Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 1
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Recenze (1 438)

aneta105 

všechny recenze uživatele

Tak a já mám dost! Proč? k tomu se dostanu: Tak od začátku: Na tento film jsem se těšila víc, jak na Vánoce, a bála jsem se neúspechu, to se ale nestalo. Film mě nenudil už od začátku, jel jak rychlík, a celkem jsem to i stíhala, každopádně jsem z kina odcházela dost rozpačit a plná emocí, a konec mě dostal do kolen a málem došlo i na slzy, ()

Majestic 

všechny recenze uživatele

Bomba! Jsem nesmírně spokojený, to čekání stálo za to.... akorát si teď počkáme další rok, než se příběh uzavře... ()

Caesarion 

všechny recenze uživatele

Od začátku tempo. Silné scény a jen drobné pauzy na vydechnuti. Totálně odrovnavajici momenty se v podstatě trumfuji celý film. ILM má jakoby svou exkurzi v tomto drahém filmu a je jasnou páteří zábavy v této podívané kde to jí vyloženě preteka. Humor je nyní v pozadí a nastupují emoce, které bolí a prožíval sem je téměř s pláčem. Fandové vědí na co narážím. Musim podotknout, že tady vyhrává původní znění s Atmosem. Postavy sem tak cítil ještě mnohem lépe a intenzitu zážitku tak 56kanalovy zvuk prohloubil až do morku. Co říci závěrem je jasné. Tohle byl ten nejlepší Marvel. ()

RRRoX 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce skvělá jízda. Jedna potitulková scéna dává tušit, jaké bude pokračování. Už se těším! ()

Adam1408 

všechny recenze uživatele

Fuuu... No tak to bolo niečo. Nastala u mňa obrovská zmena v rebríčku filmov. Čo sa týka žánru sci-fi som obrovským fanúšikom sveta Star Wars, ale toto prekonalo všetko, čo som doteraz videl. Thanos je pre mňa novou modlou a absolútne top záporákom. Naozaj som takéto niečo nečakal a odporúčam každému. Som aj celkom zvedavý na akých percentách to tu na čsfd skončí. Môj tip je tak okolo 87%. K filmu samotnému nemám takmer žiadne výhrady, sedelo mi všetko cez hudbu, famózny vizuál ako aj príbeh. Z postáv top hlavne Thanos, Thor a Drax, jeho hlášky boli naozaj skvelé. Celkovo konfrontácia jednotlivých charakterov bola super a ani na chvíľu som sa nenudil. Ani sa mi nechce veriť, že to malo dve a pol hodiny. Určite to je treba vidieť viac krát. Ja na to ešte minimálne raz pôjdem plus doma BD keď bude dostupné je povinnosť. ()

Pavlis.xxx 

všechny recenze uživatele

WOOOW, pecka největšího kalibru. Jednoznačně nejlepší Marvelovka (logicky). Od začátku do konce akční jízda plná humoru a výborných efektů. Konec výbornej a člověk neví co bude dál...ovšem internet je plný spoilerů,ukázek z natáčení a fotek,takže i úplné jelito musí vidět jakým směrem se to bude ubírat. Nehledě na to,že máme komiksovou předlohu,ale i tak jsem plnej očekávání jak bude vypadat A4. Za celou dobu jsem se nestačil nudit, což se např. u Spidermana Homecoming říct nedalo. Dostat do filmů tak obrovské množství postav, kde každá dostane prostor a celé to dává SMYSL je fakt kumšt!!! Smekám bratři Russoové. Thanos dobře udělaný, určitě nejlepší záporák v Marvelu u kterého jeho pohnutky dávají hlubší význam a není to jen nějaké tupé vemeno někde z vesmíru, které prostě chce něco zničit.... Hejterům typu Psychor, jakožto zdejší hororový dement bych okamžitě za podhodnocování filmu dal BAN. To stejné ostatní tupci,kteří tady plivají negativa jak na běžícím páse a přitom na to šli do kina,prostě oslové :D :D :D Teď velkej SPOILER pro tyhle hlupáky!!! Četli jste někdy komiks? Tam jde vždy o to že hrdina brání něco/někoho proti padouchovi a buď umře padouch nebo hrdina a většinou se vrátí a pořád dokola a dokola a dokola...Nevím co čekáte,komorní oskarové drama??? Proberte se,tohle je KOMIKS!!! Vymyšlený příběh s pořád stejným cílem a dějem,ale vy princezny musíte mít něco víc,protože se to pořád opakuje dokola fňuk fňuk a pak dáte Králíčkovi Petrovi 4 hvězdy a tady hejtujete :D :D :D Samozřejmě se všude najdou věci, které by šly udělat lépe to je jasné, ale když jsem viděl narvané kino, jiskry v očích a slyšel lidi, kteří šli na film po několikáté je to prostě pecka film. Mě jako fanouška Marvelu to totálně ohromilo a už se těším jako malé dítě na A4, která film dokreslí k dokonalosti. Když film "srovnám" s Ligou spravedlnosti (a to mám postavy DC rád) tak tento film nesahá ani za nehet A3. Jednoznačně je tohle epické vyvrcholení a jsem moc rád, že jsem to zažil. Uvidíme jak nám naservírují A4, protože těch postav Marvelu a linek jde udělat hromada, ale nechci spoilerovat. Sice to podle stanovení premiér nevypadá, ale já osobně bych byl moc rád, kdyby se v A4 ukázal Adam Warlock, a dal Thanosovi po piči :D Určitě mohu film doporučit, fanoušci budou jásat! Tak neseďte doma,vykašlete se na tady ty hejtery a běžte si to užít do kina!!! 95% ()

d-nao odpad!

všechny recenze uživatele

10 rokov tá istá šablóna, aj Loki je späť, už zase! Doteraz neviem, ktorá postava vo filme bola otravnejšia. Spider-man? Iron Man? Starlord? Black Panther? Kapitán Amerika? Alebo žeby Thanos a jeho zázračná rukavička? V hlave mám z tohto čistého odpadu! na istý čas preMarvelováno a dúfam, že až planétu nabudúce napadne nejaký emzák, nebude vypadať ako homo sapiens (2xruka, 2xnoha), pretože takú stupiditu môže brať mozog len deckám a dorastu bez fantázie. O potrebe mať vo filme konečne nový dej a nie sa pozerať 3x na skoro to isté, len v novom vizuále a s viac postavami radšej pomlčím. ()

mariannda 

všechny recenze uživatele

1) Viděno ve 3D (nic moc) s cz dabingem (dal se přežít,mohla jsem se aspoň napoprvé pořádně věnovat obrazu a nelouskat titulky, i když originál mám prostě radši).Za 2) jestli si neviděl,nečti komentáře! Moje chyba,než jsem dnes vyrazila do kina,už jsem téměr vše věděla,takže jsem hodně očekávala,to dostala ale nic navíc. Těch 5* si nechám na grand finále (doufám)..Určitě nej Avengers,ale nej Marvel asi né. Nutno říct,jak už zde mockrát zaznělo,dobře zvládnuté to množství postav,vše navazovalo,nic nerušilo,dávalo to smysl. Nej linie s Thorem (bez trapnych vtipků,naopak skvělý GotG humor,Rocket top) a trojka pozemských na Titanu pak s částí strážců. Ti na Zemi mě moc tentokrát nebrali,i když image Kapitána wau,zbožňuju ho! Až s bomba přichodem Thora to mělo šťávu. Nechápu kritiku Bruce/Hulka,mě celkem v té krizi identity bavil. 3)SPOILERům se nevyhnu. Začátek výborný,eliminace azgarďanů,Loki-můj oblíbenec,ať už byl záporák někdy se světlými dny,zasloužil si mé slzy,měla jsem ho ráda. První bitka na Zemi lepší než závěr ve Wakandě. Pak jsem regulerně zaslzela u obětování Gamory,to bylo fakt blbé,ale logické a aspoň jsme taky trochu viděli emoce u největšiho zaporaka Marvelu. Že by mě uplně přikoval do sedadla jako mnohé tady,to ani ne. Ale přecejen o něm víme víc,známe motivaci,zahlédli jsme slzu,nějaký kousek citu má,ale strach jsem z něj neměla (jejda). A eliminace poloviny vesmíru? Nějak tomu nevěřím,i když rozplynutí SM a DS mě teda jako mrzelo,ale jsme ve světě,kde je možné vše,že.. Doc.viděl tu jedinou cestu k vítězstvil,proto se tak rozhodl,Iron nám asi ještě ukaze a s nim ostatni přeživší,priznejme si,ti hlavní zůstali. A všimli jste si,jak po lusknutí prstů super rukavice vzala za své? To nebude bez významu. Když může kamenem času získat zničený kámen mysli,proč by ...? Fajn hudba,nijak nerušila,nebyla moc výrazná,ale podkreslovala decentně a trefně. Skvělé vizuálně,herecky,ale..jak říkam pořad to něco na pět star mi chybí.Těším se za rok a hlavně jít s čistou hlavou a nepoučená od zdejších komentárorů,kteří zvládnou film dřiv než já. 4* určitě (možná nakonec dám plný počet po zhlédnutí v originálním znění, kdoví..),kdo dá míň než tři,je asi po lobotomii.. Jinak tedy - toto budu asi rozdýchávat ještě nějaký pátek. ()

serbero 

všechny recenze uživatele

efekty super urobené , ale ten príbeh na zaplakanie. Pripomínalo my to Frodovu nekonečnu cestu do hlbín Mordoru. 2,5h v kine a s toho 2 hodiny len chodili a chodili a chodili , urobili skupinky po 3-4 členoch a rozprchli sa do vesmíru. Thanos s jednym kameňom moci zbil Hulka najsilnejšieho z hrdinov ako nič a potom keď už tých kameňov mal na rukavice viac tak ho skoro rozsekali. Rozpravočka - keby tam neboli strážcovia galaxie tak tomu nedám ani 3* - aspoň oni ma byvili. ()

Švestka 

všechny recenze uživatele

Doporučuji potitulkovou scénu - spojler, jako prase! Jinak, buď už se věkem začínám s komixovkama míjet nebo to zase taková sláva není. To první mi přijde málo pravděpodobné, řadu z nich si (včetně Hulka s Banou) pusím rád i opakovaně. To druhé bude asi pravdě blíže. Proti předfilmovým slibům a tvrzení některých recenzí opravdu nejde o samostatně stojící film - bez těch starších "dílů", které ale stojí samy za sebe celkem suverénně, by si IW ani neškrtl... resp. jeho divák, který by jej mohl považovat za pásmo klipů. No a bez Avengers IV by to rovněž bylo k ničemu. To i "Impérium" je samo o sobě samostatným, ve srovnání s tímto... Takže, do kina ano, ale za měsíc by to chtělo dokončit, jinak to budou muset za 10 měsíců zopáknout. Stran efektů asi nemám výtek, jen ten Thanos vypadá naprosto uměle - dle mého se jim nepovedl a v českém dabingu si navíc šlape na jazyk v sykavkách, takže je to takový šišla. Spidermanovy pavučiny se opět chytají nebe a umí ho zhoupnout i do serpentýn...atd. ... humor je pubertální, ale debilita Starlorda a hlavně Draxe (neviditelnost a otázka "Proč je Gamora?") mě párkrát odzbrojila, Groot už nudí a ostatní si taky moc nepřidali. Starkovo brnění mě přesvědčilo asi tak, jako nepovedené transformace z Transformers IV - to přelévání není nic moc. Všechny citovky mě tu nechaly zcela chladným... Takže tak - vidím to tak na perfektních 50% ()

harumi 

všechny recenze uživatele

Slabší 4*. Čekala jsem to horší. Na konec to množství postav režiséři zvládli. Co ale nezvládli, bylo několik podivných rozhodnutích hrdinů - např. nepoužívání jejich zbraní/kamenů. Navíc hned za začátku zraní jednu postavu a ta do konce nemůže pořádně bojovat a tak je z jedné (téměř nevíce OP) postavy jen chudák, který potřebuje neustálou ochranu. Tím se vlastně zbavili jednoho boje, který mohl být fakt dobrý (možná i epický). Celkově dobrý, konec byl na mě až moc jakože "wtf?" - aka musíme diváka tak zmást, aby příště zase přišel! A já se musím přiznat, že teda už asi nepůjdu. Rozhodně ne do kina. Je to pořád to samé, postavy jsou pořád ploché a první dobrý záporák to prostě nezachrání. ()

Lucinda458 

všechny recenze uživatele

V životě mě film nenechal odejít z kina tak frustrovanou, rozporuplnou a... Neschopnou se vyjádřit. Velice mě potěšilo, že Marvel neplýtval časem a využil každou vteřinu filmu na maximum. Ač jsme Thanose v plné parádě viděli poprvé, zpracovali ho takovým způsobem, že si ho divák zamiluje - ať už pozitivně, či negativně. Je to prostě gigantický záporák a to i doslova. Celkově se mi zpracování hodně líbilo, propojení jednotlivých dějových linek, narážky, občasné vtípky na odlehčení, ale jinak akce, akce, akce... Emoce. Bum! No prostě... Ač jsem šla do kina s očekáváním něčeho jiného, odcházím vlastně spokojená. Nebo ne? Já pořádně nevím. Každopádně to stálo za to! Smekám, klaním se, děkuji a jdu tiše čekat na další filmy. ()

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Že film, který má v sobě naráz plnou pr**l akce, vizuální efekty, že mi ještě teď stojej všechny chlupy na těle, humor, romantiku a skvělý scénář neexistuje? Dámy a pánové, Avengers: Infinity War to plně zastupuje a po právu. 10/10. 5*. 100% !! ()

Duffman 97 

všechny recenze uživatele

Marvel dělá filmy na jedno brdo.To jsem tvrdil než jsem viděl Avengers: Infinity War.Pojďme si první shrnout děj.Film nejvíce navazuje na první dva díly Avengers a na Občanskou válku.Thanos se dostal nebezpečně blízko země a ke všemu je tým Avengers rozpušťen.Aby Thanose zastavili,musí se chtě-nechtě spojit a s pomocí hrdinů z celého světa ho zastavit.Předně musím uznat že tento film se snaží vyhýbat všem možným klišé jaká tyto filmy mají.Také se mi líbí že vtipy jdou do ústraní a je to více vážnější.Nedojde totiž k tomu že budou vtipy špatně fungovat či být dokonce trapné.Nyní se přesuňme k postavám.O superhrdinech z MCU už víme dost,tak se přesuňme k postavě jenž mě naprosto dostala.Thanos.Tady můžu s klidem říci že se Marvelu povedlo zlomit svou kletbu filmových záporáků.Thanos je jeden z nejlepších padouchů co jsem kdy viděl.Bylo mi ho vlastně i líto.Má charakter,důvod proč dělá to co dělá a hlavně dokázal že i takový záporák jako on může někoho milovat.A teď se dostáváme k části,jenž spoustu lidí zmátla.Konec.Předně musím říct věc,která lecos vysvětlí.A to že toto je pouze první část a ta další bude příští rok následovat.Na závěr ještě dodám že toto je pro mě jeden z nejlepších superhrdinských filmů.Povedlo se. ()

Rider@ 

všechny recenze uživatele

Jak již někdo napsal "Po třetí to samé, akorát delší, větší, s více postavama" ... a to je právě ten problém, recyklace a vyždímání dojného tématu až do mrtě a navíc to předchozí téma a provedení nebylo nijak výjimečné. Jak byl již předchozí díl nudný, místy trapný a špatně zpracovaný, nyní to ani větší spektakulárnost a zakomponování Strážců galaxie nezachránilo, ač to bylo lepší. Stále se jedná o průměrný film na téma komiksových postav a to je opravdu málo. Když se budu chtít bavit a vidět pořádnou akci, pustím si podařená díla na téma "samostatných" postav. Tolik prostředků a práce zástupu lidí vniveč a aktuálně 8. nejlepší film na CSFD ... to jako vážně, ach jo, asi jsem v kině viděl nějaký jiný film :-(. ()

Violet25 

všechny recenze uživatele

Včera jsem byla na Avengers Infinity War v kině. Musím říct že děj filmu byl naprosto strhující. Ač se to odehrávalo v různých částích vesmíru bylo to zajímavé. Všechny postavy nám měli co nabídnout. Thor byl fakt úžasnej a i když ho Thanos porazil fandila jsem mu. I nové kladivo které měl se mi líbilo. Thanos jako hlavní padouch byl dokonalý nemůžu mu nic vytknout. Loki se tu objevil jen na chvíli, ale bylo ukázáno že už je to jiný Loki než kterého jsme znali z prvních Avengers. Už se nemůžu dočkat až přijde do kin Avengers 4. Doufám že mě tvůrci opět překvapí. Za mě pět hvězd. ()

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama