Reklama

Reklama

Smyčka se stahuje

  • USA Mercury Plains
všechny plakáty
Trailer 2

Mitch má problém sehnat práci. Vydá se proto do Mexika, kde se přidá ke gangu bojujícímu proti drogovému kartelu. Když si uvědomí, že si nevybral dobře, a chce se vrátit zpátky domů, je však už pozdě... Mitch si se svým kamarádem vyrazil do Mexika za zábavou. Jenže jeho kamarád po sexu s prostitutkou utekl bez placení a pasákům ho nechal napospas. Pasáci Mitche zbijí, a on se probere z bezvědomí okradený. V tu chvíli se u něho objeví mladík, který mu nabídne jídlo a umluví ho, aby se setkal s jeho šéfem. Muž, který si říká Kapitán, nabídne Mitchovi práci. Mitch má s Kapitánovou skupinou bojovat proti místním drogovým gangům. Ten nakonec na nabídku kývne. Kapitán přivede Mitche na jakýsi ranč, kde skupina Mitchovi podobných mladíků žije v dřevěné boudě. Mladíky školí pro budoucí boj poněkud brutální a omezený Camarillo. Už v prvních hodinách se Mitch dostane s Camarillem do sporu a Camarillo na něho pošle Paula, který se na nic neptá a klidně bez rozmyslu jde Mitche zbít. Mitch se brání, a tak ho Camarillo uspí zásahem z paralyzéru. Když se Mitch probere, je zavřený uprostřed pouště ve velké dřevěné bedně. Mitch se po několika hodinách z bedny dostane a vrátí se sám mezi mladíky na ranč. Následně Mitch přijde za Kapitánem, chce od něho nějaké peníze a hodlá odjet z ranče. Kapitán ho však přesvědčí, aby na ranči zůstal. To už skupina dostane za úkol zabít drogového dealera v blízkém městě. Mladíci muže, který je Kapitánem a Camarillem označený za dealera, unesou. Když však na odlehlém místě muže šacují, nenajdou v jeho věcech žádné drogy. Ke všemu se muž začne s Paulem prát o pistoli a ten ho zastřelí. Mladíky celá záležitost otřese. Ještě větší otřes však zažijí, když mladík Benito objeví v košili mrtvého, kterou mu ukradl, dopis… (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chvílemi se to snaží být až moc vážné a až strašně moc dospělé, i když jsem měl pocit, že by tomu docela slušelo, kdyby se to nebralo tak vážně. Ale Scott Eastwood dokazuje, že sice nepodědil naprosto všechny herecké schopnosti svého otce, ale tvrďáka může hrát naprosto s přehledem. Ten chlap mě začíná bavit a nejenom proto, že je stejný ročník. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi málo známa snímka s Eastwoodovým synom, ktorý svojmu otcovi očividne vypadol z oka. Tá podobnosť je dychberúca. A to aj čo sa týka herectva, čo je chvályhodné. Je to taká tá jasná priemerná záležitosť. Herci neznámi ale dobrí, ale žiadna extra sláva, rovnako tak ich herecké výkony. Príbeh síce celkom kvalita, ale o dialógoch by sa už dalo popracovať viac. Hudba ušla ale taká tá nemastná neslaná. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Dej celkom napreduje, ale čo na tom keď to nieje až taká jazda. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Ale môžem to kľudne odporučiť. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle zrovna dvakrát nevyšlo. Burmeister přecenil svoje schopnosti a než aby z toho udělal béčkovou rubačku, rozhodl se udeřit především na dramatickou linku, na kterou mu vedle vloh chyběl i herecký materiál. Stvořil tak nekonzistentní nudu, která nemá co nabídnout, pokud nepočítám jméno Eastwood a i když to není TEN Eastwood, mlaďas byl jediný, kdo tady za něco stál. 15% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

No prosim.Eastwood byl to hlavní ,co mě nalákalo na tenhle filmek,ale je to další zhovadilost.Táta je bomba režisér,ale pravda herec to bůhvíjakej nebyl,ovšem jeho syn i přesto,že tu určitou prkennost zdědil po něm,má ještě schopnost vybírat si úplně děsný projekty.Tohle je další film bez pevnýho příběhu,a navíc bez akce,napětí,jako drama vyčpělý,jednim slovem hrůza.Nevim proč se teď začínaj množit tvůrci výžívající se v nicneříkajících dlouhejch záběrech do prdele,pomalýmu tempu vyprávění,rozhovorech,kdy kamera kouká na jedno místo.Zdá se ,že se mi začne vyplácet s ohledem na můj vzácnej čas,abych si tyhle dementy psal na cár papíru,a obloukem se jim vyhejbal.Kolonka nudaři.20%. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Klasika. Na mladým Eastwoodovi se těžce podepisuje právě jeho jméno. Tlačenka je zřejmá jak promrdaný peníze na Letné a otcovy herecký geny tu tam! Ano, Scott není herec. Je to maximáleně model a playboy pro mladý kikiny do časáků a na plakáty. Obyč příběh, obyč zápletka, obyč přestřelky, obyč béčko! Navíc Chinlund má téměř totožnou vizáž jako můj biologickej otec a to se mě asi příčilo nejvíc!!!! 35% ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Copak to tu pobíhá za blonďáka?Každej máme svýho anděla...Kdyby to v 75 natočili Sturgess,Schifrin a C. Eastwood,je to klasika.Ale takhle je to taky.Ve scéně"Vyberte si pistole" mladýmu přistává do ruky colt magnum a je přiznáno! ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Až vás jednoho dne naštve vaše tchýně, přivažte jí k židli, dejte jí sirky do očí, aby je nemohla zavřít, a pusťte jí tenhle neuvěřitelně nudnej a zdlouhavej film. Ale jelikož život je někdy svině, při vší smůle se u toho tchýně udělá při pohledu na polonahého, zpoceného Scotta Eastooda. Jedna hvězdička je za záporáka Nicka Chinlunda. Druhý den upravuji své hodnocení, neboť jsem si všimnul, že jsem napsal slovo Eastooda bez W. Tedy přihazuji dvojité vé. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

No, tohle bolelo. Scott Eastwood zase tak špatný není. Jenže bohužel je dejme tomu to jediný dobrý na tomhle nudným výletu do Mexika. Burmeisterovi to totálně přerostlo přes hlavu a ten film ho sežral za živa. Režie, scénář, hudba...všechno plácanina, která nemá absolutně ničim zaujmout (možná až na ten headshot). Za 14 dní přísahám bohu nebudete vědět, že jste nějaký podobný film viděli. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Ani po půl hodině to nezačlo být aspoň trochu zajímavé, tak jsem to vypnul. Kdyby se ten ksicht nepodobal fest na skutečného Eastwooda, nevydržel bych tak dlouho. ()

Reklama

Reklama