Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 1
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Recenze (1 438)

LosMichal 

všechny recenze uživatele

Nemám slov. Bezkonkurenčne najlepší Marvel film zo všetkých a to finále bolo fakt na inej úrovni 10/10 silný emocionálny, komický a herecký zážitok plný špičkových efektov. Film na ktoré sa tie roky čakať oplatilo. ()

marvolo 

všechny recenze uživatele

Veľké divadlo, veľkolepý film, na ktorom si musel zgustnúť každý fanúšik komiksov, marvelu a nie len ich. Film začal od začiatku z ostra, v podstate nadviazal na film Thor: Ragnarok. Dve a pol hodiny je dosť dlhá doba ale pri tomto filme som si želal, aby sa to nikdy neskončilo. A to sa mi stáva len občas. Thanos je geniálny, len ma mrzí, že jeho skupinka odišla príliš skoro, lebo to boli skvelé postavy a určite ešte mali čo ponúknuť. A určite to bude prvý film, ktorý si v kine pozriem viac krát, lebo čakať teraz na DVD verziu by bolo neznesiteľné :D Bolo to veľkolepé zavŕšenie 10 ročného pôsobenia marvelovského sveta na scéne a teším sa na nové filmy. Len mi je ľúto užívateľov ako je Psychor, ktorý sa považuje za experta na horory, no aj napriek tomu neustále dosť "objektívne" a "konštruktívne" kritizuje tieto komiksové filmy, asi mu stále nedošlo, že toto nie je horor a tie jeho b-čkové filmy, ktorým on dáva plné hodnotenie by som si nepustil ani keby mi ostávali posledné dve hodiny života. Fakt úbohé z jeho strany, ale holt, každý máme nejaké komplexy a každý sa s nimi vyrovnáva po svojom...... ()

neojk 

všechny recenze uživatele

jednoznacne nejlepsi Avengers a osobne mozna i nejlepsi Marvel. Akce akce akce ale nebyl to neprehledny pruser. SPOILER ALERT a kdyz prisel Thor s novym kladivem a jebnul s nim do zeme, malem se mi i postavil :D ()

Tafee 

všechny recenze uživatele

No, tak já bych ty oslavy tady trošku schladil. Jo, jasne, je to velké, je to akční, je to obcas vtipné... Ty vole, ale namrdat tolik prostřihů a odskoků z místa na místo v takhle přímočaré akci, to chce fakt velkej kus hnupa... je to asi jako bych v jednu chvíli objížděl svoji starou, pěkně tradicne, postaru, zezadu, hlavně, abych se nemusel koukat ne ten její ksicht a pak měl najednou pod sebou svou mladou blonďatou favoritku, chtějíc zkoušet pořád další a další polohy... Takže to stojí režisérsky fakt za jovno! Jsem docela zklamaný.... :/ 3 a 1/3 :D ()

Patriarch 

všechny recenze uživatele

Konečně má záporná postava ty pravý koule.. teda pardon, drahokamy...Film mne bavil od začátku do konce. Už dlouho si nepamatuji, že bych šel z kina s pocitem, že se nemůžu dočkat pokračování filmu. ()

Deny BAT 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na tenhle film hodně, proto jsem takové zklamání nečekal. Během několika minut se najednou ze všech několik let piplaných superhrdinů, stali bezmocní blbečci. Pro mě se celý vesmír dokonale pohřbil a nemám ani chuť jít na další Marvelovky. ()

Michalo 

všechny recenze uživatele

Mám dar, který mi bůh obdaroval. A to přece milovat Marvel svět, hlavně Avengers a já za to bohu děkuji. Čekal jsem cokoliv, brutální nářez, nádherný příběh, ale TOHLE... Tohle se vyšplhalo na samotný vrchol mého žebříčku jako nejlepší film v historii. ()

Mzetko 

všechny recenze uživatele

Má očekávání Avengers Infinity War byla velká a proto jsem měl strach, abych nakonec nebyl zklamán. Opak však byl pravdou! Marvel to opravdu dokázal a naservíroval perfektní podívanou od začátku do konce. Smekám před scénáristy a režiséry, že si s tímto soustem poradili a těším se na čtyřku! ()

Andrew88cz 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem u Ultrona byl poměrně zklamanej, neméně tak z poslední doby třeba u Ragnaroka, tak tady jsem z toho co jsem očekával, dostal snad i ještě něco navíc! Marvelovská řežba, která nemá obdoby... Vtipné hlášky, které už se bez toho snad ani neobejdou, byly opět podány parádně a vkusně, nespočet dokonalých efektů, na který bych mohl koukat pořád dokola a ještě k tomu skvělý, silný a troufnu si říct že i nepředvídatelný děj, který skončí alespoň pro mě, dost překvapivě. Tolik postav a hlavních hrdinů své filmové dekády na jednom "plácku" a ukočírovat to tak, že každá postava bude mít svůj důvod, cíl a význam, který ve filmu podá charakteristicky po svém, to zaslouží uznání a to opravdu nejsem až takový fanda komiksů, abych tu na ně pěl takové ódy. Zcela zaslouženě můžu říct, že za mě asi vůbec nejlepší Marvelovka ever! (10/10) ()

orangutan 

všechny recenze uživatele

Asi jedno slovo EPICKÝ. Jo jsem milovník Marvelovek, ale spojit všechny postavy dohromady .. no byl jsem skeptický. Ale řval jsem blahem když v mnoha scénkách bojují s Thanosem dr. Strange (chci dlší díl se Strangem teď hned!), Spiderman (je to jako s shakespearovským Romeem od Baze luhrmanna, konečně je opravdový teens a navíc vtipný nerd:) Ironman and his melody boys. Klobouk dolů před scénářem i režijí, každý má svůj prostor, drží to pohromadě, jasná dějová linka která do sebe zapadá jak kolečka na starměstském orloji i s tím planetárním universem (na orloji i ve filmu samozřejmě). Konečně krásně prokreslený záporák Thanos, který není jen nablblé zlo na trůně z lebek co chce ničit a mít moc (nějak jsem si vzpomněl na téma Brownovi knihy Inferno ale to sem nepatří). A ano akce (proto asi na podobné filmy koukám ne:) střídá jedna druhou, aby jednu navazala další a lepší, namachrovanější; a berou dech i lechtají bránici. Škoda že jsem to viděl v kině a ne doma na telce, jinak bych si to dal hned znovu. ()

sh3riff 

všechny recenze uživatele

Marvelovky a DC mám rád opravdu hodně dlouho .. vidět věci živě na plátně je opravdu úžasné a po zklamání u DC, se marvel opravdu snaží a musím říct, že se jim to povedlo. Velice dobře propracované, logické, dobré efekty .. už dlouho jsem neodešel z kina potěšený :) ()

SHERLOCK5443 

všechny recenze uživatele

MINI SPOILER!!! VIDENÉ V IMAX 3D.... fuuha, tento film som potreboval rozdýchať nakoľko toho bolo až príliš...za mňa najlepší film v MCU...všetko do seba zapadalo, nenudil som sa ani sekundu a toľko epicknosti som nezažil už dlho...síce ma na konci chytila depka ale po dllllhom rozmýšľaní som pochopil že to malo takto dopadnúť aby ho porazili #Doctor Strange vizual, akcia, hudba....všetko bolo na 1*...Thanos bol naozaj reálny a občas som videl z čoho vychádza...takže za mňa 5/5 ()

VincentB. 

všechny recenze uživatele

Boh so sekerou, človek v robotiom obleku, domorodý kmeň, kozmické lode, cesta v čase, dimenzie, vybuchy, vtipné hlášky ...atď atď. Človek nemusí vidieť žiaden marvelovský film pred tým ako uvidí Infinity war. Dôležité je aby nešiel do kina s averziou ale bol prichystaný prijať tento žáner. A keď ho príjme tak si to neskutočne užije. Miestami som mal pocit že niektore VFX sú odfláknuté ale pri tom množstve to bolo aj tak zanedbateľné. Obrovský palec hore za to, že divák bol celý čas zorientovaný v líniach a ich vzťahoch. Dávam 90%. Fkocke: Ak chceš hlboké "umenie" zomrieš. Ak chceš zažiť akciu tak toto ta zatlačí do sedačky ako raketa. ()

flamboyant 

všechny recenze uživatele

Velkolepé. Oceňuji promyšlenost celého vesmíru, kdy znalost předcházejících filmů (těch relevantních) poskytuje lepší zážitek při eskalaci vztahů, pro kterou se nachází prostor i s tak megalomanským pozadím. Thanos je nejen nejlepším záporákem MCU dosud, ale také více-vrstevnatou postavou, která není ve skvělém podání Joshe Brolina (co se to z toho klučiny z Goonies vyklubalo :-) jen chodícím a prvoplánově zlým terčem pro EMH. Z Avengerů má nejzajímavější dějovou linii Thor (pokračující ve své proměně v badass god) a Iron Man, ale prostor se dostane na všechny (nejvíc cool nástup má Captain America). Humor střídá patos i drama a vše funguje. Není co dodávat, etalon pro komiksové filmy a blockbustery je nastolen. ()

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama