Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 4
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Recenze (1 438)

Harroc 

všechny recenze uživatele

WOW, na to se nedá nic jiného říci. Byl jsem ve vyprodaném sále a všichni čuměli s otevřenou pusou na ten závěr. Tohle opravdu nikdo nečekal ()

mrGhostly 

všechny recenze uživatele

BEZ KONKRÉTNÍCH SPOILERŮ. ? ??? ! ? !! ?????????? Překvapivě konzistentní a konzistentně překvapivé. Perfectly balanced. Bratři Russo dokázali nemožné a připravili pro nás doposud nejlepší superhrdinskou týmovku. Nejenom, že všechno skvěle šlape po stránce děje, který nepřestává překvapovat, ale všechny postavy dostaly tak akorát prostoru a celkově se jejich spojení dohromady velmi vydařilo. Tedy krom Thanose, ten má prostoru habaděj, ale ať si jej klidně vezme všecek! Filmy z komiksů mají konečně záporáka, kterého si zaslouží. Thanos není jenom řadový zabiják, který vraždí na potkání, protože může, ale má zajímavé pozadí, zajímavé motivy...Vzhledem k tomu, že je Infinity War prvním dílem ze série, která otvírá cestu nové éře Marvelu, udělal přesně to, co měl. Nenechal kámen (nekonečna) na kameni (nekonečna) a nechal nás ve velkém napětí, jak to všechno dopadne...Mě tedy trochu i ve strachu, protože se bojím, že si Marvel urval až moc velké sousto a klička zpět ve stylu "všechno bude zase v pořádku, jenom jsme vás napínali" by mi po tomto už připadala laciná a ubrala by i na dojmu z tohoto dílu. Poprvé jsem měl u Marvelu pocit, že jde fakt do tuhého a že jde o kejhák. Prosím, nechte mi něco z toho pocitu. Toto a ještě fakt, že bych si přál, aby nebyla ani potitulková scéna, protože by to do toho ticha po projekci sedlo jako prdel na hrnec, je důvodem, proč do vidění druhé části zůstanu na opatrných 4,5 hvězdách. // 2D // orig. znění // 25. 4. 2018 // 90% Edit (13.5.): Viděno v kině podruhé, ačkoliv se mi první půlhodinka filmu zdála tentokrát trochu více táhlá a nudná, tak to spolehlivě zbytek filmu vynahradil. Bylo to snad ještě více údernější a napínavé než napoprvé... některé hlášky už ztratily kouzlo momentu překvapení, naštěstí spolehlivě pobavili Strážci s Thorem. Plný počet asi přece jen zasloužený. ()

breebee 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se zbavit pocitu, že jsem z toho vlastně celkem zklamaná. Překvapilo mě. Že to bylo vtipný, protože od bratrů Russových a ještě v tak temným filmu jsem tolik humoru určitě nečekala. Ale to mi vůbec nevadilo. Ale co mi fakt vadilo bylo, že tam prostě nebyl čas vůbec na nic. Cap tam měl asi 10 minut jestli vůbec. Ještě si ale musím pořádně urovnat myšlenky a vidět to znovu. A btw (spoiler) příště doporučím “zabít” postavy, který nemají potvrzený pokračování svých vlastních filmů. ()

Skynet23 

všechny recenze uživatele

Do teď vydýchávám, u střetu na titanu mezi Tanosem a Avengerama mi bušilo srdce jak cyp. Neskutečné, nejlepší díl... ()

mckrek7 

všechny recenze uživatele

Spoiler alert. Celou dobu skvělej film. Jeden z nejlepších. Nebýt toho konce - zní to dětinsky, ale jen kvůli tomu, se mi to nelíbilo. Možná až bude pokračování to přehodnotím. ()

Lubik333 

všechny recenze uživatele

Co na to říct, prostě Marvel. Jediné co stojí za zmínku, je to, že film donesl spousta překvapení a zajímavé ukončení, které na chvíli ukojí touhu po druhé časti, ale i tak bude těžké čekat další rok. ()

Camel91 

všechny recenze uživatele

Nejlepsejsejsi film od MCU jen si na film vzpomenu a berou mě emoce, stavy sytosti, výbavy. Prostě neskutečný zážitek od první do poslední minuty.... Nejradši bych vlastnil kámen času a vrátil se zpět do včerejška a koukal na to znova a znova 😃😃😃😎😎 a už se nemůžu dočkat čtvrtého dílu.... Jediné co může překonat mé téměř nekonečné čekání na Avangers 3... je roční nekonečné čekání na Avangers 4 😉😆 3.5.2018: přermýšlím že MCU zažaluji za ublížení na zdraví, od té doby co jsem tento film viděl nemůžu spát. Furt se mi o tom zdá a přemýšlím nad tím, dlouho mě film takto emočně neoslovil. Zařazuji film do kolonky: Není pro slabé povahy :D ()

Tom_17 

všechny recenze uživatele

Dal jsem si dva dny na hodnocení filmu, abych nehodnotil ve finálním afektu, který ve mě film zanechal. Za to co se stalo na konci, tak jsem myslel samozřejmě na odpad, ale po vychladnutí hlavy a uvědomění si, že by to vlastně ve světě, kde je možné vrátit čas, nemusí znamenat takovou pohromu jako to vypadá. Každopádně hodnotím s chladnou hlavou, film měl skvěle vyvážený poměr vtipu, akce, vážnosti a dramatu. Výborně zvládnuté přechody mezi jednotlivými "příběhy", které se navzájem propojovaly. Hodnotím 5 ***** ()

breckakamil 

všechny recenze uživatele

10 rokov stavaná pavučina krásne drží pokope. Thanos ako veľký pávuk, ktorý má naozaj veľký apetít a navyše sa dobre počúva. A každá jedna muška sa myslím lapí na to svoje vlákno, ktoré drží jeho obľúbený hrdina. Humorné frázy sú jedinými oddychovými pauzami medzi bojmi na všetkých frontoch planét, nádherne navrhnutých. Týmy a charaktery tu dobre fungujú, fakt sa mi páči tlupa Thanosových detí. Trochu mi chýba ten pach železa z Iron manovho obleku... Už sa z neho stal Nano-man. Hore dole, do tváre do brucha. Lieta to sem a tam. A celý film prebehne tak rýchlo až sa z toho jeden rozsype. Paráda! ()

Methew 

všechny recenze uživatele

Drsný začiatok a ešte drsnejší koniec. Čím sa to naladilo na úplne novú vlnu, ktorá bola príjemným prekvapením. Perfektne spracované podľa komiksovej predlohy. Parádny space trip. Neskutočné spracovanie. Potešilo, a teším sa ako Captain Marvel príde spasiť Avengerov a možno spolu s Thorom a jeho novou parádnou sekerou natrhnú zadok Thanosovi. Však ho takmer porazili, tak s Captain Marvel by to malo byť ako nič. Predpokladám, že potom vrátia nejaký ten čas naspäť kameňom nekonečna, keďže Star Lord aj Spiderman určite budú zase žiť. A všetko by sa malo vrátiť do "normálu". Bude to každopádne pozoruhodné. ()

Myung 

všechny recenze uživatele

Za mě zatím nejlepší Marvelovka. Dostat tolik zajímavých postav do jednoho filmu a přitom se stále držet děje, well done Russo brothers. Zdálo se mi, že tam bylo vše. Seriózní film plný dramatu, ale také propletený vtipnými scénami. V jednu chvíli bylo v sále dramatické ticho a poté přišel s další scénou smích. Upřímně k tomuto filmu nemůžu napsat nic špatného, držel moji pozornost po celou dobu na 100%. Tleskám. ()

PePiG7 

všechny recenze uživatele

Porad to mam v hlave. Ty 2h30mins utekli tak rychle, ze bych si to jeste jednou (nebo vickrat 🙂 ) dal. Unikat mezi filmy. Minimalne rok se jeste nic takoveho nenatoci ( protoze za rok vyjde Avengers 4 🙂 ) ()

FantomasMan 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne bol tento diel Avengers krásnou bodkou, za všetkými filmami od studia Marvel Studios. A už nechcem v kine vidieť, žiadneho super hrdinu. Chvaľa bohu, že už sú "skoro" všetci mŕtvi. ()

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama