Reklama

Reklama

Fool's Day

(festivalový název)
  • USA Fool's Day
Krátkometrážní / Komedie / Thriller / Horor / Drama
USA, 2013, 19 min

Scénář:

Cody Blue Snider

Obsahy(1)

Parta čtvrťáků se rozhodne vystřelit si z učitelky aprílovým žertíkem. Trochu se jim to ale vymkne. Trochu víc. (iShorts)

Recenze (19)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se smál. Táhnou to výkony dětských herců a scénář přeplněný verbálními i situačními gagy, které občas trhají bránici (high-five!). Ke zhlédnutí na vimeu. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že s první aprílovou pointou měly přijít závěrečné titulky, ale beru to jak je a oceňuju především ochotu tlačit na pedál ve všech ohledech, což umožňuje hlavně boží práce s dětským obsazením, které je z říše snů a dovoluje vytěžit archetypální postavičky běžné třídy úplně do dna. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Geniální 19 minutový kraťas z prostředí základní školy, kde si žáci udělají z učitelky aprílový žert, ale vymkne se jim to kontrole. Vtipný, brutální, zábavný, originální, skvěle zahraný ( Postava Šerifa je výborná) a potěší i samotný konec. Já tady nemám, co vytknout, tohle je kvalitka. 10/10. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o pohodovejch 19 minut, ale že bych z toho byl vodvařenej jako většina uživatelů čsfd, to se říct nedá. Beru to jako vzpomínku na školní léta kdy jsme i my vymýšleli různý fórky a vtípky na úkor učitelek. Pravdou je, že takhle daleko jsme nikdy nezašli ( naštěstí ). Chválím humor a taky obsazení a herecký výkony celé třídy. I přesto bych klidně nějakou tu minutu na stopáži ubral. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jj staré dobré časy strávené ve školní lavici jsou už dávno v trapu. Taky jsme dělali různé blbosti a žertíky na učitele, ale tohle nás teda nenapadlo…Konec srandy. Tento krátkometrážní snímek je svým způsobem opravdu dobrý – jedinou vadou na kráse je, že jeho zdlouhavost. Kdyby vše skončilo po onom překvapení paní učitelky – řekl bych WOW bomba. Takhle začala následně upadat vytvořená atmosféra – což bylo mimochodem dost škoda. Jinak si však dětští herci nevedli vůbec špatně. Nicméně jsem se u toho pobavil a to je hlavní. 70% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl takový bizár, až se to vlastně celkem povedlo. Taková pohodová zábava, ze které nejsem tak natěšený jako ostatní, ale pořád se jedná o slušný "film". Parta dětí omylem zabije učitelku a tak začíná sranda, kdy se snaží její tělo schovat různě po škole. Střihy jsou trochu amatérské, ale parádně to táhne dobrý humor a celkem fajn děti ve třídě. Nic světoborného, ale na zábavu stačí. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Bylo by to dobrý i kdyby byl konec po pár vteřinách a prvním "vtípku", protože takhle bylo úplně jasný, co bude ten poslední, a čekalo se na něj trochu dlouho... ale jinak dobrý. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, pre každého kreténa ( malého či veľkého ) by to malo byť ponaučením. Aprílové žartíky...jasné, a potom toto. Dokonalosť sama o sebe. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Takový odlehčený kraťas který neotráví, ale ani nenadchne. Po prvních pěti minutách je jasné kudy se to asi bude odvíjet a jak to skončí, protože scénáristicky opravdu nejde o nic novátorského.. Někdo tu napsal něco o perfektním dětském castingu a většina ostatních to bůhvíproč opsala (ale to je tady už zvykem). Ani po téhle stránce nejde o nic nevídaného. Prostě průměr. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Parádička. Deti si na prvého apríla chcú vystreliť s pani učiteľky, tak jej do kávy primiešajú rôzne náhodné látky ktoré majú pri sebe... Na prekvapenie z toho po požití vzniká výbušná zmes. Takže o krvavú srandu bude postarané. Veľmi príjemne ma prekvapili herecké výkony detí. Dali to fakt na výbornú. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zezačátku aboslutně bezkonkurenční školní krvavá zábava, která sice časem ztratí trochu jiskru, ale stejně ji budete chtít dokoukat. Dětští herci mě už dlouho takhle nepotěšili a nerozesmáli. Výborné výkony plus skvělý hororový nápad. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Skvěle načasovaný humor, který má od všeho něco, zástup komediálně talentovaných dětiček a výborná práce se střihem. Vůbec celé to ve mě evokuje tvorbu Phillipa Lorda a Christophera Millera. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Oooo, takto som čumel s otverenou hubou po záverečnej scéne. Pekne krutý a vydarený kraťas s kopou čierneho humoru a veľa parádneho gore. Ani tie inokedy otravné decká mi tentokrát nevadili a tých takmer dvadsať minút zbehlo rýchlo a zábavne. Odporúčam. 80 %! ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní paráda. Co se dá udělat za 20 minut srandy. Děti super a hlavně ten fórek se fakt povedl a nečekal jsem to takže doporučuji. Nasmál jsme se dost. Ani nejsou potřeba titulky. 75% ()

mikehoblog odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovské utrpení, obrovské zklamání... Kdyby film skončil po prvních dvou a půl minutách, byla by to docela povedená skeč. Ovšem takhle je to jen natahovaná nechutná kravina s neuvěřitelně nesympatickými fracky a trapnými "džouky". Aktuálně 96 procent...to jako vážně??? ()

Reklama

Reklama