Reklama

Reklama

Avengers: Endgame

  • USA Avengers: Endgame (více)
Trailer 2
USA, 2019, 182 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Hrozivé události způsobené Thanosem, který vyhladil polovinu života ve vesmíru a silně oslabil Avengers, vedou zbylé superhrdiny k tomu, aby ve strhujícím finále 22 filmů studia Marvel zvaném Avengers: Endgame sebrali poslední síly a pokusili se vrátit úder. (Falcon)

Diskuze

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Tenhle film neměl vůbec vzniknout. Předchozí byl super a to včetně konce. 

Tenhle je akorát děsnej slepenec, kterej nemůže fungovat.

na příspěvěk reagoval dragon94, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

Jedině tak pak mohla zavolat Clintovi a zároveň mít nabitý mobil. Totéž jeho dcera držela luk, ten zůstal na zemi. Pym držel vysílačku a rozpadal se jen on a Janet a Hope. Ale on to celé vysvětlit Rocket a Nebula, kteří se taky nerozpadli a ani nemohli, protože nepřípomínali živé bytosti, ale spíše věci. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To mě napadlo přesně jak jsem ten předchozí příspěvek odeslal. Asi to skutečně fungovalo jen tak, že lidé mizeli pouze s věcmi, které měli na sobě, ale né které drželi v ruce či kterých se dotýkali.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Jak je možný že na ruletě padne 13x po sobě černá barva, jak je možná že někdo vyhraje ve svém životě v loterii 2x. Jak je vůbec možný, že někdo kdo má v pokeru šanci na výhru ani ne 1% stejně nakonec vyhraje. Narození identických dvojčat je také pod 1% a přesto se to děje a ano jak je možné, že celá Clintova rodina zmizela. Protože přece z logiky věci vyplívá, že pokud je na něco malá šance stát se to prostě nemůže.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Na stejné místo? 

Nezáleží na tom KDY... ale, kam ho vrátí! 8)

Ano, protož se Rusovci jsou pry bozi co mají všechno promyslený skrze paraelní reality. Howno. ;)

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Neji1453

Prej pár blbostí... XD 

Vymluva je, že to bylo na okamžik ani si toho nepostřehnul. 

Blbost! Právě tím vytvořil alternativní vesmír kde Thor to kladivo nemá a celej Argard podlehne Malekithovy. 8)

Tím že se vrátil do toho času kdy si kladivo vypůjčil nic nezmění... Jen vytvořil další realitu. 8)

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Rogers tam přišel po svých, nebo tam dávno seděl... Věděl co se stane, podle mě teda... Nechápu že lidi řeší rodinu Clinta.. To je jako řešit jak je možné že že Strážců zbyl jen Rocket a Nebula.

na příspěvěk reagoval dragon94, Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Neji1453

Cap to kladivo pak vrátil spolu s kameny. Tony zkrátka dostal nápad na základě toho co mu řekli a zkusil provést několik simulací.. a ono to vyšlo. Vždyť v minulosti objevil nový prvek, tak proč by nezvládl tohle. Navíc mezitím co tam byli a než na to přišel mohlo uběhnout pár dnů. Lokiho příběh bude odvyprávěn v seriálu, který nás čeká letos v létě.

A co se Hawkeyovi rodiny týče tak jo je to dost "příhodná" náhoda, ale pořád to není nic moc neuvěřitelného.

Jediné co pro mě osobně zůstává nevyřešeno je jak se Cap dostal z alternativní reality, kde žil s Peggy do současnosti na tu lavečku. Že by mu v tom pomohl alternativní Strange?

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Neji1453

to takhle přemýšlíš a počítáš u každého filmu? si asi moc filmy neužíváš že? na světě je kolik 7 mld lidí? že mu zmizí tři členi rodiny je prostě možné....proč je blbost že Thorovi z 2013 chybí Mjolnir? no tak mu chybí, ale on ho vrátil na stejné místo, čili tam se vše nejspíš vrátilo....

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

Jako pár blbostí se tam našlo (třeba to, že Thor z budoucnosti vzal kladivo Thorovi z minulosti, takže mu jaksi bude scházet), pak samozřejmě to, že Tony Stark přišel na cestování časem řekněme příliš rychle, přestože je to expert spíše přes elektrotechniku a strojírenství (vystudoval sice elektroinženýrství a fyziku, ale spíše oblast mechaniky), takže kvantová fyzika rozhodně není jeho obor... A co takhle Loki, který uprchl? To vytváří další alternativní realitu, a proto tam asi nešli, aby narušili tok času a ještě více to podělali, každopádně alternativních realit svým zásahem vytvořili daleko více, než jen tuto jednu.

Samozřejmě pokud se vrátím k Infinity war, tak scénáristé tak trochu nechápu pravděpodobnosti. Jak je možné, že Hawkeyeovi zmizela celá rodina? Každý měl šanci 50:50, že zmizí a oni zmizí všichni? To je pravděpodobnost 6,25 %, že by se to stalo. Lépe řečeno, že přežije alespoň jeden z nich je šance skoro 94 %. 

Nicméně i přes to všechno je to skvěle natočený film, jen je škoda, že se vrhli do cestování časem, to zamotá každý dobrý příběh.

na příspěvěk reagoval Ratemus, dragon94, Prometheus69, PD321

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Darren98

Tak ty kartičky jsou jako zběralky sportovců. 

Jestli se tam třeba pojmenuje někdo Doktor... tak to taky nebude jeho obor.

Ale spíš jen status jeho postavy ,né profese. Nebo jak by se to dalo říct. 

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jako jednak je to jméno té postavy z kartiček co měl Coulson, ale myslel jsem že v armádě po osvobození vojáků ten titul měl přímo, a že po 70 letech mu ho obnovili když patřil k Nickově iniciativě; hlavně jsem si to myslel proto jak ho tak oslovovali ve Winteru Soldierovi, v Triskelionu, aji se k němu tak chovali.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Prometheus69

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Je ale taky kapitán? Nebo mohl Rogers někoho jmenovat kapitánem? :D Teď přemýšlím, že Captain America v posledních dvou Avengerech vlastně už nemohl tu hodnost mít když nebyl pod žádným Shieldem nebo vládou, leda Wakandskou. :D

na příspěvěk reagoval Ratemus, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Vrátí se leda jako černej Kapitan.... to není rasizmus, to je ověřený fakt. 

V seriálu se má objevit jako jeho nástupce ... ale žádnou paniku, i v komiksu je černej. 8)

na příspěvěk reagoval Darren98

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jde spíš o to, že Evans chtěl už točit něco jiného ne? Snad chtěl i něco sám režírovat. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kincl

No jak říkám nabízí se plno možností, flashback jak vrací Kameny, jak cestoval do budoucnosti kde se zúčastnil dalších událostí a až poté se vrátil a zestarnul, ne nadarmo napadl avengers Kang právě kvůli Capovi kterého považuje za časovou anomálií

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Si nemyslím, že se Evans někdy ukáže jako Kapitán, max cameo. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Právě bych to viděl na avengers Kang Dynasty, avengers Incursion kdy hrdinové odvrátí s Illuminati první hrozbu a zničí první Zemi aby se zachránili a pak třetí díl Avengers secret wars...

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Já si právě myslím že uvidíme plno alternativních postav právě v rámci Incursion, nějak čichám že právě Namor sehraje hodně podobnou roli jako v předloze

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo, četl jsem Secret Wars. Ale rozhodně nebylo jasné, že by se vrátil právě Captain.

Ten měl i dost uzavřenou linku, takže bych to viděl na alternativní realitu nebo flashback Invaders s Namorem.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Tak je jasný že nejspíš některé tyhle postavy uvidíme pokud chtějí adaptovat Secret wars.. Přeci jen v rámci Incursion budou spolu bojovat hrdinové různých realit aby zachránili svou Zemi a zničili tu druhou.. Tedy pokud víš co je to Incursion v Secret wars

na příspěvěk reagoval LizianShaw

Související novinky

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

Druhý Gladiátor byl extrémně drahý

26.02.2024

Loňské stávky se nějak podepsaly snad na každém natáčení. A čím větší produkce, tím více studia pravděpodobně krvácela, když se práce na filmu zastavily. Své o tom ví Ridley Scott, který loni na… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama