Reklama

Reklama

Lindsey Stirling: Shadows

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2012, 4 min

Obsahy(1)

Jedna z prvotin z debutového alba Lindsey Stirling. Videoklip byl natočen s kamerou Devina Grahama na jeden záběr. Lindsey hrající na housle a tančící kopíruje její vlastní stín. Skladba i videoklip patří obecně k tomu nejoblíbenějšímu z repertoáru této nadané hudebnice. (BrckoGOS)

Recenze (8)

Darren98 

všechny recenze uživatele

Geniální, prosté a promyšlené. Nepředstavitelné hrátky se stínem. Už ze začátku je předváděn úkaz, kdy se kombinuje hra na housle a tanec, a předvádí se, jak bezvadně dokáže lidská osoba kombinovat hru na housle a tanec. Lindsey Stirling je talent a tímto videem to dokazuje. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, který se tak po půlce klipu okouká a bohužel to nemá žádný vývoj. Trochu nevyužitý potenciál, ale i tak fajn věc. ()

Mikuko 

všechny recenze uživatele

Jednak se tady ukazuje obrovský talent Lindsey, a jednak je ten nápad prostě geniální. Hudba se mi líbí sama o sobě, těžko jsem si mohla kdykoliv předtím představit, že by někdo solo na housle skládal celé písničky, a přitom je to tak efektivní a chytlavé... A k choreografii snad nic dodávat nemusím, ta je špičková. Jasných 5* ()

Reklama

Reklama