření, takže konec mě příliš nepotěšil. ()

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama