Reklama

Reklama

Dominika Mirgová - Hore

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Slovensko, 2014, 4 min

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám normální děti s normální ženou a jsem za to rád. V dnešní době je totiž normálnost vzácná, protože všude se pohybují produkty. Třeba produkt Dominika, který má svůj styl - zvenku blýskavý, omotaný šňůrou a uvnitř naprosto prázdný. Alespoň ten text je "vynikající": "Kto to ide hore, Dominika ide hore", protože mi dává jasně najevo, že zpěvačka bydlí pod střechou vysokého domu bez výtahu a musí nahoru chodit pěšky. Takové trápení samozřejmě je třeba zhudebnit a já dávám hvězdu za sbor čtyř vzorně depilovaných, polonahých a ještě k tomu bosých klaunů, kteří jí na cestě vzhůru pomáhají svými "zpěvy a tanci". ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pozerám, že jeden dôležitý člen z mojej Top desiny obľúbených uživateľov dnes ohodnotil videoklip "Hore". Meno interpreta mi nič nehovorí. Dominika Mirgová? Kto to je? Kliknem si teda na YouTube a pozrem na to. A už mi je jasné, čo je to za piču. Mladá, blbá, peroxidová sedláčka bez štipky talentu a sebareflexie. Mimoriadne trapná hlupaňa okolo ktorej skáču nechutní bisexuálni metrosexuáli. Samozrejme, že v rámci svetových multikultúrnych trendov je jedným z nich i milučký černoško. Z Dominy Mirgovej a celého tohoto buranského klipu mi je nazvracanie. Ťažký odpad! ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Videoklip pre mladé žabky točený na americký spôsob. Celkom viem pochopiť, že mužské pohlavie udeľovalo principiálne odpad!, ale odpad! si to nezaslúži. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

,,Všetky oči na mňa, lebo mám viac kíl, tak žer so mnou, klobása ťa zachráni. Milkshake v sebe mám, trdelník nevopchám. Všetky oči na mňa, lebo mám viac kíl. Všetko ide ľahšie, ak celulitídu na stehne máš, tú, v ktorej sa môžeš stratiť. Svoje špeky obchytám. Som tá, ktorá ide hore, aj salámu šlukujem..." ()

Reklama

Reklama