Reklama

Reklama

Tumbledown

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Spisovateľka Hannah (Rebecca Hall) sa pokúša preniesť cez smrť svojho manžela, ľudového speváka, keď stretáva Andrewa (Jason Sudeikis), drzého spisovateľa z New Yorku, ktorý má na túto nešťastnú udalosť odlišný pohľad. Táto netypická dvojica musí spolupracovať, dať dohromady príbeh slávneho speváka, Hanninho manžela, a napísať ďalšiu kapitolu svojho života. (Martyska)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (26)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pěkná příroda a celkově taková mírně nadstandardní romantika, která mě ale osobně neoslovila tak, jak by mohla. Celý film je ale příjemně nevlezlý, humoru je spíše méně a je poměrně inteligentní. Celé je to postavené na mírně ironických dialozích. Herci v hlavních rolích příjemní a celé je to protkané takovým tím klasickým nádechem indie filmů. ()

Camus 

všechny recenze uživatele

Klasický indie film, ve které komediální část funguje díky vtipným dialogům fajn postav. Filmu podráží nohy hlavně poslední čtvrtina, kterou jsem u podobných filmů viděl tisíckrát, na druhou stranu je na tenhle snímek podivně neorganicky naroubovaná. Jakoby původní verze vypadala jinak a někdo se zalekl netradičního konce a tak rychle napsal a dotočil něco naprosto fádního a neurážlivého. Hlavně mít happy end. Druhá věc, která mi na filmu vadila byla ta "zázračná hudba", která je v konečném důsledku stejně generická jako zbytek filmu. Mám ten hudební směr celkem rád a asi o to víc mě uráží, když mi někdo předhodí líné rádoby líbivé akustické balady zpívané vysoko položeným mužským hlasem jako něco mimořádného. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu vážnější romance, respektive romance s humorem, který není vlezlý ale je takový příjemný, navíc vlastně celou dobu založený na tom, že zemřel jeden člověk a jeho manželka s ještě jedním chlapíkem o něm chtějí něco napsat. A ta on s ní tráví v podstatě každou chvíli, aby se ukázalo, že o ten životopis možná ani tolik nejde. Jason Sudeikis pro mě zase jednou hodně snesitelný. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Milovali ho oba. Ona byla jeho manželkou, on jeho obdivovatelem. Další milý malý film. S dokonalou pečlivostí se proplétá po známých cestičkách, ale jde mu to navýsost slušně. Velkou zásluhu na tom mají zejména herci. Jason Sudeikis, kterému věříme snad každou polohu, dokazuje, že nepatří jen mezi komediálně schopné herci. Herecký projev Rebeccy Hall mě baví dlouhodobě, přesvědčivý, citlivý, umírněný, přitom je ale z jejích gest a pohledů znát, že její postavu něco silného tíží. Jasné, tragicky přišla o manžela, zbožňovaného hudebníka, ale také ona si klade nejrůznější otázky spojené s jeho náhlým odchodem. Tyhle dva spojí práce na psaní hudebníkova životopisu. Jak to asi dopadne? Základ je tak sice ohraný, ale tvůrci ho pojí hodně silnými dialogy a liniemi, což se jim potom příjemně vrací. Jsou citlivé a výborně zahrané. Závěr je trošku na sílu, bojí se být jiný, ale nakonec ok. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, ano.. křičím do světa ano, díkybohu, stále ještě dokáží natočit krásný romantický film! Jasně, někdo může vytknout, že víc předvídatelné to být nemohlo, takže jasně, od první minuty víte jak to skončí, ale no a co?! V jistých momentech mi to hrozně moc připomínalo Nevěstu na útěku :D A jak za ním na konci jela, ach, moje romantické srdíčko samou láskou skákalo dojetím :D No ne, opravdu pěkný nenáročný film. Moc se mi líbil, líbilo se mi herecké obsazení, to jak film nijak netlačil na pilu, prostě fakt dobrý. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama