Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hannah přistihla manžela při nevěře. Šok byl o to větší, že jeho milencem je její nejlepší kamarád. Hannah na nic nečeká, a aniž by si cokoli sbalila, vydává se na cestu do San José, aby si vyčistila hlavu. Nejde tam opravdovou lásku...? Hannah jede do San José, kde se zamilovala do svého manžela. V letadle se seznámí se Santiagem, který chová koně na prodej a má tendenci všem pomáhat. Všimne si, že Hannah je asi v nesnázích, a tak se s ní dá do řeči. Hannah se ho zeptá, zda nezná hotel někde ve Valencii. Santiago ji vezme o něco jižněji k sobě a manželce Marii do haciendy, kde mají pokoje pro hosty. Hannah cestou vzpomíná. Podezřívala manžela Sebastiana z nevěry, a když ho jednou večer sledovala, přistihla ho v autě s jejím nejlepším kamarádem Erikem...
Hannah si povídá se Santiagem a později i s Marií o dětech. Ti dítě chtěli, ale nepodařilo se jim to. Hannah s manželem se zase rozhodli, že si budou užívat života a kariéry a děti mít nebudou. Nyní už Hannah chápe, proč to tak Sebastian chtěl.
Hannah velice přitahuje divoký kůň Loco, kterého nikdo nedokáže zkrotit. Nyní už mu hrozí i utracení. Hannah se ho snaží uklidnit a večer u něj dokonce usne. Zdá se, že Locovi to pomohlo a uklidnil se. Hannah to s ním chce zkusit, a Marie jí slíbí, že pokud se jí podaří s ním něco provést, daruje jí ho. A Hannah se to opravdu podaří. Pak se s Locem vydá na 200kilometrovou cestu, aby ho dostala přírodní rezervace, kde bude moct žít svobodně. Když chce přespat uprostřed stepi, objeví se tam znenadání pohledný cyklista a chce s ní zůstat přes noc. Hannah ho samozřejmě odmítne, bojí se. Muž si nedaleko od ní rozdělá oheň. Pak Hannah zjistí, že má ve spacáku hada. Zcela vyděšená muže zavolá a on hada vyžene. Hannah je strachy bez sebe, nakonec si jde lehnout k muži – Simonovi a jeho ohýnku. Když se ráno vzbudí, Simon je pryč. Hannah se vydá na další cestu... (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý příběh o ženě, která ztratila to, na čem jí v životě záleželo. Právě proto se vydává na cestu do míst, kde poprvé potkala své štěstí. Při cestě letadlem se seznámí se Santiagem a tady vlastně celý příběh začíná. Santiago vlastní koně a mezi nimi je i Loco, odchycený divoký kůň, toužící po svobodě. Tu mu však Santiago nemůže dopřát, protože je v rezervaci vzdálené asi 200 km. Hannah se proto vydává s Locem na cestu a potkává při tom spoustu zajímavých lidí se zajímavými názory na její problém s manželem a nejlepším přítelem. Líbila se mi hlavně možnost vybrat si z názorů ostatních, co by vlastně měla dělat. Nelíbilo se mi však, že nepotkala svou lásku, od toho by měl romantický film být. Dramatem zůstává, že ji manžel podvedl a s kým na její cestě to však nic nemění. Prožívá spoustu netradičních věcí, spí pod širákem, potká se se ženou, která má větší problém než ona a dokonce se do ní i někdo zamiluje. Problém z mého hlediska nastává ve chvíli, kdy se ona nezamiluje do něj. Po celou dobu diváka provází krásná příroda a velice poutavý příběh. Mi se film líbil, i když měl konec, jaký měl. Viděla jsem v něm skutečně silný příběh a i když se na něj zas tak brzy nepodívám, vryl se mi do paměti, možná proto jej doporučuji. Ne každému se však může líbit jako mně, každý máme svůj vlastní názor a ne každý film pochopí a sžije se s ním. Proto vy, kterým se nelíbí, vypněte ho, nemá přece smysl ztrácet čas nad dalším z mnoha průměrných filmů. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama