Reklama

Reklama

Eluveitie - The Call of the Mountains

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Švýcarsko, 2014, 4 min

Hrají:

Anna Murphy

Recenze (9)

H34D 

všechny recenze uživatele

Hudba Eluveitie se sice za posledních pár let začíná ubírat trošku více mainstreamovým směrem, což tvrdým metalistům nepůjde zrovna na ruku, ale ostatní přednosti tohoto folk melodic -už jen trochu- death metalu zůstaly zachovány. Pestré nástroje, keltská atmosféra, nyní i velmi melodický zpěv... Konkrétně tahle skladba je velmi chytlavá a líbivá, pro někoho to nemusí být vyloženě plus, ale kapela se zkrátka snaží oslovit širší audienci. Přírodně laděný a nezběsile sestříhaný videoklip se mi velice líbil. 8/10 ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Mám do hor a ke keltské muzice velmi blízko a spojení s melodic death metalem dává hudbě úplně jiný rozměr. Videoklip začíná průletem nad horskou plání, nástroje spouští svižné tempo, které záhy zpomalí do příjemné melodické linky. Sympatická černovláska s drajvem sobě vlastním začne zpívat. Jde z ní cítit jak si to užívá, být na jejím místě užívám si to se svým vrozeným temperatůramentem taky! A ten chlápek co stíhá střídat mandolu(?), flétny a harfu je fakt boží. Někde uprostřed se mi líbí ten přechod do vyšší polohy a ty dudy ... Až budu velká, tak je taky budu mít (mám na mysli hudební nástroj pochopitelně), a to už se mnou doma asi nebude k vydržení vůbec ;-) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Švýcarská husí kůže se nekonala, ale dobrý. Hory měly být drsnější a syrovější, ne obrázky z pohlednic. Ovšem tahat na hrbu ty kilometry kabelů k elektrickým kytarám bych jim na jejich drsoňském čundru fakt nechtěl! Tetování Anny Murphy je hezké, jen doufám, že v tílku na ramínka nenastydla. Ale ta její minisukénka a kurví punčocháče (© PetrPan), opravdu děs běs. Takhle bych si o ni ani usárnu neopřel. O houslistku Nicole Ansperger jo, ale do té už dělá Hulk, tak nic. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kýčovité obrázky hor, slušná hudba (death metal vážně ne, slunečnice) a dobrá kapela. Zpěvačka se dobře poslouchá, ale do klipů by raději lézt neměla. Vzít si kurví punčocháče a minisukni do hor , no já nevím. Trochu to zachraňuje houslistka s tím bordelem v nose, čupr. ()

helianto 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná kombinace keltské lidové hudby a Death Metalu ze Švýcarska. A ta mrtvá galština, jak najednou dokáže být úžasně živá ... OMG. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Koľko ich ešte je? Myslím, že v tomto prípade sa príslovie ,,opakovanie je matky múdrosti,, určite neplatí. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Maj lepší, ale rozhodně i horší. Jen v tom videoklipu mohli tu krásnou krajinu využít mnohem více a nejen v posledních 30ti sekundách... ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Nádherná skladba, super sympatický klip a ty záběry na konci... Chce se vám tou přírodou a po těch horách rozběhnout! ()

Karlsberger 

všechny recenze uživatele

Dokonalé spojení keltské hudby a Metalu. Klipu se nejvíce povadla kamera společně se střihem. Dojem z klipu je naprosto grandiózní a užije si ho i divák, co Metal moc neposlouchá. ()

Reklama

Reklama