Reklama

Reklama

Přátelé z dovolené

  • USA Vacation Friends (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marcus a Emily se na dovolené v Mexiku spřátelí s Ronem a Kylou, kteří mají rádi večírky a umí to pořádně rozjet. Přestože si to společně užili, překvapí je, když se o několik měsíců později tento divoký pár objeví bez pozvání na jejich svatbě. Hrozí totiž, že se oslava promění v jeden velký chaos... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Novomanželé jedou do Mexika tam ji on chce požádat o ruku, ale pokoj v hotelu jim vyplaví výřivka tak nemají kam jít. Pak narazí na další pár co jsou divní a ti je pozvou k nim do pokoje tak se spolu sblíží a ožerou se. Poté co se vrací a chystají svou svatbu ti dva za nima dojdou a to je celý film.  Celý film je blbost  a navíc se spoléhá vše na velké náhody a je z asi nějakého paralélního vesmíru  jelikož zde třeba havarují s vypůjčenou loďkou a nikomu to nevadí nikdo po nich nechce náhradu škody na letišti křičí ze srandy , že tam probíhá únos nebo, že tam pašují drogy, ale policie nikde. Ono celkově humor je zde hodně na hraně třeba ženská je těhotná a první řekne mám rakovinu a brzo umřu  oni ji začnou litovat a ona řekne ne kecám jsem těhotná případně celou dobu  naznačuje tom novomanželovi , že to dítě je jeho jelikož manžel je neplodný  on se k němu nakonec přizná za což ho všichni sjedou  a ona řekne ne je mého přítele už je zase plodný.  40 procent ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe vydarená komédia. Letná, oddychová, ľahko stráviteľná a síce v podstate ničím inovatívna (niečo podobné sme už určite niekde videli), ale so sympatickými postavami a množstvom vtipných gagov. Do nadpriemeru ju ťahajú najmä ústrední 2 herci- jednak civilný a umiernený Lil Rel Howery, ktorý dostáva v poslednej dobe viac a viac priestoru a ukazuje že by z neho mohol byť solídny komik, ale predovšetkým vynikajúci (a bláznivý) John Cena, ktorý už po niekoľký krát potvrdil svoj obrovský komediálny potenciál. Zabavil som sa a oddýchol som si-nič viac som od filmu nechcel a to som aj dostal. PS: Cenovi by v Hollywoode už niekto mohol napísať poriadnu komédiu. Určite by si ju zaslúžil a hlavne- bez problémov by ju utiahol. 75% ()

Reklama

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Na první pohled klasická ujetá americká komedie, která se však vyjímečně ukázala jako velice milé překvapení. Decentně vyvážený humor a když některé scény už trošku přehání, tak to dává smysl, zkrátka trošku "ze života". John Cena mi tu byl dost sympatický, děj má hlavu a patu a musím říct, že se jedná o jednu z nejpovedenějších komedií, co jsem za poslední dobu viděl. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jak může dát někdo dítěti jméno "Jíl"? …pak není divu, že vymyslí tohle :). Je to tak trochu jiná komedie. Nekopíruje totiž jen nudně jedno klišé, ale v drobných dávkách hned asi tucet. Od začátku jsem čekal, že mě Cena bude srát. Nestalo se. Také jsem čekal, že celé se to odehraje v Mexiku na dovolené. Nestalo se. Pak jsem čekal, že přijde jobovka s otěhotněním. A stalo se! Ha! To je, ale asi tak celé, co jsem trefil (no pak ještě tu jamku na golfu jsem prokoukl už při "předávce piva"). Nicméně je to zahrané dobře a vůbec ta prvoplánová neoriginální lacinost nevadí (kdy jsem regulérně nevydržel se smíchem byly houbičky... chvíle jak je automaticky slupnul, byla legendární). Prostě i přes všechna negativa filmových kritiků s více než 11ti body, hodně povedená komedie za dlouhou dobu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vacation Friends" síce nemá veľmi originálne spracovanie, no výber hercov filmu vysoko pomáha sa presadiť. John Cena si to užíva všetkými desiatimi a rovnako aj jeho partnerka v podaní Meredith Hagner. Dávajú do toho takú dávku energie, že to celkom prechádzalo aj na mňa. A Lil Rel Howery a Yvonne Orji im v tom celkom slušne sekundovali. Pravda je taká, že v tomto filme je snáď úplne všetko čo potrebujeme. Má to vtipné časti, má to dramatickejšie časti, no rovnako je to aj dosť šablónovité a viete odhadnúť kam sa to vyvinie alebo ako jednotlivé situácie nakoniec dopadnú. Každopádne film vie rovnako aj ponúknuť niekoľko skvelých prekvapní, ktoré vedia skvele pobaviť. Strašne ma baví, že Ron má ohromný talent spoznať, kedy bude akýkoľvek vták vykonávať potrebu. To je celkom originálna schopnosť. A budeme mať aj nejaké tie drogové výlety na miesta, kde ešte nikdy dovtedy naši hrdinovia neboli. Stojí to za tých 103 minút času? Myslím si, že hej. Na jedno pozretie určite, možno by som sa k tomu niekedy aj vrátil. Hodnotenie: B- ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Marcus (Lil Rel Howery) a Emily (Yvonne Orji) procházejí letištní halou při odletu z Mexika, debatují. V čase 32:35 se za jejich zády zvedá z letištní sedačky dáma v červeném klobouku s modrým mobilem a odchází. Změna kamery a o 3 vteřiny později se stejná dáma v červeném klobouku zvedá znovu a opět odchází. (morfeus..)
  • Natáčelo se v Georgii v březnu 2020. Kvůli pandemii covid-19 však bylo natáčení přerušeno a natáčení pokračovalo v září a říjnu 2020. (Zix.)
  • Marcus (Lil Rel Howery) po výstřelu „škrábne“ Rona (John Cena), který má na hlavě hadr plný krve. Po pár minutách však nemá na obličeji jizvu nebo náznak po zranění. (Zix.)

Reklama

Reklama