Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Meryl Streep v roli závratně bohaté ženy, jejímž jediným snem je zpívat. Bohužel její hudební nadání a hlas jsou jednoznačně příšerné. Když se v roce 1944 rozhodne uspořádat svůj velkolepý koncert v Carnegie Hall, její přítel a manažer Hugh Grant, který ji láskyplně chránil před krutou pravdou o jejím talentu, nyní čelí obtížné výzvě... (Bioscop)

(více)

Diskuze

Hex6

Hex6 (hodnocení, recenze)

bylo mi ji hrozně moc líto.....bylo to velice kruté od lidí kterými se obklopovala.....nevím jestli jste se dívali na stejný film , protože mně to tedy přišlo velice kruté....

nikdy neměli nic takového dopustit, kdyby jí měli alespoň trochu alespoň maličko rádi, kdyby si jí alespoň trochu vážili nebo s ní jen maličko soucítili....

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

Dana456

Uniklo mi, že Jenkins trpěla poruchou sluchu. Dává to ale smysl, protože opravdu vila par excellence. Ani jeden tón není správně, to normálně člověk nedá, ani kdyby se snažil. Nešlo to ani Streep, chvilkama dokonce zpívala :-)))

Dana456

Dana456 (hodnocení, recenze)

Film vychádza zo skutočnosti, pozerala som video na ktorom Florence Jenkins spieva, a jej skutočný spev sa mi zdá ešte horší ako spev vo filme. Ona sa naozaj nepočula, nej sa zdalo že spieva nádherne. Vraj bola príčinou tá choroba, kvôli ktorej stratila  hudobný sluch.

na příspěvěk reagoval Igy007

Berty00

Berty00 (hodnocení, recenze)

Už by aj mohli spustiť hodnotenie, už to malo predpremiéru na Art Film Feste

na příspěvěk reagoval Minimie

Pražák

Pražák (hodnocení, recenze)

Ten námět je jako loňský Marguerite. Je to náhoda nebo je to podle stejného námětu?

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama