Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 1
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Recenze (1 438)

chosan 

všechny recenze uživatele

Wow, nejlepší marvelovka, která kdy byla natočená je zde spousta akce, dobrý příběh, zajímavý konec, už se těším na pokračování. Dávám 90%. ()

pichta 

všechny recenze uživatele

Naaajs. Opäť dobrá zabava. Akcia, zničenie sveta, vesmírne potvory, príbeh, trochu romantiky a skvelé efekty ako naozaj. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

Už samotná komediálna zložka (zo strany Strážcov Galaxie) filmu je najlepšou komédiou roka, ďaleko (: . To je proste niečo neuveriteľné, niektoré ich repliky. Najsrandovnejšie aké som kedy vôbec počul, dosť možné ((: ........... Na druhej strane ľúbostný vzťah medzi Kráskou a Tinmanom je ugh, najnesympatickejšia zložka Avenger filmov. Keby to bol aspoň kyborg ako Alita alebo Motoko, ale toto je čistý plech. No je pravda že dievčatá vždy mali rady bábiky, so ¯\_(ツ)_/¯ .  ...................  Kto tomuto dáva 4** a menej, tak neviem čomu dá 5, nejakej telenovele asi, gz xD . .......... ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Trochu tvrdý příběh plný boje. Zatím asi nejlepší od série Avengers. Thanos jako záporák je vážně dobrej, a jeho nápad na likvidaci všeho živého na polovinu v celém vesmíru bylo drastické, ale pochopitelné. Nesmí se tak ale stát! Konec je tak nečekaný, že každý druhý člověk odcházel z kina zklamaný. Doporučuji shlédnout po filmu Thor Ragnarok, který vysvětlí začátek filmu. Hvězdiček 5***** ()

Kucis111 

všechny recenze uživatele

tenhle film byl pro mě nejočekávanější film roku 2018 vyvrhuje deset let studia Marvel a bratři Russoovi nenechali nic náhodě a ukázali nám čistej komiksové akční film od dob Avatara jsem toho tolik nečekal a to co byste čekali dostanete. Prostě boží akční film tenhle film se bude líbit všem kdo má rad akční, komiksové filmi. ()

Film2 

všechny recenze uživatele

Dokonalý božský film, epické dielo. Medzi filmami o superhrdinoch je to to najlepšie čo bolo natočené! ()

avalonek 

všechny recenze uživatele

Co to??Tam to mizelo jak v černý díře..To jako fakt museli udělat tak krutý??!!Jsem spokojená,super akce,výborný děj,vtipné dialogy,i když šlo do tuhého a prostě pecka,avengers miluju.. ()

Zackk 

všechny recenze uživatele

absolutně brilantní kinematografie, od prvního momentu až do posledního není chvilka klidu, neustálá akce, každá scéna obsahuje kvalitní souboje a herce, příběh do sebe krásně zapadá ikdyž je zmíněných herců asi dvacet.. jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl, byl jsem na tom dvakrát v kině a kdybych podruhé neplatil i za svou holku šel bych třikrát ()

Nortizop 

všechny recenze uživatele

Celé dění připadá místo přirozeného plynutí až moc příhodně (to byla ale náhodička, že se na Vormir Thanos vydal zrovna s tím co potřeboval, ač neměl původně šajna kde je, natož jak ho získat). Strážci galaxie tam byli úplně k ničemu a jen měnily nádech filmu ještě k větší absurditě a navyšovali cringe level svým humorem, tedy lepší bez nich. Plus body bych dal za Thora, seriózní verze z Ragnaroku se povedla. A pak konečně konec, skvěle vymyšleno a už to mohlo být velkolepé, avšak naneštěstí se mu nedostává dostatečně uvěřitelné fatality, aby měl žádoucí efekt, dokud bude kámen času existovat a pokračování naplánované, to celkově vyznívá nudně a prázdné. :( Thanos si zasloužit vyhrát a tak to mělo zůstat !! ()

boss123 

všechny recenze uživatele

Film Avengers Infinity War je prvou polovicou veľkého finále a vyvrcholenie viac ako 20 komiksových filmov od Marvelu. Ja osobne to aj napriek tomu, že režiséri tvrdili niečo iné považujem spolu s Avengers Endgame za jeden veľký a veľmi dlhý film. Oproti Avengers Endgame je film viac rozkúskovaný a skáče z jednej príbehovej línie do druhej. Má to za následok to, že film má vyššie tempo ako Endgame, ale zároveň nedopraje viacerým dôležitým postavám dostatok času a priestoru. Čo je pre mňa osobne asi jediná väčšia chybička vo filme. Napríklad Captain America sa vo filme len mihne. Veľkú pozornosť tvorcovia venovali záporákovi Thanosovi. To bol podľa mňa pomerne riskantný krok. Hlavne vtom prípade ak by postava bola nezaujímavá. To sa, ale nestalo a tvorcom tento krok fantasticky vyšiel. Thanos je pre Avengerov tou pravou hrozbou a dokazuje to počas celého filmu. Zároveň je aj jeho motivácia pomerne logická a nie je to ten typ záporáka, ktorý chce zničiť celý svet len, preto, lebo je zlý. Čo sa týka akcie tak je to pravdepodobne najlepší a aj najakčnejší film z Infinity ságy. Sledovať toľko rozličných a pre mňa aj obľúbených postáv v jednom filme a v súbojoch proti sebe je splnením snom každého fanúšika komiksov. Záver je dosť šokujúci a určite je jedným z najlepších momentov, aj keď podľa mňa mohol byť emocionálne ešte viac vyhrotený. Ale to má za následok predovšetkým to, že hlavným hrdinom nebol poskytnutý dostatok priestoru na to ukázať sa aj pod povrchom. To vyriešila až nasledujúca časť. Avengers Infinity War bol pre mňa osobne najlepší komiksový film minulého roku. Avengers Endgame sa ním pravdepodobne stanú v tomto roku. Ak nejak výrazne karty nezamieša film Joker, ktorý má doraziť do kín v Októbri tohto roku. Ja dávam Avenger Infinity War 5z5 a 90%. ()

baron156 

všechny recenze uživatele

Superhrdinové spojte se. Přichází Thanos. Dokonalost sama. Spiderman, Thor, strážci galaxie, Hulk, Černý panter, Iron Man, Doctor Strange, Loky..... Pobavil i Stan Lee s vesmírnou lodí. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

Áno je to dobrý film, áno mal by ho vidieť každý kto pozerá Marvel filmy spolu s End Game ale Infinity war není nič iné ako Marvelovka v ktorej sa pokúšajú dve strany navzájom zabiť a štvrtú hviezdu som dal hlavne za Thanosa (hlavného záporáka) a veci okolo kameňa mysle, proste áno bolo tu niake vyvrcholenia dejových liniek ale je to naozaj hlavne odrazový mostík k EndGame. Ale konečná scéna, proti tej sa nedá nič povedať. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Nedivím se, že tohle bude mít jistě vysoké hodnocení, navzdory tomu, že je to hrozná blbost. Nekonečné souboje, desítky "hlavních" hrdinů, rádoby vtipné hlášky, které teda na mne byly až příliš stupidní, abych se vůbec zasmál, a taky hezká grafika (kvůli které nakonec dávám tu 1*). Do toho šíleně dlouhá stopáž, která mohla být tak o 45 min. kratší, kdyby ten jeden z těch hafo hrdinů neměl potřebu bouchnout velikého záporáka do obličeje v nevhodný okamžik. Ach jo, kam ta filmografie spěje:(. ()

zeleznak 

všechny recenze uživatele

Tezko rict, jak by tomu pomohla max.100minutova stopaz. * dolu za dabing Thanose Miroslavem E. Nema tam tu spravnou drsnost. Dalsi za to, ze se vzdycky s jednim smejdem musi popasovat minimalne dvojice evendzru, proste klasika tzv. na prasaka. Nejvetsi pozitivum je v tom, ze jsem to sjel na 4x cca v prubehu tydne a nicemu to nevadilo. * navic za Tyrona Lannistera😅. Jinak je to samozrejme debilita, ale holt je treba respektovat zanr. ()

Baru8 

všechny recenze uživatele

Kdyby jsem měla tenhle film vysvětlit s pomocí emoji tak by to byl buď ten co brečí nebo ten co je totálně šťastný. ()

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama