Reklama

Reklama

Přátelé z dovolené

  • USA Vacation Friends (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marcus a Emily se na dovolené v Mexiku spřátelí s Ronem a Kylou, kteří mají rádi večírky a umí to pořádně rozjet. Přestože si to společně užili, překvapí je, když se o několik měsíců později tento divoký pár objeví bez pozvání na jejich svatbě. Hrozí totiž, že se oslava promění v jeden velký chaos... (TV Prima)

Recenze (80)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nálož, která nemá daleko od plného počtu ! No TÝÝ vole. Komedie roku ?? !! Vacation Friends se jevilo hodně nenápadně, ale  film si mě získal už od úvodních minut. John Cena je zde naprosto utržený z řetězů, on si celý film neskutečně užíval a hláškuje jak o život. ( Neznám nikoho, kdo by pašoval drogy do Mexika ! :D), scénař je naprosto peckovní, jsou tu výborné komické scény, úžasné hlášky ( popsaná půlka A4). Scéna s houbičkami je legendární, několikrát jsem se válel smíchy na zemi s nezastavitelným záchvatem smíchu !! :D Američané mě šokovali, tenhle humor mi opravdu sednul a tohle je komedie, kterou si určitě pustím v brzké době vícekrát. Meredith Hagner to tu taky pěkně válcuje. Šílený pár jak se patří. 8.5/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve filmu Free Guy mě zaujal herec Lil Rel Howery, kterého mi Disney+ hned po shlédnutí nabídlo u tohoto filmu. Když jsem kouknul na další herce, zahlédl jsem Johna Cenu, který taky nejde pro šílenosti daleko. No a neváhal, což se vyplatilo. Super komedie. Ulítlá, zábavná, místy s opravdu mega zábavnými scénami. Houbičková scéna je třeba srovnatelná s tou z Trsátka osudu. Za mě fakt super. John Cena má na ty komediální role fakt štěstí a jsem rád, že se v tomhle žánru našel. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Většinu dobrých vtipů a situací už jsem viděl jinde a lépe. Navíc hlavní hrdina mi nebyl sympatickej a ani neni moc vtipnej. John Cena je ale zase dobrej. Komedie mu sedí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Každé klišé, ktoré si diváci dokážu predstaviť, sa tu hodí do mixéra, pretože zlé situácie sa na seba nabaľujú ako domino. Neuveriteľné udalosti oddeľujú týchto ľudí od seba a potom ich opäť privedú k sebe, keď sa päť scenáristov pokúša naštartovať túto komédiu strnulo, s dôsledne neuváženými chvatmi. Svadobné obrady, magické huby a zlé vizuálne efekty všetko len komplikujú. Vacation Friends je pre vás obrovská strata času, pričom diváci to s najväčšou pravdepodobnosťou vzdajú po tridsiatich minútach. Bohužiaľ, tento film skôr zvýši krvný tlak človeka skôr, ako vyvolá úsmev. Ak by mal tento film nejaké obohacujúce črty nad rámec svojej krátkej doby, John Cena by bol medzi nimi. (18.5.2022) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Vacation Friends" síce nemá veľmi originálne spracovanie, no výber hercov filmu vysoko pomáha sa presadiť. John Cena si to užíva všetkými desiatimi a rovnako aj jeho partnerka v podaní Meredith Hagner. Dávajú do toho takú dávku energie, že to celkom prechádzalo aj na mňa. A Lil Rel Howery a Yvonne Orji im v tom celkom slušne sekundovali. Pravda je taká, že v tomto filme je snáď úplne všetko čo potrebujeme. Má to vtipné časti, má to dramatickejšie časti, no rovnako je to aj dosť šablónovité a viete odhadnúť kam sa to vyvinie alebo ako jednotlivé situácie nakoniec dopadnú. Každopádne film vie rovnako aj ponúknuť niekoľko skvelých prekvapní, ktoré vedia skvele pobaviť. Strašne ma baví, že Ron má ohromný talent spoznať, kedy bude akýkoľvek vták vykonávať potrebu. To je celkom originálna schopnosť. A budeme mať aj nejaké tie drogové výlety na miesta, kde ešte nikdy dovtedy naši hrdinovia neboli. Stojí to za tých 103 minút času? Myslím si, že hej. Na jedno pozretie určite, možno by som sa k tomu niekedy aj vrátil. Hodnotenie: B- ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řikal ze začátku, konečně aspon trochu "vtipná" komedie! Pcha! Vono hovno! Po cca 15 minutách se ta špetka trapneho vtipu vypaří a stává se to absolutně nevtipnou blbostí. Zbytek filmu protrpěno. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pohodová komédia, ľahká, nechytal som sa veru za brucho, ale na oddych tak akurát a hlavne zbytočne nezachádza do vulgárnosti, nejakej extrémnej korektnosti, ani presexualizovaniu. Taká dobrá ukážka toho, že príjemný film sa dá natočiť aj bez extrému. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Smich zde vznika na golfu, katamaranu,drogy...Vsichni zucastneni scenariste pouzivaji vtipy, ktere se rikaly pred 10-15 lety. Na tento film se pravdepodobne podruhe nepodivate a nebudete z neho citovat, ale k shlednuti je to dostatecne roztomile, abyste tomu venovali cas. Samozrejme jde o hloupou komedii, ale je to srdecne a zabavne, az absurdni. Jiz se tesim do Mexika na prazdniny,ktere zacinaji presne za 226 dni. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava, která bohužel není moc vtipná a nedokáže správně vypointovat v základu dobře vymyšlené scény. Každopádně neurazí a John Cena se pro podobně pitomé role narodil a sedí mu více, než ty akční. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo boží!:D Nahláškovaná komedie, která absolutně nemá zábrany, jede si černý humor, perverzi, nechutnosti a extrémní satirický humor o stošest. Hlavní čtveřice je výborná, dokonale se navzájem doplňují a i příběh má nějakou tu originalitu do sebe. Film má nespočet vydařených situací, neustále střílí jednu hlášku za druhou a kupodivu jede až do konce v konstantním tempu bez hluchých míst s fajn závěrem. Abych nezapomněl, tak musím zmínit i výborného Johna Cenu, kterému tyhle hloupé béčka sedí úplně namíru a tam, kde by jiní dostávali hejty, tenhle týpek za jeho role právoplatně sklízí ovace. Vlastně asi nemám co vytknout, protože tohle je jedna z těch podařenějších, ale zároveň i (v rámci možností) inteligentnějších komedií, která zkrátka pobaví široké spektrum publika. Pecka! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

To isté, ako sme videli už tisíckrát. Obrovská výhoda filmu ale je, že aj napriek zápletke a traileru nie je vôbec dementný. Hrá to viac na celkom inteligentné postavy a zvraty sú prirodzene úsmevné, než prepálené. Hoci sú na hrane. Interracial páry ma bavia. A herci si svoje postavy náležite užívajú. Na to o akú zápletku ide a na to aký dlhý film je, sa tam neustále niečo deje a je to hlavne stále zábavné. Koniec tradičné klišé ale beriem to. John Cena sa začína stávať tvárnejším, uveriteľnejším a sympatickejším nabúchancom ako Dwayne Johnson. Jeho herectvo ma baví viac a kvôli nemu film odporúčam. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Solidní ujeťárna! Bavil jsem se od začátku do konce. Cena to celé parádně tahne a s Howerym mu to šíleně šlape. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

klasická šablonovitá komedie,která nemá moc čím překvapit,ale na jedno podívání slušně zabaví.Cenovi tyhle komediální role celkem sedí a tady si toho pošuka docela dává...60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus až príliš bláznivá komédia s extrémnymi scénkami a zlomami v deji. Ale na druhú stranu, vcelku som sa na tom pobavil, takže svoju žánrovú úlohu to splnilo do bodky. Ron a Kyla boli totálni blázni už od samého začiatku, no Marcus s Emily sa tiež poriadne utrhli z reťaze. Najväčšou prednosťou celého filmu boli predovšetkým silné dialógy, ktoré boli síce občas prepálené, ale na mnohých sa dalo parádne zasmiať. No a herecký výkon Johna Cenu v úlohe Rona, to bolo fakt skvelé! Dávam 3*, viac nie najmä za tie zbytočné extrémy. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku parádní komedie, pak se z toho stala docela nuda a nutno říct že mnohdy dosti otravná. Film se natočil za levno a je to vidět především na interiéru při několika scénách. John Cena je největším tahounem tohoto filmu. Už u mnoho filmů a především u Peacemakera potvrdil své bavičské dovednosti. Dají se sehnat asi lepší komedie u kterých můžete vypnout mozek. 4,5/10. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn pohodová komedie, která balancuje úspěšně na hranici úsměvného filmu s bizarností. A daří se to více méně udržet. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Z mého profilu jde poznat, co se mi líbí nejmíň: romantika a komedie. Proč? Protože to jsou těžké žánry na zpracování a ne moc často se to povede. Přátele z dovolené, film který mě přiměl smát se skoro celou dobu. Takže je jasné, že tohle mi stačí. Jasný je to blbost na jedno kouknutí, ale účel to splnilo :) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

4 za Cenu a za to akého vie zo seba urobiť dementa. :-) Ale inak feel-good komédia, v ktorej sa Ti nechce vŕtať nad faulami. Ja som si to užil aj napriek tomu, že pár krát som si musel zahryznúť do päste ako mi bolo trápno. Ale predpokladám, že to bol tiež plán tvorcov. Dobré. ()

Reklama

Reklama