Reklama

Reklama

Recenze (8)

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu ne. Found footage není žánr, který bych měl příliš v lásce, ale tohle už je jeho degradace. Slender je zajímavá postava, ale využít ji v takové zbytečnosti mi přijde prvoplánové a v konečném důsledku směšné. Rušní kamera zabírá scény, které jsou nudné a nic neříkající, není zde nic, co by mělo člověka vyděsit. Nikdy více. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně utahaná kravina, která ve finále ani nedává smysl. Je tu tolik filmových šíleností, už jenom záběry točené na výšku (!!!) mě dostávají. A co potom ty záběry v záběru! Připomnělo mi to Prosperovy knihy, ale tam to i k něčemu je, tady to bylo jen tak, že se jim to hodilo. Rozpočet musel být strašně nízký a taky to celé pak vypadá, sice se to ve finále o něco snaží, ale to finále trvá tak deset minut, zbytek filmu je nudné pochodování štábu + nějaký video dětí na hřišti, které tam absolutně nemá opodstatnění. Jenže on není třeba vysoký rozpočet - když si vzpomenu na, i když trochu utahané, You Are Not Alone od Dereka Mungora, tam je rozpočet taky strašně nízký funguje to, má to napětí i atmosféru. Ale zpět k filmu, je to prostě blbost, kterou nemá cenu za to ji vůbec vidět. Ale musím se přiznat, to hodnocení 0% (které tu teda předtím bylo) bylo více než lákavé, třeba bych viděl nejhorší film na světě. Nakonec ale konstatuji, že už jsem viděl mnohem horší filmy a to dokonce byly filmy i s vyšším rozpočtem. Odpad! ()

Hornet.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

0% / Nezajímavý, nudný a odfláklý nízkorozpočtový (pokud to nějaký rozpočet mělo) film, který nemá cenu sledovat, opravdu za nic. Skoro 90 procent filmu je o absolutním hovně, zbytek je procházka po baráku. ()

Reklama

Reklama